Barbie Sonsuz Hareket Bebeği, Kumral - Siyah Taytlı, Mavi Tişörtlü, Siyah Uzun Saçlı Dhl84

599 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
629,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
982,43 TL

Ürün Bilgileri

Barbie Sonsuz Hareket Bebeği, Kumral - Siyah Taytlı, Mavi Tişörtlü, Siyah Uzun Saçlı Dhl84

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WakeUp Satıcı Ünvanı: NALBANT OTOMOTİV İNŞAAT İTHALAT İHRACAT TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0628044720900001 Vergi Kimlik Numarası: 6280447209
    Bu ürün WakeUp tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie Sonsuz Hareket Bebeği, Siyah saçlı - Siyah Taytlı DHL84-DHL84 Barbie® her zaman hareket halinde ve artık daha önce hiç olmadığı kadar farklı yönlerde hareket edebiliyor. Barbie® Sonsuz Hareket™ bebekleri ile her şeyi yapabilirsin. Tıpkı senin gibi her şeyi yapabilen Barbie® bebek ile hikaye yaratma keyfin asla bitmeyecek! Özgün hareketleri ve duruş özelliğiyle gerçekçi anlar yaratabilirsin. Barbie® bebeğe, gerçekçi esnek hareketleri sayesinde bisiklet sürmekten gitar çalmaya, jimnastik hareketleri yapmaktan bağdaş kurarak oturmaya veya podyumda boy göstermekten selfie çekmeye kadar istediğin her şeyi yaptırabilirsin. Bolca esneklik ve olağanüstü hareket özgürlüğü için her bebeğin boyun, üst kol, dirsek, el bileği, gövde, kalça, üst bacak, diz ve ayak bileği bölgesinde olmak üzere toplam 22 tane eklemi vardır. Her zaman şık olan Barbie® Sonsuz Hareket™ bebeği, dinamik duruşunu vurgulayan siyah taytı ve renkli üstüyle zarif ve modern bir görünüme sahiptir. Yaratacağın hikayelerin ve hayal gücünün olanak tanıdığı hareketlerin sınırı yok! Giysili Barbie® bebek dahildir. Bebek tek başına ayakta duramaz. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. Barbie® Sonsuz Hareket™ bebeği ile her şeyi yapabilirsin. Gerçekçi esnek hareketleri sayesinde bebeğe bisiklet sürmekten gitar çalmaya, jimnastik hareketleri yapmaktan bağdaş kurarak oturmaya veya podyumda boy göstermekten selfie çekmeye kadar tüm hareketleri yaptırabilirsin. Barbie® Sonsuz Hareket™ bebeklerinin boyun, üst kol, dirsek, el bileği, gövde, kalça, üst bacak, diz VE ayak bileği bölgesinde olmak üzere hareket çeşitliliği için tasarlanmış toplam 22 eklem noktası bulunur. Zarif ve modern giysiler, hareket dolu eğlence ile mükemmel bir uyum sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver