Barbie Ve Tuvalet Eğitimindeki Köpeği Dwj68

1.599 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Barbie Ve Tuvalet Eğitimindeki Köpeği Dwj68

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Yeditepe Kırtasiye Satıcı Ünvanı: EROL DAĞITMAÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2670097068
    Bu ürün Yeditepe Kırtasiye tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie ve Tuvalet Eğitimindeki Köpeği DWJ68 Özellikleri
  • Barbie Bebek ve Köpekçik - Barbie'nin Köpeği Tuvalet Eğitimi Dünyada kızlar tarafından en çok sevilen Barbinin oyuncakları çeşitlerinden tuvalet eğitimi yapan Barbie Bebek ve Köpekçik. Barbie filmlerinde de konu edinilen hayvanseverlik çocuklara Barbi oyuncakları ile aşılanacak. En güzel Barbie oyuncakları arasındadır. Orjinal ve lisanslı üründür. Ölçüleri: * 32 cm x 22 cm (Kutu boyutu) * 29 cm (Barbi bebek) * 13 cm (Köpekçik)

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver

Barbie ve Tuvalet Eğitimindeki Köpeği DWJ68

Barbie, çocukların hayal gücüne destek veren, eğitici ve bilgilendirici oyuncaklar üreten bir oyuncak markasıdır. Barbie bebekleri, evcil hayvanları ve aksesuarları ile çocukların hayal dünyasını beslerken aynı zamanda farklı meslekler ve hobiler hakkında bilgi verir. Son yıllarda çevreye duyarlılık konusunda farkındalık yaratan projelere imza atan Barbie markasının projelerinden biri de Barbie ve tuvalet eğitimindeki köpeği içeren oyuncak setidir.

 
  • Hayal gücüne destek veren
  • Eğitici ve bilgilendirici
  • Farkındalık yaratan projeler

Barbie ve Tuvalet Eğitimindeki Köpeği Özellikleri

Barbie ve Tuvalet Eğitimindeki Köpeği Özellikleri

Barbie'nin köpeği tuvalet eğitimi oyuncak seti, çocukların evcil hayvanların bakımı ve temizliği hakkında bilgi edinmesi açısından oldukça yardımcı olan bir oyuncaktır. Setin üretildiği malzeme plastiktir ve gerçek hayattaki gibi tuvaletini yapabilen bir oyuncak köpek içerir. Tuvaletini yapabilmesi için köpeğin kuyruğuna basmak yeterlidir. Köpek tuvaletini yapabilmesinin yanında yürüyüş de yapabilmektedir. Yürüyüş yapması için yanında bulunan düğmeyi çevirmek gerekir. Köpek yürüyüş sonrası tuvaletini yaptıktan sonra Barbie köpeğin temizliğini yapıp çöpünü atarak çevreyi temiz tutmaktadır. Ayrıca evcil hayvanlar konusunda bilinçlenir ve evlerinin temiz kalması için nelere dikkat etmeleri gerektiğini öğrenirler. Bu oyuncak seti, çocukları hem eğlendirip hem de hayvanlara karşı daha duyarlı hale gelmelerine yardımcı olmaktadır. Çocukların hayal gücünü canlandıran aksesuarlar ile gelen ürün, köpeğin kıyafetlerini de içerir. Bu kıyafet, çıkarılabilir bir önlük ve pantolondan oluşmaktadır. Köpeğin üzerinde bulunan kıyafet, çocukların köpeğe bakmak için neler yapabileceklerine dair fikir üretmelerini sağlayarak onların hayal gücünü harekete geçirmektedir.

 

Barbie ve Tuvalet Eğitimindeki Köpeği Kullanımı

Barbie ve Tuvalet Eğitimindeki Köpeği Kullanımı

Birçok çocuğun hayallerini süsleyen Barbie ve tuvalet eğitimindeki köpek oyuncak setinin fiyatı oldukça merak edilmektedir. Oyuncak setinin fiyatı; satıcı, üretici ve satın alınan ülkeye bağlı olarak değişebilmektedir. Malzeme kalitesi, tasarım özellikleri, aksesuarları ve üretim maliyetleri oyuncak setlerin fiyatını belirleyen en önemli unsurlardır. Barbie ve tuvalet eğitimindeki köpeği, genellikle ortalama bir oyuncak fiyatı aralığındadır. Ürünün içerisindeki aksesuarların kalitesi de fiyatı belirleyen faktörlerdendir. Satın alınacak oyuncağın içeriği kadar kalitesine de dikkat etmek önemlidir. 3 yaş ve sonrası için uygun olan bu oyuncak, çocuklara hayvan bakımını, sorumluluk almayı ve sevgiyi öğretmektedir. Çocuklar, oyuncak köpeğin tuvalet eğitimini verirken köpekle ilgilenmenin önemini keşfetmektedir. Çocukları hayvanların temizliği ve bakımı konusunda hem eğlendirip hem de bilinçlendiren bu oyuncak oldukça faydalıdır. Çocuklara sağladığı fayda, eğitim ve eğlence açısından değerlendirildiğinde fiyatının cep yakmadığı söylenebilir. Yüksek kaliteye sahip bol aksesuarlı, oyuncak seti hakkında kullanıcı deneyimlerini incelemek için Barbie ve tuvalet eğitimindeki köpeği yorum bölümüne göz atabilirsiniz.

 

Barbie ve Tuvalet Eğitimindeki Köpeği Fiyatı

Barbie ve Tuvalet Eğitimindeki Köpeği Fiyatı

Bu ürün, yaratıcı oyuncak seti ile çocukların hayal gücünü beslerken eğitici ve eğlenceli yönüyle de farkındalık yaratmayı hedeflemektedir. Hedefine uygun olarak tasarlanmış oyuncak seti, çocukların hayvanları tanımalarına ve bakımı konusunda bilinçlenmelerine katkı sağlamak amacıyla üretilmektedir. Bu nedenle müşteriler tarafından yapılan değerlendirmeler oldukça önemlidir. Barbie ve tuvalet eğitimindeki köpeği oyuncak setinin değerlendirmeleri genellikle olumlu yöndedir. Çocuklar, ürünün gerçeği yansıtan tasarımından ve köpeğin tuvalet eğitimine ilişkin eğitici özelliklerinden keyif almaktadır. Setin içerisinde yer alan köpek maması, su kabı, süpürge, çöp kutusu ve köpek oyuncakları gibi aksesuarlar ürünün değerini arttırmaktadır. Oyuncak setine yapılan yorumlar, ürünü satın almak isteyen ebeveynlerin set hakkında bilgi sahibi olmalarına yardımcı olacaktır. Trendyol’dan eğitici Barbie ve tuvalet eğitimindeki köpeği fiyat bilgisini alabilir ve seti sipariş verebilirsiniz. Ürünü satın alan kişiler tarafından yapılan yorumlara ve değerlendirmelere de sayfadan ulaşabilir ve inceleyebilirsiniz.