BalonEvi Pembe Kalp Folyo Balon 45 Cm

55 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kurumsal Fatura
44,50 TL
Kurumsal Fatura
47,50 TL
Kurumsal Fatura
62,90 TL
5 Adet ve Üzeri %4 İndirim
Kurumsal Fatura
79,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

BalonEvi Pembe Kalp Folyo Balon 45 Cm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: GözdeParti Satıcı Ünvanı: TEVFİK TEMİZER İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 5030208525000001 Vergi Kimlik Numarası: 8380449305
    Bu ürün GözdeParti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Pembe Kalp Folyo Balon 45 Cm. Balon inik halde gönderilir. Helyumla uçar.

Ürün Özellikleri

  • Balon Çeşidi Şeffaf Balon
Geri Bildirim Ver

BalonEvi 1234 45 cm Pembe Kalp Folyo Balon

Balonevi 45 cm pembe kalp folyo balon, özel modeli ve rengiyle öne çıkar. Kalp biçimindeki tasarımı, parti süslemeleri için ideal bir kullanım sergiler. Kolay dikkat çeken pembe rengiyle ortamda hemen fark edilir. Balonun üretiminde dayanıklı materyal kullanılır ve balon söndürüldükten sonra tekrar şişirilebilir. Kalp folyo balon çeşidini hazır hâle getirmek için standart bir pompa kullanmak yeterli olur. Balon modeli, parti dekorasyonunun yanı sıra çocukların oynaması için de ideal özellikler taşır. Şık ve eğlenceli bir görünüme sahip olan ürünü, kolaylıkla şişirebilir ve süs eşyası olarak kullanabilirsiniz.

  • Ürün Ebatı: 45 cm
  • Tasarım: Kalp
  • Renk: Pembe

Balonevi 45 cm Pembe Kalp Folyo Balon Özellikleri Neler?

Balonevi 45 cm Pembe Kalp Folyo Balon Özellikleri Neler?

Balonevi 45 cm pembe kalp folyo balon, uzunluğu ile dikkat çeker. Balon, 45 cm uzunluğa sahip olduğu için ortamı rahatlıkla doldurabilir. Pembe renk, şık ve hoş bir görünüm sergiler. Balonun diğer bir avantajı da farklı dekorasyon unsurlarıyla uyumlu kullanılabilmesi olur. Bu ürünü farklı balonlar, konfetiler ve süs malzemeleriyle tamamlayarak güzel bir görünüm yaratabilirsiniz. Kalp balon, alt kısmındaki delik vasıtasıyla şişirilir. Şişirmek için standart pompa ya da helyum pompası kullanabilirsiniz. Helyum ile şişirildiğinde havalanan balon hem bağlanarak hem de hediyelerin veya çiçeklerin yanında süsleme olarak tercih edilebilir. Folyo malzemesi, helyum kullanımı için özel olarak tasarlanır. Balonu şişirdikten sonra alt kısmı bağlayarak hava kaçırmasını önleyebilirsiniz. Balonevi 45 cm pembe kalp folyo balonu, havayla doldurduktan sonra alt kısma bağladığınız iple tutarak taşıyabilirsiniz.

Balonevi 45 cm Pembe Kalp Folyo Balonu Kimler Alır?

Balonevi 45 cm Pembe Kalp Folyo Balonu Kimler Alır?

Balonevi 45 cm pembe kalp folyo balon doğum günü partileri için ideal bir tercih olur. Kalp biçimi sayesinde çocukların ve yetişkinlerin yaş günü kutlamalarında kullanılabilir. Helyum ile doldurulduğunda çocukların partilerini eğlenceli kılar. Anaokulları ve kreşler için de uygun bir süsleme malzemesi olur. Minikler için düzenlenen etkinlikler, müsamereler ve partilerde bu balonu rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Ayrıca balona; evlilik, yıl dönümü kutlamaları ve nişan gibi organizasyonlarda yer verebilirsiniz. Kalp biçimiyle, duygularınızı yansıtmak için uygun özellikler taşır. Ayrıca kalp şeklindeki tasarımı, kullanıldığı ortama şıklık ve güzellik katar. Balon, evlilik teklifleri için de uygun bir süsleme malzemesi olur. Balonevi 45 cm pembe kalp helyumlu balon, iç ve dış mekân etkinliklerinde kullanmak için uygun biçimde tasarlanır.

Balonevi 45 cm Pembe Kalp Folyo Balon Kullanışlı mı?

Balonevi 45 cm pembe kalp folyo balon, sağlam malzemeden imal edilir. Folyo materyal, esnek yapısıyla öne çıkar. Alt kısımda yer alan tıpa vasıtasıyla hava doldurulduğunda balon esneyerek şekillenir. Kenarlar tamamen gerildiğinde balon kullanıma hazır hâle gelir. Bu ürün, aşırı havayla doldurulmadığı veya sivri, keskin eşyalarla temas etmediği sürece zarar görmez. Özel tasarlanmış olan bu ürün hem dayanıklı hem de kullanışlı özellikler taşır. Balonu satın almadan önce dikkat edilmesi gereken bazı hususlar bulunur. Lateks, plastik ve folyo malzemelerine alerjisi olan kişilerin bu tür balonlardan uzak durması tavsiye edilir. Böyle bir alerji söz konusu değilse balonu güvenle satın alabilir ve keyifle kullanabilirsiniz. Gerçek kullanıcı deneyimlerini öğrenmek için Balonevi 45 cm pembe kalp folyo balon yorum ve puanlamalarını okuyabilirsiniz. Doğum günlerinizi, nişan, düğün, söz etkinliklerinizi ve evlilik tekliflerinizi keyifli hâle getirmek için bu ürünü Trendyol üzerinden satın alabilirsiniz.