Bambum Turme 100 ml 2 li Döküm BardakT2768

320 TL
(160 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bambum Turme 100 ml 2 li Döküm BardakT2768

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Burcuva Satıcı Ünvanı: BURCU KARAKUŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8670448951
    Bu ürün Burcuva tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Boyutları 8x8x4.7cm Turme 2'li Döküm Bardak 100 ml Demir eksikliği, günümüzün yaygın rahatsızlıklarından biri halini aldı. Bol demir içeren gıdalar gibi, döküm demir malzemelerde pişirilen gıdalar da vücuttaki demir eksikliğinin azalmasını sağlar. Taşev Turme döküm demir bardaklar, size hem keyif hem de demir desteği verecek. Demirin ısıyı tutma özelliği sayesinde çayınız soğumayacak, sağlıklı ve lezzetli olacak

Ürün Özellikleri

  • Parça Sayısı Çoklu
  • Renk Beyaz
  • Tip Su / Meşrubat Bardağı
Geri Bildirim Ver

Turme 100 ml 2'li Döküm Bardak ile Çay Keyfi

Mutfakta kullanılan materyaller arasında en önemli olanlardan biri de kullanılan bardaklar olur. Özellikle sıcak içecekleri tüketmek için kullanılan bardakların sahip olduğu özellikler önemlidir. Bardakların tasarımı da seçim yaparken önemli olan özelliklerdendir. Tasarımsal açıdan hoşunuza gitmeyen bardak modellerini kullanmak çoğu zaman memnuniyetinizin azalmasına sebep olur. Mutfakta Turme 100 ml 2’li döküm bardak T2768 kullanımı hem tasarım hem de işlevsel açıdan ihtiyaçlarınızı karşılıyor olması iştahınızın artmasına, eşsiz sofralar kurabilmenize destek olur. Bambum bardak sahip olduğu şık ve kaliteli tasarımla dikkatleri üzerine çeker. Günlük hayatınızda sizi estetik açıdan tatmin edecek olan bu modeli tercih ederek rahatlıkla kullanma imkanına sahip olabilirsiniz.

  • Şık Tasarım
  • Dokulu Desen Detayı
  • Döküm Materyal Kalitesi

Şık Tasarımıyla Turme 100 ml 2’li Döküm Bardak

Şık Tasarımıyla Turme 100 ml 2’li Döküm Bardak

Bardak türevi mutfak malzemeleriyle ilgili en önemli özelliklerden biri de tasarım olur. Turme 100 ml 2’li döküm bardak T2768 kullananlar tasarımsal açıdan üründen memnun kalarak gün içerisinde sık sık içeceklerini bu bardakla içmeyi düşünürler. Ayrıca misafir ağırladığını zamanlarda tasarımsal açıdan estetik görünümüyle zevkinize uyan ürünleri tercih etmek çok daha uygun olur. Bambum Turme 100 ml 2’li döküm bardak şık tasarımıyla dikkatleri üzerine çeken modellerden biridir. Turme 100 ml 2’li döküm bardak T2768 içeriği, demir döküm materyalden üretilmiş olup, ürünün sahip olduğu otantik görünüm farklı modellerden hoşlananlar için oldukça kullanışlıdır. Turme 100 ml 2’li döküm bardak T2768 özellikleri; bardakların üzerinde bulunan dokulu desen ile şıklığının artmasını sağlamasıdır. Bu dokulu desen ürünün kullanım sırasında da rahatlık sağlamasına yardımcı olur. Fincan şeklindeki bu bardağın geniş ağızlı ve dar tabanlı modeli oldukça zarif bir görünüm oluşturur. Siz de bu ürünü tercih ederek günlük hayatınızda severek kullanabilirsiniz.

Üstün Kalitesi Turme 100 ml 2’li Döküm Bardak

Üstün Kalitesi Turme 100 ml 2’li Döküm Bardak

Mutfak malzemeleri arasında seçim yaparken dikkat etmeniz gereken önemli noktalardan biri de ürünlerin kalitesi ve dayanıklılığı olur. Ürünlerin kalitesi ve dayanıklılığı kullanım süresi açısından belirleyici bir özelliktir. Bu özellik ürünün materyaline göre belirlenir. Turme 100 ml 2’li döküm bardak T2768 kullananlar için oldukça önemli olan özelliklerden biri de ürünün üstün kalitesidir. Ürünün üretildiği demir döküm materyal kırılmaz, bükülmez ve ezilmez özellikte olduğu için uzun süre kullanılabilir. Demir döküm materyal ürünü düşürdüğünüzde kırılmaları engeller. Böylece rahatlıkla istediğiniz yere taşıma ve istediğiniz yerde kullanma imkanına sahip olursunuz. Paslanmaz özellikte olması da yine ürünün güvenle ve sağlıklı bir şekilde kullanılabilmesini sağlar. Bardaklar kaliteli yapıları dolayısıyla bulaşık makinesinde yıkanabilir ve yüzeylerinde soyulma, paslanma gibi durumlar ortaya çıkmaz.

Kullanışlı Özellikleriyle Turme 100 ml 2’li Döküm Bardak

Kullanışlı Özellikleriyle Turme 100 ml 2’li Döküm Bardak

Ürünlerin sahip olduğu özellikleri ve bize sağladığı yararlar da son derece önemlidir. Sahip olduğu özellikler ürünün size uzun vadede sağlayacağı yararı ve günlük hayatımızda oluşturacağı kolaylıkları belirler. Turme 100 ml 2’li döküm bardak T2768 kullanımı özellikle hayatında demir desteğine ihtiyaç duyanlar için oldukça önemlidir. Demir döküm materyal içeceklerinizi tükettiğiniz sırada da size demir desteği verir ve bu açıdan sağlığınıza katkı sağlar. Turme 100 ml 2’li döküm bardak T2768 özellikleri arasında günlük hayatımızı için en faydalı olacaklardan biri de içecekleri uzun süre sıcak tutması olur. Üretildiği materyal dolayısıyla bu fincan içerisinde koyacağınız sıcak içecekler uzun süre ısılarını korur. Turme 100 ml 2’li döküm bardak T2768 yorumları içerisinde, içilen içecek ne kadar sıcak olursa olsun ısıyı dışarıya aktarıldığı için fincanın rahatlıkla elde tutulabilmesi öne çıkar. Dilerseniz Trendyol'da yer alan bu ürünü hemen sipariş vererek kullanmaya başlayabilirsiniz.