Bargello KADIN PARFÜM 123 FLORAL 50 ML EDP 8691841304623

290 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bargello KADIN PARFÜM 123 FLORAL 50 ML EDP 8691841304623

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ONLİNE PARFUM Satıcı Ünvanı: FUAT TEKİN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Diyarbakır Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8350320764
    Bu ürün ONLİNE PARFUM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ferah, fresh, meyveli, yeşil, ozon

Ürün Özellikleri

  • Tip EDP
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Odunsu
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Bargello Kadın Parfüm 123 Floral 50 Ml EDP

Parfüm kokulu yağlar, aromatik karışımlar ve çeşitli kimyasallardan elde edilir. İnsan vücuduna, çeşitli nesnelere ve ortamlara güzel koku vermek amacıyla kullanılır. 70 yıla aşkın süredir varlığını sürdüren Bargello markası başarısı ile herkesin beğenisini toplar. Tanıdık kokuları kendine özgü sunumuyla bir araya getirerek satışa sunar. EDP floral parfüm ferah yeşil elma kokusu ile kadınların ilgisini üzerine çeker. Konsantresi daha yoğun olarak üretilen bu parfüm EDP tipidir. Hafif bir kokuya sahip iken uzun süre kalıcı olan floral parfüm Bargello birçok kadına hitap eder. Hafif ve ferah bir kokuya sahip olan bu ürün günlük kullanıma uygun üretilir. Özellikle yaz mevsimlerinde kullanılan bu parfümü kendinizden emin bir görünüm yansıtmak ve özgüvenli hissetmek için tercih edebilirsiniz.

  • Günlük kullanıma uygun
  • Kalıcılığı fazla
  • Ferah bir koku

Bargello Kadın Parfüm 123 Floral 50 Ml EDP Yorumları

Bargello Kadın Parfüm 123 Floral 50 Ml EDP Yorumları

Kadınlar için gün içerisinde güzel kokmak çok önemlidir. Özellikle dikkat çekici parfümler kadınların ilk tercihleri arasındadır. Bargello kadın parfüm 123 Floral 50 ml EDP ferah yeşil elma kokusu ile herkesin beğenisine hitap ederken aynı zamanda yaydığı koku ile dikkatleri üzerinize çeker. Hem spor hem de günlük kıyafetler ile kullanılır. Hoş notalara sahip olduğu için ruh halinizi tümüyle değiştirir. Rahatlatıcı bir etki bırakan bu parfüm uzun saatler boyu kokusunu yitirmez. Hafif kokusu ile kişiyi tıkamaz ve ferahlık hissi verir. Antialerjik olarak üretilir ve parfüm alerjisi olan kişilere rahatsızlık vermez. Boyu ve hacmi 50 ml olarak üretilen bu ürün uzun bir süre size eşlik eder. Kadınlar tarafından büyük beğeni toplayan Bargello kadın parfüm 123 Floral 50 ml EDP yorumları kısmında üründen memnuniyetle bahsedilir.

Bargello Kadın Parfüm 123 Floral 50 Ml EDP Kullananlar

Bargello Kadın Parfüm 123 Floral 50 Ml EDP Kullananlar

Parfüm seçerken dikkat edilen en önemli noktalardan biri tene uyum sağlamasıdır. Floral parfüm birçok tene uyum sağlaması yönüyle ön plana çıkar. Temiz cilde uygulanan bu parfüm kokusunu tam anlamıyla yansıtarak dikkatleri üzerine çeker. Koku hafızası çok güçlü bir hafızadır. Girdiğiniz ortamlarda kokunuz ile tanınabilir, akılda kalıcı bir etki bırakabilirsiniz. Daha çok yaz mevsimlerinde tercih edilen bu ürün sıcak havalarda hafif kokusu ile ferahlık sağlar. Kıyafete ve tene sıkılarak birçok müşteriye hizmet eden Bargello kadın parfüm 123 Floral 50 ml EDP kullananlar tarafından beğeniyle bahsedilir. Güzel ve hoş kokmanın yanı sıra insanların dikkatini çekip güçlü bir etki bırakmak için de kullanılan bu parfümle gündelik hayatta, özel buluşmalarda, şık toplantılarda özgüveninizi arttırabilirsiniz. Koku uzmanları tarafından kadınlar için özel notalarla üretilir ve her anınızda size eşlik eder.

Her Bütçeye Uygun Kadın Parfüm 123 Floral Fiyatı

Her Bütçeye Uygun Kadın Parfüm 123 Floral Fiyatı

Ferah bir kokuya sahip olan Bargello kadın parfüm 123 Floral 50 ml EDP fiyatı, ürünün boyutuna ve üretildiği alt notalara göre belirlenir. Kalıcılık oranları parfüm tipine göre farklılık gösterir. Yoğunluklarına göre çeşitli tiplerde üretilirken bu ürün EDP tipi olarak üretilir. Konsantrasyon farkı ile kokunun kalıcılığını 8 ila 10 saate kadar çıkarır. Böylece uzun saatler boyunca kalıcılığı ile kadınların vazgeçilmezi haline gelir. Dikkat çekici notalara sahiptir ve kadınlar tarafından sevilerek tercih edilir. Aynı zamanda ferah kokusu ile karşı tarafa özgüvenli bir duruş sergilenmesine yardımcı olur. Bargello kadın parfüm 123 Floral 50 ml EDP satın alanların olumlu değerlendirmeleri ürünün kalitesini yansıtır. Ferah ve aynı zamanda dikkat çekici kokuya sahip olan bu ürüne, uygun fiyat avantajı ile satın almak için Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.