Apitera Zen 7 g x 7 Adet (Zencefil, Propolis, Tarçın, Karanfil, Karabiber, Limon, Bal)

59 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
550 TL'ye 50 TL İndirim
74,80 TL
Kurumsal Fatura
74,90 TL
Kurumsal Fatura
110,20 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Apitera Zen 7 g x 7 Adet (Zencefil, Propolis, Tarçın, Karanfil, Karabiber, Limon, Bal)

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Eczacım Göndersin Satıcı Ünvanı: ACAPPELLA MEDİKAL DERMOKOZMETİK BİTKİSEL VE KİMYASAL İLAÇ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0003096798500001 Vergi Kimlik Numarası: 0030967985
    Bu ürün Eczacım Göndersin tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Balparmak 7'li Bal Parmak Apitera Zen 49 gr

Günlük beslenme düzeninde alınması gereken bazı besin değerleri bulunur. Bu besin değerleri eksik alındığında çeşitli sorunlar görülebilir. Böyle durumlarda takviye edici gıdalar kurtarıcı olabilir. Bu ek gıdaların hem doğal içerikli olması hem de güvenilir markalar tarafından sunulması tercih edilir. 7'li Balparmak Apitera Zen 49 gr paketli ambalajların içeriğinde yer alan değerli besin maddeleri ile ihtiyacınız olan ya da eksik kalan besin değerlerini almanıza yardımcı olur. Çeşitli vitamin, protein ve mineraller içeren bu ürün, bitkisel gıdalarla birlikte değerli arı ürünleri ile üretilir. İçinde bulunan yararlı baharatları ile boğaz ağrıları ve grip belirtilerini azaltmaya yardımcı olur. Kutusu, bir haftalık kullanıma uygun olan 7’li tek kullanımlık şaselerden oluşur.

  • Lezzetli ve yararlı takviye gıda
  • Tek kullanımlık şişeler
  • Hijyenik ve güvenilir tüketim

Zengin Besin İçeriğine Sahip Takviye Gıda

Zengin Besin İçeriğine Sahip Takviye Gıda

7'li Balparmak Apitera Zen 49 gr içeriği faydalı bitkisel besinlerden oluşur. Güzel bir lezzete sahip olduğu için tek başına tüketmeniz mümkündür. Ürün içerisindeki besinler bal, propolis, zencefil, limon, tarçın, karanfil ve karabiber olarak sıralanır. Bal, çiçeklerde bulunan salgıların arılar tarafından işlenmesi ile oluşur. Kolay tüketilen, doğal ve tatlı bir gıdadır. Propolis, arıların kovanlarını korumak için oluşturduğu reçinemsi bir madde olarak bilinir. İnsanlar için faydalı olduğu bilinen bu madde, çeşitli işlemlerden geçtikten sonra tüketime uygun hale gelir. Limon, bol miktarda içerdiği C vitamini ile oldukça faydalıdır. Zencefil ve tarçın, içerdikleri yararlı bileşenlerle tüm vücut sistemlerini olumlu yönde etkiler. Karanfil, güzel kokan bir bitkidir. Son olarak karabiber ise, A, K ve C vitaminleri, mineraller ve içerdiği diğer bileşenler ile yarar sağlar.

Kolay Kullanım Olanağı ve Tek Kullanımlık Şaseler

Kolay Kullanım Olanağı ve Tek Kullanımlık Şaseler

Tek kullanımlık şişeler halinde paketlenen ürün, 7 günlük kullanım kolaylığı sağlar. Pratik, hijyenik ve güvenilir bir şekilde tüketilebilir. İçinde bulunan doğal gıdaların hepsi faydalı bileşenlere sahiptir. Bu nedenle bağışıklığı destekleyici takviye gıda olarak kullanıma uygundur. Tercihe bağlı olarak yiyecek ve içeceklere de eklenebilir. Tek kullanımlık paketi katlayıp içinize çekerek, bitki çayı ya da suya ekleyerek ve yoğurt, yulaf gibi ürünlere karıştırarak tüketebilirsiniz. Küçük çocukların, diyabetli hastaların, hamilelerin ya da emzirme dönemindeki annelerin kullanımı için kutu içindeki bilgi formunu okumanız ve uygun doz ile kullanmanız çok önemlidir. Ayrıca üründe mevcut olan maddelerden birine alerjiniz varsa ya da düzenli ilaç kullanıyorsanız tüketmemeniz gerekebilir. 7'li Balparmak Apitera Zen 49 gr öneri kısmına yazılmış tavsiyeleri okuyabilir, farklı kullanım alanları ile ilgili fikir edinebilirsiniz.

Eşsiz Faydaları ile Balparmak Apitera Zen 49 gr

Eşsiz Faydaları ile Balparmak Apitera Zen 49 gr

7'li Balparmak Apitera Zen 49 gr fiyatları ile her bütçe için uygundur. Bütçenizi zorlamadan faydalı bir besin almanız mümkündür. Ürün, doğallığı, güvenilir markası ve katkı maddesi içermediği için müşteriler tarafından tercih edilir. Ürünü hem besin dengenizi korumak için hem de vücut sistemlerinin ihtiyaç duyduğu gıda öğelerini almak için günlük olarak tüketebilirsiniz. Bazı bireylerin bal veya polen gibi gıdalara alerjisi olabilir. Arı ürünlerine alerjiniz olduğundan şüpheleniyorsanız, şaselerin üzerinde yazan bilgileri doktorunuza danışmadan kullanmanız tavsiye edilmez. 7'li Balparmak Apitera Zen 49 gr yorumları için Trendyol’da bulunan müşteri değerlendirmelerini inceleyebilirsiniz. Ayrıca ürünü kullanan kişilerin puanlamalarına ve genel deneyimlerine göz atarak bilgi sahibi olabilirsiniz. Baskın bir aromaya sahip olan ve damakta tatlı bir his bırakan bu enfes lezzeti, kampanyaları takip ederek uygun fiyata satın alabilirsiniz.