Barbie Color Reveal Renk Değiştiren Işıltılı Sürpriz Bebekler Serisi 1 G T000gwc55

199,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Barbie Color Reveal Renk Değiştiren Işıltılı Sürpriz Bebekler Serisi 1 G T000gwc55

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Toyzz Shop Satıcı Ünvanı: TOYPA MAĞAZACILIK TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0859023557500010 Vergi Kimlik Numarası: 8590235575
    Bu ürün Toyzz Shop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Color Reveal Renk Değiştiren , içerisindeki yedi sürpriz ile heyecan dolu bir kutu açma deneyimi yaşatıyor! Paketi açılana kadar gizemini koruyan bebeğin her ışıltılı görünüm birbirinden şık. Paketi açmak da oyuna başlamak kadar eğlenceli! Şeridi çekerek dış katmanı kaldırdığınızda tüp şeffaf bir hal alır. İçerisinde metalik pembe renginde gizemli ve sürpriz aksesuarların olduğu dört paket bulunur. Hepsini kenara koyun ve önce tüpü ılık suyla doldurup bebeği içine yerleştirip döndürün. Suyun rengi metalik pembe rengine dönüşür ve bebek sudan çıkarıldığında özellikleri belirginleşir.Tekrarlanabilecek renk değişimini görmek için soğuk su kullanın. Her bebek farklı göz rengine, şekil verilmiş metalik saç rengine, ten rengine, süslü bir bluza ve ışıltılı metalik bacaklara sahiptir. Gizemin tamamını çözmek için geri kalan sürpriz paketleri de açarak at kuyruğu saç eklentisini, parlak eteği ve uyumlu ayakkabılarla küpeleri keşfetmeye başlayın! Bebeğin dudaklarında ve süslü bluzunda bulunan renk değiştirme özelliği, eğlenceli sürprizlerden yalnızca birkaçı! Her biri farklı temaya sahip Color Reveal Renk Değiştiren Sürpriz Bebekler
  • şekil verilmiş metalik saçları, ışıltılı metalik bacakları ve saça takılabilen renkli eklentileriyle etrafa ışıltı saçıyor! Tüm aksesuarları tüpte saklayabilirsiniz. Sizin bebeğiniz hangisi? Kızlar tüm seriyi koleksiyonlarına ekleyerek aksesuarları karıştırıp eşleştirebilir ve benzersiz hikayeler yaratabilir! Sürpriz paket içerisinde
  • 1 Renk değiştiren bluzu ve dudaklarıyla Barbie Color Reveal Renk Değiştiren Sürpriz Bebek ile içinde 1 saç eklentisi, 1 etek, 1 çift ayakkabı ve 1 çift küpe bulunan 4 sürpriz paket yer almaktadır. Paket ölçüsü: 8,5 x 8,5 x 32,5 cm.

Ürün Özellikleri

  • Karakter Barbie
  • Yaş 5 - 6 Yaş
Geri Bildirim Ver

Barbie T000GWC55 Color Reveal Renk Değiştiren Işıltılı Sürpriz Bebekler Serisi 1 G

Barbie color reveal renk değiştiren ışıltılı sürpriz bebekler serisi sürpriz paketi içerisinden 1 adet renk değiştiren bluz, 1 adet saç eklentisi, 1 adet etek, 1 çift ayakkabı ve 1 çift küpe bulunan 4 sürpriz paket çıkmaktadır. 7 farklı Barbie opsiyonu bulunan sürpriz kutunun içeriği tamamen tesadüftür.Ilık su yardımıyla ve içerisinden çıkan talimatlar yardımıyla kolayca hangi Barbie’nin size çıktığını öğrenebilir ve tüm koleksiyona sahip olmak için daha fazla color reveal kutusu satın alabilirsiniz. Barbie ışıltı serisinin genel özelliklerinden bazıları ise şunlardır:

  • Paket ölçüsü 8,5 cm en 8,5 cm genişlik ve 32,5 cm boy ölçülerine sahiptir.
  • Sürpriz kutu içerisinden çıkabilecek 7 farklı barbie bebek opsiyonu bulunmaktadır.
  • Tüm aşamaları sizin gerçekleştireceğiniz eğlenceli bir paket açılışı evresi vardır.

