Barbie Pembe Karavan

11.100 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Barbie Pembe Karavan

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BLACK TOYS Satıcı Ünvanı: BARIŞ KARA İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 4991337753
    Bu ürün BLACK TOYS tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Kodu : T000CJT42 Marka : Barbie Üretim Yeri : Çin Yaş Aralığı : 3 - 10 Cinsiyet : Kız Barkod : 0887961796865 Barbie Pembe Karavan yeni maceralar için seni bekliyor! Kolu kaldır ve karavanın müthiş bir kamp macerası için her türlü imkanı sunan üç katlı dev bir oyun setine dönüşsün! Dahası, dönüşüm bununla sınırlı değil. Karavanın ön kabinini bir banyoya dönüştürebilirsiniz. Koltukları kaldırdığınızda tuvalet, direksiyonu açtığınızda ise bir lavabo ortaya çıkar. Yedek lastik kapağını açarak kamp ateşini, arka kapıyı açarak buzdolabı, lavabo, fırını ve ocağı ile eksiksiz mutfağı ortaya çıkarabilirsiniz. Bu oyun alanları çocuğunuzun hayal gücünü harekete geçirecek! Orta odada çift kişilik bir yatak ve üzerinde asılı bir hamak bulunur. Bebekler yorucu kamp etkinliklerinin ardından burada dinlenebilir. Havuzu karavanın altından kaydırarak çıkarın ve ikinci kattan başlayan kaydırağa bağlayın. Barbie içerisinde kanepe, televizyon ve şık bir avize bulunan ve ikinci katta yer alan oturma odasından kaydırağa oturarak havuza inebilir. Müthiş bir havuz partisi için daha ne olsun? Yıldızların altında yemek yemek veya güneş ışığında güzel bir piknik yapmak için yemek masasını ve sandalyeleri üçüncü kata yerleştirin. Barbie ve Köpekçikler Hazine Peşinde filminde görülen bu karavanla filmden en çok sevdiğiniz sahneleri canlandırın veya sürücü koltuğuna oturarak kendi hikayelerinizi anlatmak için yola çıkın. Karavana
  • kamp ateşi, marshmallov şişler, mutfak eşyaları, yiyecekler ve servis takımları gibi kamp hikayeleri anlatma imkanlarını artıran aksesuarlar dahildir. Bebekler ayrı ayrı ve stoklara bağlı olarak satılır. Kutu ölçüsü: 22,8 x 8,5 x 29,9 cm.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver