Barbie Ve Köpekleri Geziyor Oyun Seti Ghv92

844,90 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.100 TL
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.249 TL

Ürün Bilgileri

Barbie Ve Köpekleri Geziyor Oyun Seti Ghv92

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: OyuncakMall Satıcı Ünvanı: OYUNCAKMALL OYUNCAK DÜNYASI OTOMOTİV İNŞAAT TURİZM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0649107271700001 Vergi Kimlik Numarası: 6491072717
    Bu ürün OyuncakMall tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Barbie® ve Köpekleri Geziyor Oyun Seti, Barbie® bebek, 2 yavru köpeği ve evcil hayvanlar için pusetiyle GHV92 Barbie® ve Köpekleri Geziyor Oyun Seti ile hayvansever kızlar, köpeklerini gezdirirken Barbie®'ye yardım edebilir. Oyun setinin içinde dönüştürülebilir özellikli puset, iki yavru köpek ve köpeklerin bakımı için yedi aksesuar var! Köpekçiklerle oyun günü için hazır mısın? Barbie®, yavru köpeklerini iki şekilde taşıyabilir: Köpeklerden birini pusete oturtup diğerini Barbie® çantasında gezdirebilir veya pusetin ön tarafını çekerek puseti genişletip her iki köpekçik için de yer açabilirsin! Modern ve renkli tasarımıyla yavru köpeklerin pusetinde
  • köpekleri güneşten korumak için turuncu bir tente bulunur. Barbie® bebeğin çantasını astığı kanca ve gümüş renkli parçalar da pusete gerçekçilik katar. Barbie® bebeğin pusetin tutacaklarını kavramasına yardım et ve eğlence dolu bir gezinti için bebeği hareket ettir. Aksesuar sayesinde kızlar hem yemek saatinde hem oyun saatinde oynayıp hikayeler yaratabilir. Köpekçikler, farklı renklerde iki mama kabındaki kemiklerle karnını doyurduktan sonra parkta frizbi oynama zamanı! Barbie® bebeğin çantasına ister aksesuarları koy ister köpek yavrularından birini! Barbie® çizgili tişört elbisesi ve pembe spor ayakkabılarıyla hem çok şirin hem de rahat. Kızlar, Barbie® ve Köpekleri Geziyor Oyun Seti ile birçok hikaye anlatabilir. 3 yaş ve üzeri kızlar diğer Barbie® bebeklerini ve oyuncaklarını koleksiyonlarına ekleyerek oyun saatinde farklı eğlenceler yaratabilir! Her biri ayrı olarak satılır ve stoklarla sınırlıdır. Bebekler tek başına ayakta duramaz. Renkler ve süslemeler çeşitlilik gösterebilir.Barbie® ve Köpekleri Geziyor Oyun Setindeki Barbie® bebek, iki yavru köpek, dönüştürülebilir puset ve hikayelerini zenginleştirecek aksesuarlarla köpekçiklerle en harika oyun gününü planla! Gezintiyi iki şekilde yapabilirsin: İster köpeklerden birini pusete oturtup diğerini Barbie® çantasında gezdir, ister ön tarafını çekerek puseti genişletip her iki köpekçik için de yer aç!Pusetin modern ve renkli tasarımının yanı sıra dönen tekerlekleri, gümüş renkli parçaları, Barbie® bebeğin çantası asması için kancası ve ellerini geçirebileceği tutacakları gerçekçi bir görünüm sunar.Aksesuarları yerleştirebileceği ve köpeklerinden birini taşıyabileceği el çantası, hem mama saatinde hem de oyun saatinde köpeklerin ihtiyaç duyabileceği iki mama kabı, iki kemik, frizbi ve su şişesi bulunur. Barbie®, çizgili tişört elbisesi ve pembe spor ayakkabılarıyla oyun dolu bir güne hazır. Hayvansever kızlar, bu Barbie® oyun setiyle çok fazla hikaye anlatabilir! İçinde birçok aksesuar bulunan bu oyun seti 3 yaşından büyük kızlar için mükemmel bir hediyedir.

Ürün Özellikleri

  • Karakter Barbie
  • Renk Pembe
Geri Bildirim Ver