Barbie 'nin Malibu Evi, Dönüşüm Özellikli, 25'ten Fazla Parçalı Ve 2 Katlı Bebek Evi Fxg57

Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
12 saat 33 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.200 TL
12 saat 33 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.220 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.214,90 TL
12 saat 33 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
250 TL'ye 30 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3.907,20 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Barbie 'nin Malibu Evi, Dönüşüm Özellikli, 25'ten Fazla Parçalı Ve 2 Katlı Bebek Evi Fxg57

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: anneoyuncak Satıcı Ünvanı: FEYZA İÇTEN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8140438293
    Bu ürün anneoyuncak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbienin Malibu Evi FXG57-FXG57 Barbienin Muhteşem Malibu Evi, yaratıcı dönüşümler ve pek çok hikaye öğesiyle çocukların hayal gücünü harekete geçirmeye hazır. Barbie® bebek evi açılarak çok sayıda oyun alanını ve iki kat eğlenceli özellikleri ortaya çıkarıyor. Çocuklar 2 katlı, 60 santimetre genişliğindeki bebek evinin 6 odasını 25ten fazla parça ile kendilerince dekore edebilir. Dönüşüm özellikleri ise oyun setine bir sürü farklı eğlence imkanı katıyor. Oturma odası bir eğlence odasına, banyodaki duş bir makyaj masasına, tavan ise 4 Barbie® kız kardeşin uyuması için yer açan bir yatağa dönüşüyor. Banyoda lavabo ve duş bulunan bir tuvalet, mutfakta açılabilen bir buzdolabı ve fırın, çitte ise bahçede oyun için bir ızgara yapıştırması bulunuyor. Bebek boyutundaki mobilya ve aksesuarlar arasında pembe koltuk veya beyaz yuvarlak yemek masası gibi popüler tarzda klasik eşyaların yanı sıra servis takımları ve oyun tahtası gibi eğlenceli küçük eşyalar da var. Bazı parçalarda bebekler için bir tutma yeri bulunur (ayrı olarak satılır). Bu parçalar, aktif oyunları ya da hızlıca temizlemeyi kolaylaştıran "tak ve oyna" özellikleri ile tasarlanmıştır. Ev, katlanarak kolayca saklanabilir. Barbie® bebeğin kız kardeşleriyle beraber oynadıkları, pijama partisi veya barbekü partileri düzenledikleri, doğum günü, tatil veya başka bir özel günü kutladıkları hikayeler anlatabilirsin! Barbie® Malibu Evi™ ile anlatılacak sonsuz hikaye ve yaşamı keşfetmenin sınırsız yolu var, çünkü kızlar Barbie® ile oynarken istedikleri her şeyi hayal eder! Barbie® Malibu House, mobilya ve ev eşyaları içeren 25ten fazla aksesuarla birlikte sunulur. Bebek dahil değildir. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. Çocukların hayal gücü Barbie® Malibu Ev™e taşınmaya hazır! Bu bebek evi, açıldığında 60 santimetreden daha geniş bir oyun alanı oluşturuyor! 2 katlı evde 6 oda var: Mutfak, yemek odası, oturma odası, yatak odası, banyo ve açık veranda. Ayrıca dönüşüm özellikleri sayesinde bazı odalar 2 şekilde kullanılabiliyor! Eğlence odası yaratmak için oturma odasındaki duvarı çevir, banyodaki makyaj masasını açarak duşu ortaya çıkar, yatak odasının tavanını aşağı doğru çekerek ranzayı aç ve 4 kız kardeşin uyuyabileceği bir oda oluştur! 25ten fazla aksesuar, yeni tasarımlar keşfetmek veya hikaye anlatmak için tekrar tekrar düzenlenebilir. Bazı parçalarda bebeğin tutabileceği bir kulp bulunur ve/veya bu parçalar tak çıkar özelliğine sahiptir. Böylece çocuklar kendilerini rol yapmaya ve hikaye anlatmaya kaptırabilir. Evin mobilyaları arasında kanepe, kahve masası, yemek masası ve 4 sandalye bulunur. Aksesuarlar arasında ise servis takımları, yiyecekler, banyo eşyaları, uyku tulumu ve oyun tahtası bulunur.

Ürün Özellikleri

  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver