Barbie Extra Mor Saçlı Bebek Gxf08

2.039 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
11 saat 38 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
500 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.919 TL

Ürün Bilgileri

Barbie Extra Mor Saçlı Bebek Gxf08

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Cici Oyuncak Satıcı Ünvanı: UĞUR MENTEŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1800779141800017 Vergi Kimlik Numarası: 6150347122
    Bu ürün Cici Oyuncak tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie® Extra bebekleri cesur moda ve parlak renklere sahiptir ! Her Barbie® bebeğinin eğlenceli ve abartılı kendi benzersiz stili vardır. Ve evcil hayvanlarının - her biri farklı ve hepsi sevimli - tonlarca kişiliğe sahip! Barbie® Extra, çocukların tarz yoluyla kendilerini ifade etmelerini sağlar ve hareketli bebeklerle heyecan verici bir moda ve stil oyunu deneyimi sunar. Hepsi parıltılı, yapışkan ayılar, emojiler ve göze çarpan saçlarla moda ile eğlenmekle ilgili - nereye giderlerse gitsinler EKSTRA titreşimler getiriyorlar. Müsaitlik durumuna bağlı olarak her biri ayrı satılır. Bebekler tek başına duramazlar. Renkler ve süslemeler farklılık gösterebilir. Moda söz konusu olduğunda, Barbie® Extra bebekleri, giysi ve moda aksesuarlarının yanı sıra evcil hayvan ve evcil hayvan aksesuarlarını içeren 15 parçadan oluşan "daha fazlasıdır" tavrına sahiptir. Barbie® bebeğin saçları, uzun deniz salyangozu saçlarıyla modaya uygun yarı yukarı, yarı aşağı saç stiliyle uzar. Eğlenceli ve eğlenceli bir görünüm, ekstra kürklü kollu uyumlu bir ceketle eşleştirilmiş pembe, oyuncak ayı desenli kot şortla kendine güvenen stilini sergiliyor. Barbie® bebeğin aksesuarları - bir dondurma külahı, Barbie® isim plakası yüzüğü, kalp şeklinde güneş gözlükleri ve tılsımlı bir kolye de dahil olmak üzere birçok mücevher - kişisel ifade ve beklenmedik hikaye anlatımı eğlenceli anları ekler. Evcil hayvan bulldog figürü de çıkarılabilir ayı temalı bere, çivili yaka ve sevimli bir şekilde huysuz ifade ile çok EKSTRA. Barbie® Extra bebekleri, 3 ila 10 yaş arası çocuklar için harika bir hediyedir, özellikle de kendileri ekstra olmayı sevenler!

Ürün Özellikleri

  • Karakter Barbie
  • Yaş 5 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver