Barbie Pasta Şefi Bebek ve Fırın Oyun Seti FHP57-FHP57

142,49 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Barbie Pasta Şefi Bebek ve Fırın Oyun Seti FHP57-FHP57

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie Pasta Şefi Bebek ve Fırın Oyun Seti FHP57-FHP57 Barbie® mutfak oyun seti ve gerçekten kabaran yiyecek aksesuarları ile nefis pastalar pişirmeye hazır! Fırın sesi, kabaran malzeme, rengi değişen kreması ve kolay kullanılan mekanizması ile bol bol eğlence sizi bekliyor. Her tür hikayeyi destekleyen çok sayıda renkli parça. Barbie® bebeğin fırını, malzemeleri kaplara dökerken aksesuarları yerinde tutan tak ve çalıştır bölmeleri ile pembe ve beyaz renkli karakteristik tasarıma sahip. Büyük kek kalıbını veya küçük kek kalıplarının bulunduğu tepsiyi fırına koy. Fırının saatini ayarla. Saat çaldığında fırındaki kekler kabarır. Çok havalı! Daha tatlı eğlence için sıkma torbasının ucunu suya daldırıp küçük keklerin üstüne uygula, kekler renk değiştirerek şekerlemeli krema oluşacaktır. Kızlar karıştırma kabı ve kaşığı, kek karışımı, spatula ve fırın eldiveni ile birlikte gelen bu nefis mutfakta çeşitli oyunlar oynayabilirler. Üzerinde tatlı bir kek resmi olan bir tişört, kot etek ve şık beyaz lastik ayakkabısıyla Barbie® bebeğin görünüşü de eğlenceye katkıda bulunuyor. Kek desenli önlüğü ve fiyonklu saç bandı giysisine hareket katıyor. Eğlenceli özellikleri ve parçalarıyla bu oyun seti mutfakta keşfedilecek bir dünya sunar çünkü Barbie® ile her şey mümkün! Pasta şefi giysili ve aksesuarlı Barbie® bebek, çalışır özellikli fırın, kabaran kek, kabaran ve renk değiştiren kaseli küçük kekler ve temalı parçalar dahildir. Bebek tek başına ayakta duramaz. Renkler ve süslemeler farklılık gösterebilir. Barbie® ile lezzetli hikayeler yarat. Fırının saati çalar, kapısı açılıp kapanır, büyük ve küçük kekler kabarır, küçük keklerin üstü rengi değişen krema ile süslenir. Diğer aksesuarlar da kızların hayal gücünü destekleyen malzemeyi sağlar. Aksesuarlar
  • karıştırma kabı ve kaşığı, bir kutu kek karışımı ve Barbie® bebeğin eline sığan spatula ve fırın eldivenidir. Pişirme işlemini başlatmak çok kolay! Büyük kek kalıbını veya küçük kek kalıplarının bulunduğu tepsiyi fırına koy, fırının saatini doğru süreye ayarla. Saat çaldığında fırındaki kekler kabarır. Pembe ve beyaz renkli fırın harika bir tasarıma sahiptir. Küçük aksesuarlar, yerinde durmalarını sağlayan bölmelere yerleşir ve kolayca temizlenir. Barbie® bebek, üzerindeki renkli kek resmi olan beyaz tişörtü, kot eteği, beyaz lastik ayakkabısı fiyonklu kırmızı saç bandı ve renkli keklerle süslü kırmızı önlüğü ile çok tatlı görünüyor.

Ürün Özellikleri

  • Karakter Barbie
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver