Bargello Araç Parfümü Kavun 8 Ml

119 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bargello Araç Parfümü Kavun 8 Ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KARACA AMBALAJ Satıcı Ünvanı: ŞERİF KARACA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5060189663
    Bu ürün KARACA AMBALAJ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • .Bargello Araç Parfümü’nün geniş ürün yelpazesi ve dekoratif şişesiyle aracınızın havasını değiştirin. Ürün : Dünyaca ünlü Bargello Perfume serisinin yeni ürünü Oto Askı Kokusu, Aracınızın aynasına ev yada ofisinizde ferah bir koku vermek için geliştirilmiştir.Dilediğiniz her ortam ve iç mekanda kullana bilirsiniz. Üretim Yeri: Türkiye Miktar : 8ml Cam Şişe Ortalama ömrü : 2 – 10 metrekare içinde 45 gündür Hafif kokusu ile bulunduğunuz ortamdaki havayı değiştirir hoş bir ferahlık verirEsansı etil alkolden imal edilmiştir Zarar verici hiçbir katkı madde içermemektedir Ürünü askısından ayna camına yada benzeri bir yere asmanız yeterli olacaktır

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği 1 - 5
Geri Bildirim Ver

Bargello Araç Parfümü Kavun 8 ml

Ortamların daha güzel kokmasını sağlayan özel üretilmiş parfümler bulunur. Bu ürünler evde, arabada, ofislerde kullanılabilir. Güzel kokuları ile insanları etkileyen ortam parfümlerinin sağlığa zararlı madde içermemesi ürün seçerken önemli bir değerlendirme faktörüdür. Bargello araç parfümü kavun 8 ml sağlığa zararlı olmayan hoş koku veren bir üründür. Arabanızın ferah ve güzel kokmasını sağlayan Bargello parfüm aracınızın rahatsız edici kokmasını engeller. Özelliklerde seyahatlerde araçlarda çok fazla vakit geçirilir. Bu yüzden ferah ve hoş kokan bir ortamda olmak önemlidir. Bargello oto kokusu aracınızda güzel bir hava oluşturarak uzun süre rahat etmenizi sağlar. Siz de pratik kullanımıyla kolaylık sağlayan bu ürün sayesinde aracınızın kötü kokmasını engelleyebilirsiniz. Böylece araç içindeki boğuk havadan kolaylıkla kurtulabilirsiniz.

  • Ferah ve hoş koku
  • Uzun süre kalıcı etki
  • Sağlığa zararsız içerik

Hoş Kokusu ile Ferahlatan Bargello Oto Kokusu

Hoş Kokusu ile Ferahlatan Bargello Oto Kokusu

Sık sık kullanılan otomobillerde zaman içerisinde kötü koku oluşumu görülebilir. Araçta tüketilen yiyecekler ve sigara buna sebep olabilir. Bunun yanında kimi zaman aracın kendi kokusu da rahatsız edici olabilir. Bu sorunu zevkinize uygun bir araç parfümü sayesinde kolaylıkla çözmeniz mümkündür. Bargello oto parfüm kısa sürede aracınızda etkisini göstererek temiz ve ferah bir ortam hissi oluşturur. Ürünün kullanımı oldukça kolaydır. Bargello araç parfümünün kapağını aç- kapa yapmalısınız. Ardından şişeyi ahşap kapak takılıyken ters çevirerek içeriğin karışmasını sağlamalısınız. Bu işlemi zaman zaman tekrar ederek kapağın ıslanmasını sağlayabilirsiniz. Ürün bu şekilde etkisini daha iyi gösterebilir. Bargello oto parfümü kullanım süresi genellikle 1 ay olsa da bu kişinin kullanım yoğunluğuna göre değişiklik gösterebilir. Siz de hoş kokusuyla etrafınızı saracak bu rahatlatıcı ürünü edinerek aracınızda konforu artırabilirsiniz.

Rahatlatıcı Etkisiyle Bargello Araç Parfümü Kavun

Rahatlatıcı Etkisiyle Bargello Araç Parfümü Kavun

Kişisel parfümlerin aksine ortam kokuları devamlı etki gösterebilir. Bargello araç parfümü kavun, ahşap kapağa ürünün teması sağlandıkça daha hızlı koku yayar. Bu noktaya dikkat ederek uzun süre ürünün etkisini hissedebilirsiniz. Araç kokuları genellikle öndeki aynaya takılır. Bu işlemi yaparken kokunun görüş açınızı etkilemesine izin vermemeniz faydalı olur. Ürünün ipini doğru ayarlayarak bunu sağlamanız mümkündür. Bargello araç parfümü kavun 8 ml kullananlar araç hareket ettikçe gelen hoş kokularla iyi hissederler. Bu parfümün kaliteli ve uzun süre kullanılabilir olması, müşterilerin ürünü tercih etmesini sağlar. Bargello araç kokusu yorumlar bölümünden ürünün ferahlatıcı etkisi hakkında daha fazla bilgi edinmeniz mümkündür. Yorumlar kısmından yararlanarak ürünün kokusu ve kalıcı etkisine dair müşteri fikirlerine de ulaşabilirsiniz. Mis gibi hoş kokular yayan bu kaliteli ürünü kullanarak keyifli bir yolculuğun tadını çıkarabilirsiniz.

İndirimli Fiyat Seçenekleriyle Bargello Oto Parfümü

İndirimli Fiyat Seçenekleriyle Bargello Oto Parfümü

Kullandığınız ortam parfümlerinin kokularının size hitap etmesi oldukça önemlidir. Bunun yanında özellikle otomobilde kullanılan parfüm tasarımlarının ortama uygun olması gerekir. Bargello araba parfüm tam olarak aracınıza uyum sağlar. Boyutları ve kullanımı araca uygundur. Kullanışlı tasarıma sahip şişesi ile bu ürünü, hem rahat bir şekilde muhafaza edebilir hem de hızlı bir şekilde kullanım sağlayabilirsiniz. Ürünün içerisinde bulunan esans ve maddeler sağlığınız için herhangi bir tehlike oluşturmaz. Bu sayede bu araç kokusunu rahatlıkla kullanmanız mümkündür. Bargello araç kokusu tavsiye edilen bir parfüm olması ile dikkat çeker. Beğeni toplayan ve sevilen kokuya sahip bu ürüne siz de kolay ve hızlı bir şekilde ulaşabilirsiniz. Trendyol sevilen ve tercih edilen Bargello araç parfümü kavun 8 ml fiyatlarına hızlı ve indirimli şekilde erişmenizi sağlar.