Barbie Color Reveal Sürpriz Bebekler Serisinin Özellikleri Nelerdir?

Barbie Color Reveal Sürpriz Bebekler Serisinin Özellikleri Nelerdir?

Barbie color reveal renk değiştiren sürpriz barbie ışıltılı bebekler serisi, içerisindeki yedi farklı opsiyonda Barbie bebeği çıkma opsiyonu bulundurmaktadır. Özel tasarlanmış paketi sayesinde, açılana ve gerekli tüm işlemler tamamlanana kadar hangi Barbie bebeğinin çıkacağının bilinmemesiyle birlikte, paket açılma evresini de en az oynama evresi kadar heyecanlı hale getirmek için üretilmektedir. Paket açılışından sonra içerisinden 7 farklı görünüm çıkabilmektedir. Her biri birbirinden şık olan 7 Barbie’nin kıyafetleri, saç renkleri ve makyajları birbirinden farklıdır ve farklı kombinasyonlar barındırabilmektedir. Bu gizem yalnızca paket açılımı sonrasında çözülebilmektedir. İçerisinde aksesuarlarını muhafaza edebileceğiniz ışıltılı tüpüyle gelen gizemli Barbie, şekil verilmiş metalik saçlarına takılabilen renkli eklentileriyle dikkat çekmektedir. Tüm seriyi koleksiyona ekleyerek aksesuarlarını başka Barbie’ler ile karıştırabilir, sürpriz paket içerisinden çıkan renk değiştiren bluzla kombin değiştirebilirsiniz.

Barbie Renk Değiştiren Işıltılı Bebekler Serisi Kaliteli midir?

Renk değiştiren barbie, paket açılana kadar gizemini korusa da, hem paket açılımı sırasında hem de sonrasında kullanıcısına kalitesini göstermektedir. İçerisinde çocukların zarar görebileceği herhangi bir kalitesiz plastik barındırmayan ürün gönül rahatlığıyla tercih edilebilmektedir. Bebeğinizin dudaklarında ve süs bluzunda bulunan renk değişim özelliği, kutu içerisinden çıkacak eğlenceli sürprizlerden sadece bir tanesidir, diğer değişiklikleri keşfetmek için ürünü kolaylıkla sipariş verebilirsiniz. Barbie color reveal renk değiştiren ışıltılı sürpriz bebekler serisi fiyatı oldukça uygun fiyatlı olup, 5-6 yaş ve üzeri çocukların kullanımı için uygun bulunmaktadır. 5-6 yaş ve sonrasında kullanımı önerilen Color Reveal serisini, farklı yaş gruplarına satın alabilmek için barbie color reveal renk değiştiren ışıltılı sürpriz bebekler serisi yorumlarına yapılan kullanıcı değerlendirmelerinden satıcıya ve kullanıcılara danışabilirsiniz.

Barbie Color Reveal Işıltılı Bebekler Serisiyle Oynamak Kolay mıdır?

Barbie ışıltılı serisi, oynaması oldukça kolay bir olan bir oyuncaktır. Şeridi çekerek dış katmanı kaldırdığınızda tüp şeffaf bir hal almaktadır. İçerisinde metalik pembe renginde gizemli ve sürpriz aksesuarların olduğu dört paket bulunmaktadır. Oldukça kolay olan paket açılımı evresinde, bebek parlak ve ışıltılı bir şekilde çıkmaktadır ve 7 farklı Barbie’den hangisinin paket içerisinden çıkacağını öğrenmeniz için ilk olarak tüpün içerisine ılık suyla doldurmanız ve sonrasında tüp içerisine Barbie bebeği yerleştirmeniz gerekmektedir. Suyun rengi, metalik pembe bir renge dönüşene kadar tüpü korunaklı ve güneş görmeyen bir yerde muhafaza ediniz. Sonrasında bebek sudan çıkarıldığında özellikleri belirginleşmeye başlayacaktır. Tekrarlanabilecek farklı renk değişimlerini kullanmak için yeniden tüpü soğuk suyla doldurabilirsiniz. Siz de bu ürünü Trendyol üzerinden hızlıca satın alabilirsiniz.