Barbie Chelsea Meslekleri Öğreniyor Oyun Setleri - Chelsea Doktor Bebek

299 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
319,62 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
339,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
334,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
369,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Barbie Chelsea Meslekleri Öğreniyor Oyun Setleri - Chelsea Doktor Bebek

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Sarf Bilişim (artsrf) Satıcı Ünvanı: SARF BİLİŞİM BÜRO MALZEMELERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0745032928600017 Vergi Kimlik Numarası: 7450329286
    Bu ürün Sarf Bilişim (artsrf) tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie Chelsea Meslekleri Öğreniyor Bebek Serisi GTN88 Tıpkı Barbie® gibi, Chelsea® de farklı kariyer rollerini keşfetmeyi çok seviyor! Kızlar Barbie® Chelsea® Meslekleri Öğreniyor serisinde farklı kariyer rollerini deneyen Chelsea® Bebekler (15,24 cm) ile eğlenceli bir dünyanın kapılarını aralayabilir! Pilot, doktor, iş kadını/yönetici, rock yıldızı veya inşaat mühendisi bebeklerden birini seçin. Tüm Barbie® Chelsea® Meslekleri Öğreniyor Bebekleri hikaye anlatma eğlencesini artıran, kariyer temalı sevimli kıyafetler ve aksesuarlar içerir. Her bebek ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır. Bebekler tek başına ayakta duramaz. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. 3 yaş ve üzeri için uygundur. Chelsea® Bebek, tıpkı Barbie® gibi farklı kariyer rollerini denemeye bayılır! Kızlar, kariyer temalı kıyafetleri ve aksesuarlarıyla Chelsea® Kariyer Bebekleri ile oynarken birbirinden farklı hikayeler yaratıp farklı meslekler deneme fırsatı bulabilirler! Pilot, doktor, iş kadını/yönetici, rock yıldızı, polis memuru veya inşaat mühendisi bebeklerden birini seçin. Bu serinin hayranları tüm setleri koleksiyonlarına ekleyerek farklı kariyer rollerini deneyip daha gerçekçi bir oyun deneyimi için aksesuarları kullanabilir. Özellikle farklı kariyerleri keşfetmeyi seven 3 yaş ve üzeri kızlar için harika bir hediyedir!

Ürün Özellikleri

  • Karakter Barbie
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Pili Değiştirilebilir mi? Hayır
  • Yaş 3+ Yaş
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
Geri Bildirim Ver