Bambum Adler French Press 350 ml

141,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bambum Adler French Press 350 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AtabeyHome Satıcı Ünvanı: ATABEYHOME TEKSTİL ZÜCCACİYE BİLİŞİM İNTERNET HİZMETLERİ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0093058163100001 Vergi Kimlik Numarası: 0930581631
    Bu ürün AtabeyHome tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Camın sağlığı, çeliğin kalitesi ve bakırın nostaljisi, Taşev Adler French Press'te birleşti.İki boyu bulunan Adler filtre kahvelerinize lezzet, bitki çaylarınıza sağlık, sunumlarınıza şıklık katacak.Ürün ölçüleri: 350 ml

Ürün Özellikleri

  • Materyal Cam
  • Hacim 350 - 599 ml
  • Renk Kahverengi
Geri Bildirim Ver

Bambum Adler French Press

Kahvelerin yeterli lezzetini verebilmesi için ilk adım işlevi gören french press aleti kolay bir kullanım imkanı tanır. Bambum markası tarafından satışa sunulan Adler french press 350 ml boyutu ile müşterilerin beğenisine sunulur. Cam malzemelerden üretilen bu model sayesinde kahvenizin ve bitki çaylarınızın demini almasını ve lezzetli olmasını sağlayabilirsiniz. Bu ürün sayesinde hızlı bir şekilde demleme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Isı koruma camına sahip olan özel üretimi ile birlikte kahvelerin ve bitki çaylarının uzun süre sıcak kalmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca dayanıklı malzemeden üretildiği için uzun süre sağlıklı bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Ağız kısmında bulunan süzgeci aşağı doğru hareket ettirerek kahvenizi süzebilir ve berrak bir şekilde bardağınıza boşaltarak lezzetli bir içeceğe sahip olabilirsiniz.

  • Koruma ısı camı
  • Hızlı kahve deneyimi
  • Dekoratif sunum kalitesi

Koruma Isı Camlı Bambum Adler 350 ml French Press

Koruma Isı Camlı Bambum Adler 350 ml French Press

French presslerden süzülen kahvelerin ve bitki çaylarının kaliteli bir kullanım imkanı sunması oldukça önemli bir faktördür. Isıya dayanıklı özelliği ve kulbu sayesinde elinizin yanmasını önleyebilirsiniz. Bambum Adler french press 350 ml T0003 modeli sayesinde demlendiği andan itibaren sıcak kalabilen bir içecek deneyimine sahip olabilirsiniz. Isı koruma cam sistemi sayesinde kahvelerinizin ve bitki çaylarınızın lezzetini artırabilirsiniz. Bu sayede sağlıklı ve konforlu bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Sahip olduğu 350 ml kapasitesi sayesinde ihtiyacınız olduğu kadar kahve ya da çay demleyebilirsiniz. Ardından demlediğiniz içeceğinizi damak zevkinize uygun şekilde ayarlayarak keyifle tüketebilirsiniz. Çelik ve bakırın birleşimiyle üretilen Bambum french press sayesinde hem kaliteli hem de nostaljik bir görünüm elde edebilirsiniz. Mutfak dekorasyonunuza uyum sağlamasının yanı sıra kaliteli tasarıma sahip olan bu ürünü keyifle kullanabilirsiniz.

Hızlı Bir Kahve İçin Bambum Adler French Press

Hızlı Bir Kahve İçin Bambum Adler French Press

Hızlı bir şekilde kahve tüketebilmek, günün yorgunluğunu ve yoğunluğunu atabilmek için güzel alternatiflerden biridir. Kendinize sağlıklı bir kahve yapmak istiyorsanız french press tercih ederek işleminizi hızlandırabilirsiniz. Bambum french press 350 ml boyutu ile satışa sunularak tek kişilik kahve yapımları için oldukça idealdir. Bununla birlikte sahip olacağınız birbirinden farklı avantaj arasında hızlı bir demleme imkanı bulunur. Bu model sayesinde kendinize güzel ve hızlı bir kahve demleyebilir, keyifli bir şekilde tüketebilirsiniz. Bambum french press 350 ml kullananlar ısı kalitesinden ve hızlı demleme imkanından oldukça memnundur. Gerek ofislerinde gerekse evlerinde kahve yaparak konforlu bir kullanım imkanı elde ederler. Ayrıca dayanıklı çelik ve bakır karışımı modeli sayesinde dekoratif bir görünüm de yakalayabilirler. Siz de hızlı bir kahve deneyimine sahip olmak istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Sağlıklı Bambum French Press 350 ml Fiyatı

Sağlıklı Bambum French Press 350 ml Fiyatı

Sağlıklı bir şekilde kahve ve bitki çayı hazırlayabilmek french pressler ile oldukça mümkündür. Bambum tarafından satışa sunulan french press modeli dayanıklı cam kalitesi sayesinde sağlıklı bir kullanım imkanı da sunar. Hazneye boşaltılan kahvenin ve bitki çayının demlenme ve süzülme işlemini iyi bir şekilde yaparak lezzetinden ödün vermez. Bu sayede sağlıklı bir kullanım imkanı sunarak lezzetinize ortak olur. Avantajlı fiyat ile Trendyol’dan satışa sunulan bu ürünü kolayca satın alabilirsiniz. Bambum french press 350 ml fiyatlarını inceleyerek ekonomik bir alışveriş deneyimi elde edebilirsiniz. Ayrıca ürünün alt kısmında bulunan yorumlar sayesinde detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz. Bambum french press 350 ml yorumları ile birlikte daha önce satın almış müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Bu sayede aklınıza takılan sorulara da yanıt bularak güvenli bir alışveriş imkanı elde edebilirsiniz.