Barbie Club Chelsea Bebek Dwj33-ghv63

279 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Barbie Club Chelsea Bebek Dwj33-ghv63

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Welcome Baby Satıcı Ünvanı: HOŞGELDİN BEBEK İTHALAT İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0464060842300018 Vergi Kimlik Numarası: 4640608423
    Bu ürün Welcome Baby tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie Club Chelsea Bebek GHV63 Chelsea ve arkadaşları, tıpkı Barbie gibi yeni deneyimler edinmeyi, zorlukları aşmayı ve eğlenmeyi sever, kızlara ilham verirler. Temalı giysiler içindeki 15 cm'lik Barbie Club Chelsea Bebek seti ile eğlenceli hikayeler sizi bekliyor! Bu sevimli küçük bebeklerin üzerindeki rengarenk giysileri çıkarıp farklı tarzlar deneyerek eğlenceli hikayeler yaratabilirsiniz. Yiyecek, hayvan, hobi ve diğer pek çok temalı giysiden birini seçin. Hayal gücünü zenginleştiren farklı giysiler ve saç şekilleriyle birbirinden eğlenceli hikayeler yaratın. 3 yaş ve üzeri kızlar oyun saatlerine renk katmak için Barbie Club Chelsea Bebekler serisindeki her modeli koleksiyonlarına ekleyebilirler. Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır. Bebek tek başına ayakta duramaz. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. Chelsea Bebek ve arkadaşları hayal gücünüzü harekete geçirip sizi, birlikte dünyayı keşfetmeye davet ediyor. 15 cm'lik Chelsea Bebek gökkuşağından ilham alan sloganlı bir bluz ve yıldız baskılı etek giyer. Şirin saç stili ve mor ayakkabıları tatlı görünümünü tamamlar. Hayal gücünü zenginleştiren farklı giysiler ve saç şekilleriyle birbirinden eğlenceli hikayeler yaratın. 3 yaş ve üzeri kızlar hikayelerine eğlence katmak için Barbie Club Chelsea Bebekler serisindeki her modeli (Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır.) koleksiyonlarına ekleyebilirler.

Ürün Özellikleri

  • Karakter Barbie
  • Yaş 3+ Yaş
Geri Bildirim Ver