Barbie Dreamtopia Chelsea Ve Kostümleri Oyun Seti Gtf40

459 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
491,42 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Barbie Dreamtopia Chelsea Ve Kostümleri Oyun Seti Gtf40

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: U-toys Satıcı Ünvanı: UĞUR GÖĞÇE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3970441461
    Bu ürün U-toys tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie Dreamtopia Chelsea ve Kostümleri Oyun Seti GTF40 Barbie™ Dreamtopia Chelsea™ ve Kostümleri Oyun Seti ile kızlar denizkızı hikayelerinden gökyüzünde uçan peri hikayelerine istedikleri her şeyi oynayabilir. 12 kıyafet parçasıyla kızlar Chelsea bebeği prenses veya denizkızı gibi giydirebilir ya da parçaları farklı şekillerde birleştirerek kendi peri masalı karakterlerini yaratabilir. Bebeğe yıldızlı etek ve tüylü şal giydirerek prensese veya kuyruk takarak denizkızına dönüştürebilirsiniz! Eteğini ve bluzunu birbiriyle değiştirip tek boynuzlu at kuyruğu ve saç aksesuarı ya da ejderha kanatları ve saç bandı ekleyin. Hayalleri harekete geçirecek 12 aksesuar ve farklı kombin seçenekleri sayesinde 3-7 yaş arası kızlar, Chelsea™ Bebek ile hayal ettikleri her türlü görünümü oluşturabilir. Bebek tek başına ayakta duramaz. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. Barbie™ Dreamtopia Chelsea™ ve Kostümleri Oyun Seti ile kızlar sonsuz sayıda oyun teması keşfedebilir. 12 kıyafet parçasıyla kızlar, bebeği
  • prenses, denizkızı, tek boynuzlu at veya ejderha gibi giydirebilir ya da parçaları farklı şekillerde birleştirerek kendi peri masalı karakterlerini yaratabilir. Parçalar arasında 3 etek, 2 takılarak giydirilen bluz, 2 saç aksesuarı, denizkızı kuyruğu, tek boynuzlu at kuyruğu, tüylü şal, bir çift ejderha kuyruğu ve bir çift fiyonk detaylı ayakkabı yer alır. Çok sayıda aksesuar sayesinde kızlar Chelsea™ Bebek için sonsuz sayıda yeni görünüm ve hikaye oluşturabilir. Barbie™ Dreamtopia Chelsea™ ve Kostümleri Oyun Seti, özellikle peri masallarını seven 3 yaş ve üzeri kızlar için harika bir hediyedir.

Ürün Özellikleri

  • Karakter Barbie
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver