Barbie Bebek Ve Muhteşem Aksesuarları Fvj42

406,60 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (50)
8.9
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
474,05 TL
Kargo Bedava
379,99 TL
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
417,05 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
427,50 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Barbie Bebek Ve Muhteşem Aksesuarları Fvj42

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BOZKURTELEKTRONİK Satıcı Ünvanı: SALİH BOZKURT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1278701354800017 Vergi Kimlik Numarası: 1850425539
    Bu ürün BOZKURTELEKTRONİK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie Bebek ve Muhteşem Aksesuarları - Bebek ve 11 Adet Aksesuar Dahil FVJ42-FVJ42 Son moda bir elbise giyen ve farklı şekillerde kombinleyebileceğin 11 aksesuarı bulunan Barbie® bebekle moda dünyasını keşfet ve yeni hikayeler yarat. Bebeğin beş çift ayakkabısı, üç cüzdanı, güneş gözlüğü ve tarzını tamamlayan çarpıcı bir kolyesi var. Ayrıca, hikayelerini daha da geliştirmen için bebeğin tutabileceği bir su şişesi gibi tatlı bir sürpriz de seni bekliyor. Barbie® bebeğini havalı ve son moda kıyafetlerle gündelik veya resmi tarzda giydirebilir, ister gündüz ister gece, işe veya eğlenceye götürebilirsin. Elbise ve ayakkabı giyen Barbie® bebeğin yanında dört ekstra ayakkabı, üç cüzdan, güneş gözlüğü, çarpıcı bir kolye ve hikayeni tamamlayan bir aksesuar bulunuyor. Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır. Bebekler tek başına ayakta duramaz. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir. Bu bebek ve aksesuar setlerindeki 11 aksesuarla kızlar yarattıkları hikayeye ve kendi stillerine uygun olarak Barbie® bebeklerinin görünüşünü anında değiştirebilir. Barbie® bebek renkli, çizgili bir bluz, kot etek ve beyaz ayakkabılar giyer. Son moda aksesuarlarla bebeğin görünüşünü anında değiştirebilirsin: 4 çift ekstra ayakkabı (mavi apartman topuklular ve kırmızı spor ayakkabılar dahil), 3 cüzdan (püskül detaylı mor çanta gibi), güneş gözlüğü ve çarpıcı bir kolye. Barbie® bebeğin tutabileceği pembe bir su şişesi gibi aksesuarlar, kızların hayal gücünü geliştirmeye yardımcı olur. Sonsuz sayıda kombin ve son moda eğlenceyle tarzını ve yaratıcı yanını keşfet.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçeriği Tekli
  • Yaş Tüm Yaş Grupları
Geri Bildirim Ver