Barbie Rengarenk Saçlar Bebeği Ghn04

698,90 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (17)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
699,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
699,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Barbie Rengarenk Saçlar Bebeği Ghn04

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bereket Pazar Satıcı Ünvanı: RABİA KILIÇ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Sakarya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5520428584
    Bu ürün Bereket Pazar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie Rengarenk Saçlar Bebeği GHN04 Tek boynuzlu at mı yoksa denizkızı mı? Barbie® Rengarenk Saçlar™ Bebeği istediği her şey olabilir. Hayal dünyasını gerçeğe dönüştüren iki farklı görünümü
  • postişli taçlar, temaya uygun giysiler ve aksesuarlar tamamlıyor. Bir denizkızına veya tek boynuzlu ata dönüşmek çok kolay! Tek boynuzlu at resimli tişörtü veya denizkızı baskılı tişörtü giydirin ve giysilerine uygun aksesuarlarıyla görünümü tamamlayın. Tacın üzerindeki rengarenk postişler, Barbie® bebeğin sarı saçları arasındaki pembe, mavi ve ışıltılı tutamlara daha da fazla renk katıyor. Setin içinde bir saç fırçası, saç lastiği ve iki adet toka mevcuttur. Hayal dünyanızdaki her saç modelini yaratabilirsiniz. Setin içindeki bir çift spor ayakkabısı bebeğin tarzını değiştirirken farklı hikayeler yaratma seçeneği sunar. Işıltı saçan Barbie® bebeğin görünümünü değiştirmeye bayılacaksınız. Barbie® bebek, postişli iki taç, baskılı iki tişört, ikinci çift ayakkabı, saç lastiği, iki toka ve bir saç fırçası sete dahildir. Bebek tek başına ayakta duramaz. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. Barbie® Rengarenk Saçlar™ Bebeği denizkızı görünümünden tek boynuzlu at görünümüne hızlı ve büyülü bir değişim geçiriyor.Barbie® bebeğe denizkızı baskılı tişörtü giydirip, deniz kabukları ve deniz yıldızıyla süslü, iki postişin ekli olduğu tacını takarak bir denizkızı görünümünü yaratın. Bu görünümü tek boynuzlu ata dönüştürmek istediğinizde, gökkuşağı baskılı tişörtü giydirip üzerinde boynuz ve kulaklar bulunan pembe, sarı ve mor postişli tacını takın.Bu görünümü daha da büyüleyici hale getirmek için setin içindeki saç lastiklerini ve iki tokayı kullanarak Barbie® bebeğin uzun, rengarenk ve ışıltılı saçlarına şekil verin.Işıltısıyla göz kamaştıran parti elbisesi de dönüşüme hazır. Spor ayakkabıları veya gümüş rengi ayakkabıları ve mor renkli küpeleriyle bebeğin görünümünü tamamlayın.Farklı görünümlerden ilham alınarak yaratacağınız farklı hikayeler için bebeği aksesuarlarla süsleyin. Hayal dünyasını, farklı tarzlar yaratömayı ve saç şekillendirmeyi seven 3-7 yaş arası kızlar için harika bir hediye.

Ürün Özellikleri

  • Karakter Barbie
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Pili Değiştirilebilir mi? Hayır
  • Yaş 3+ Yaş
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
Geri Bildirim Ver