6
Oyuncak Bebek Aksesuarları kategorisinde
en çok değerlendirilen 6. ürün

Barbie Nin Üçü Bir Arada Rüya Karavanı Ghl93 Orjinal

10.079 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
8 saat 36 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.500 TL
8 saat 36 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
5.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.000 TL
8 saat 36 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
11.500 TL

Ürün Bilgileri

Barbie Nin Üçü Bir Arada Rüya Karavanı Ghl93 Orjinal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cici Oyuncak Satıcı Ünvanı: UĞUR MENTEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1800779141800017 Vergi Kimlik Numarası: 6150347122
    Bu ürün Cici Oyuncak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie'nin Üçü Bir Arada Rüya Karavanı GHL93 Kızlar Barbie®'nin 3'ü 1 arada Muhteşem Karavanı ile yola çıktıklarında, hayal güçlerinin onları götürdüğü her yere gidebilir. Birden çok dönüşüm imkanı ve saklı sürprizler oyun vaktini daha da eğlenceli kılar. Parlak pembe karavanda yapacakları ufak bir hareket yepyeni eğlence imkanları sunar. Keşfetme zamanı geldiğinde karavanın ön kısmının kilidini aç ve dört kişilik kamyoneti ortaya çıkar. Kamyonetin arka koltuğunun hemen altında, balığa çıkmak için ideal bir tekne bulunur! Kızlar kamp hayali kurduğunda yan panelleri açarak bu karavanı dört bebeğin yemek yiyebileceği, uyuyabileceği ve oyun oynayabileceği bir kamp setine dönüştürebilir. Bir taraf açıldığında bir havuz ortaya çıkar
  • diğer taraf açıldığında ise yemek pişirmek için ilham veren havalı, açık bir mutfak alanı oluşur. İkisinin arasında ise Barbie® bebeğin kendine has tarzını yansıtan resimlerle tamamlanmış, bebeğin kendini evinde hissetmesini sağlayan bir yaşam alanı bulunur. Son olarak, arka panel açıldığında portatif bir duş, tuvalet ve ayna ile karşılaşılır. Birden çok oyun alanı sayısız hikayeye ilham verecek. Keşiflerle ve oyunlarla dolu uzun bir günün ardından Barbie® ve kız kardeşlerini veya arkadaşlarını çatıya çıkarabilirsin. Buradaki açılır yatakta Chelsea™ veya diğer küçük bebekler yıldızların altında uyuyabilir. Bebekler bir sonraki maceraları için hazır olduğunda, her şeyi karavanın içinde toplayıp yeniden yollara düşebilirsin. Gerçekçi ayrıntılar ve havalı resimlerle oluşturulan eğlenceli tasarım yol gezilerini inanılmaz bir eğlenceye dönüştürüyor! 50 oyun parçasıyla sınırsız sayıda hikaye yaratabilirsin. Barbie®'nin Muhteşem Karavanı ile yolculuk hikayelerini canlandırmak ve açık hava maceraları yaşamak çok kolay çünkü Barbie® ile her şey mümkün! Barbie® dünyasını bebekler ve aksesuarlarla genişleterek oyun zamanını zenginleştirebilirsin (her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır). Bebekler ürüne dahil değildir. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. Birden çok dönüştürme imkanı, 3 araç, 5 yaşam alanı, 360 derece oyun ve 50 aksesuar ile Barbie®Muhteşem Karavanı minik zihinleri açık hava maceralarını keşfetmeye ve seyahat hayallerini gerçeğe dönüştürmeye teşvik ediyor. Minik hayalperestler keşfetmeye başladığında, keyif yapmak için bir oturma odası, havuzlu bir veranda, portatif bir duş bulunan banyo, bir çatı katı yatak odası ve yemek yapma oyunu oynarken ihtiyaç duydukları her şeyi bulabilecekleri bir mutfak da dahil olmak üzere birden çok oyun alanına kavuşacak. Dönüştürme özelliği, hikaye oyununa heyecan katacak. Kızlar, karavanın kilidini açarak 4 koltuklu bir kamyonete dönüştürebilir ve koltuğun altındaki tekneye ulaşabilir, sehpayı kaldırarak kamp ateşi yakabilir ve karavanın çatısını kaldırarak çatı yatağını ortaya çıkarabilir. Tüm malzemeleri karavana geri yerleştirerek yeniden yollara çıkabilirsin. Sevimli çizgiler, Barbie® logolu ayrıntılar, ızgara ve döner tekerleklerdeki gümüş vurgular gibi havalı tasarımlar ve detaylar yol gezilerini eğlenceli hale getiriyor. 50 parça oyuncakla her seferinde yepyeni bir maceraya çıkabilirsin. Aksesuarlar arasında balık tutma ekipmanı, 4 kişilik bir piknik masası, banyo gereçleri, uyku tulumu, battaniye ve kamp hikayelerini canlandırırken çocukların ihtiyacı olan her şey var
  • s'more tatlısı bile! 3-7 yaş arası maceraperestler Barbie® 3'ü 1 arada Rüya Karavanı™ ile sayısız heyecan verici yolculuk hikayesi keşfedecek. Barbie® bebekler ve aksesuarlarıyla hikaye oyununa çeşitlilik katabilirsin (her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır).

Ürün Özellikleri

  • Karakter Barbie
  • Renk Bej
  • Yaş 2+ Yaş
Geri Bildirim Ver

Barbie'iin Üçü Bir Arada Rüya Karavanı

Barbie nin üçü bir arada rüya karavanı üç yaşından büyük çocuklar için tasarlanmış olan bir oyun gerecidir. Küçük yaş grubu için oldukça fazla oyun malzemesinin yer aldığı ürünle onların hayal dünyası beslenir. “3-in-1” özellikli ve tamamen eşyalı olarak dizayn edilmiş olan tasarımla çocuklar oyuncak bebekleriyle eğlenceli vakit geçirebilir. Oyun gerecinin dış rengi pembedir ve kamp arabası formuna sahiptir. Toplamda 60 parçadan oluşan tasarım birbirinden ayrılabilen parçalar halinde dizayn edilir. Böylece 3 farklı kategoriye sahip olan bir model ortaya çıkar. Barbie üçü bir arada rüya karavanı çocukların düşünce ve hayal gücünü destekleyen renk ve şekillerde tasarlanır. Gerçek yaşam alanı efekti verilmiş olan ürün içinde mutfak ve kamp gereçleri yer alır.

  • Geniş boyut
  • Gerçekçi tasarım
  • Üçü bir arada set

Barbie’nin Üçü Bir Arada Rüya Karavanı Paket İçeriği

Barbie’nin Üçü Bir Arada Rüya Karavanı Paket İçeriği

Barbie'nin üçü bir arada rüya karavanı sahip olduğu detaylarla miniklerin ve ebeveynlerin beğenisini kazanır. Minikler bu karavanla bebeklerini kamp yapmak için dağ ya da ormana götürebilir. Deniz kenarında bir yeri tercih ettiklerinde ise tekneleri de hazırdır. Ayrıca tekneyle balığa çıkmak için oltaları da vardır. Bulundukları mekandaki farklı güzellikleri keşfetmek için kamyoneti karavandan ayırıp maceraya atılabilirler. Duş, makyaj ve kişisel ihtiyaçlar için de duş perdeleri, ayna ve tuvaletleri bulunur. Kendilerine ait havuzları bile bulunan bebeklerin dinlenmeleri için yatakları da mevcuttur. Tuttukları balıkları pişirmek için kamp ateşleri de hali hazırda olan bebeklerin çatal, bardak, su şişesi, tabak, kaşık ve çatalları da pakete dahildir. Barbie'nin üçü bir arada rüya karavanı GHL93 içerisine diş macunu, diş fırçası, marshmallow çubukları, sosis kızartma çatalları ve piknik masası da oyunun tamamlayıcı parçaları olarak dahil edilir.

Barbie’nin Üçü Bir Arada Rüya Karavanı ile Farklı Oyunlar

Barbie’nin Üçü Bir Arada Rüya Karavanı ile Farklı Oyunlar

Barbie üçü bir arada rüya karavanı GHL93 ile onlarca farklı fikir üretilebilir ve değişik hikayeler yazılabilir. Gerçekçi bir form kazandırılan oyun gereciyle minikler kamyonetle gezintiye çıkabilir. Karavanlarında taşıdıkları tekneyle deniz ya da göle gidip balık bile tutabilirler. Arkadaşlarını toplayan oyuncak bebekleri yemyeşil bir ormana götürüp kamp yapabilirler. Kendilerine ait olan havuzlarında doyasıya yüzebilir, ayrıca yemek pişirmeyi de öğrenebilirler. Kamp ateşi etrafında toplayıp yıldızlı bir gecede oyuncak bebeklerin eğlenceli sohbetler yapmasını sağlayabilirler. Renkleriyle de cezbedici bir görünüme sahip olan oyun gerecinin cazip fiyatla satışa sunulması da dikkat çeker. Barbie’nin üçü bir arada rüya karavanı fiyatı sahip olduğu özelliklere ve parça sayısına bakıldığında uygun aralıkta olduğu görülür. Miniklerin motor becerilerinin de gelişmesine yardımcı olan oyun gerecini satın alarak onların gelişimine katkıda bulunabilirsiniz.

Barbie’nin Üçü Bir Arada Rüya Karavanı Kullanıcı Yorumları

Barbie’nin Üçü Bir Arada Rüya Karavanı Kullanıcı Yorumları

Barbie’nin rüya karavanı oyun kurma kabiliyetinin desteklenmesine ve böylece miniklerin yeteneklerini geliştirmesine yardımcı olan bir tasarımdır. Arkadaşlığın önemini kavraması açısından oyun gereci içindeki parçalar birden fazla kişi için dizayn edilir. Örneğin çatal, bıçak ve kaşık sayısı dört kişiliktir. Paket içeriğinde bulunan parçalar miniklerin rüya gibi bir oyun deneyimi yaşamalarına katkı sağlar. Doğa, macera, gezi, eğlence, arkadaşlık gibi kavramları daha iyi anlamasına yardımcı olan bu oyun gereci miniklerin sosyal yönünü de besler. Barbie’nin üçü bir arada rüya karavanı yorum kısmında yer alan bilgiler yaşanmış deneyimleri yansıtır. Onların mutluluğuna ve psikolojik gelişimlerine pozitif etki eden bu oyun gereci hakkında ebeveynlerin yaptığı yorumları inceleyebilirsiniz. Siz de minikleri mutlu etmek için onlara kaliteli materyallerden üretilmiş olan bu ürünü satın alabilirsiniz.