Barbie Chelsea Renk Değiştiren Sürpriz Bebek Kum Ve Güneş Serisi Gwc61

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Barbie Chelsea Renk Değiştiren Sürpriz Bebek Kum Ve Güneş Serisi Gwc61

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Barbie Color Reveal Renk Değiştiren Sürpriz Chelsea Kum Ve Güneş Serisi Bebekler Seri 3 GWC61 Barbie Color Reveal Renk Değiştiren Sürpriz Chelsea Kum ve Güneş Serisi, heyecan dolu bir kutu açma deneyimi yaşatıyor. Sette tam altı sürpriz bulunuyor! Sizi bekleyen, renkli ve desenli mayoya sahip her Chelsea bebek, rengi ortaya çıkana kadar gizemini korur. Paketi açmak da oyuna başlamak kadar eğlenceli! Şeridi çekerek dış katmanı kaldırdığınızda tüp şeffaf bir hal alır. İçinde mermer mavisi renkli gizemli Barbie Color Reveal Renk Değiştiren Sürpriz Chelsea Bebek ve sürpriz aksesuarlarıyla dört paket bulunur. Hepsini çıkarın, ardından tüpü ılık suyla doldurup bebeği içine yerleştirin ve döndürün. Suyun rengi pastel maviye dönüşür ve bebek sudan çıkarıldığında özellikleri belirginleşir. Her bebek farklı göz rengine, saça, ten rengine ve süslü mayoya sahiptir. Gizemin tamamını çözmek için geri kalan sürpriz paketleri de açarak güneşin altında geçireceğiniz eğlenceli günler için yandan bağlanan eteği, ayakkabıları, aksesuarı ve havluyu keşfedin. Bebeğin saçında ortaya çıkan renk değiştirme özelliği, eğlenceli sürprizlerden yalnızca biridir. Her biri farklı temaya sahip Barbie Color Reveal Renk Değiştiren Sürpriz Chelsea Kum ve Güneş Serisi Bebekleri, plajda eğlenmeye hazır! Tüm aksesuarları tüpte saklayabilirsiniz. Siz hangi sürpriz bebeği ortaya çıkaracaksınız? Çocuklar tüm seriyi koleksiyonlarına ekleyerek aksesuarları karıştırıp eşleştirebilir ve benzersiz oyunlar yaratabilir! Tek pakette 6 sürpriz içeren Barbie Color Reveal Renk Değiştiren Sürpriz Chelsea Kum ve Güneş Serisi ile eğlence hiç bitmez. Çocuklar plaj temalı serideki farklı görünümleri ortaya çıkarmaya bayılacak!Paketin dış katmanını kaldırın, tüpün üst kısmını açın ve baştan aşağı Color Reveal mermer mavisi rengiyle kaplı bebek ile gizemli 4 dekoratif paketi çıkararak eğlenceyi başlatın!Tüpü ılık suyla doldurun, ardından bebeği içine yerleştirip döndürün. Su, büyülü bir şekilde pastel mavi rengine dönüşür!Yeni görünümünü açığa çıkarmak için Chelsea'yi tüpten çıkarın. Her bebek farklı göz rengine, ten rengine, süslü mayoya ve saça sahiptir.Gizemli dört paketi açarak
  • yandan bağlanan etek, ayakkabı, havlu ve şnorkel veya güneş gözlüğü gibi plaj temalı aksesuarları keşfedin. Oynadıktan sonra bu sürpriz parçaları tüpte saklayabilirsiniz!Soğuk su kullanarak Chelsea'nin saç rengini değiştirin ve ılık suyla saç rengini eski haline döndürün. Bu renk değiştirme eğlencesini her zaman tekrar yaşayabilirsiniz!Chelsea'yi istediğiniz gibi giydirip aksesuarlarla süsleyerek plaj, havuz, barbekü ve diğer eğlenceli hikayeleri canlandırın. Hayranlık uyandıran bir dönüşümle bebeğin görünümünü değiştirin.3 Yaş ve üzeri çocuklar içindir.

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 5 Yaş
Geri Bildirim Ver