BALMAIN Illuminating Shampoo White Pearl 300ml

2.170 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BALMAIN Illuminating Shampoo White Pearl 300ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Balmain Hair Couture Satıcı Ünvanı: DISTRIBUTION GROUP İÇ VE DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0295123347200001 Vergi Kimlik Numarası: 2951233472
    Bu ürün Balmain Hair Couture tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün Bilgisi: Sarı veya röfleli saçlar için parlaklık veren temizleme şampuanı.Saç rengini parlaklaştırır ve saçı grileştirmeden istenmeyen sarı tonlarınötralize eder. Beyaz inci ışıltısına sahip daha parlak saçlar için. · İstenmeyen sarı tonları ortadan kaldırır · Sarı ve röfleli saçları korur · Parlaklık kazandırır Ürün Özellikleri: Açma işlemi görmüş sarı veya röfleli saçlar yüksek bakım vesürekli rötuş gerektirir. İstenmeyen sıcak tonları ortadan kaldırmak için renklendirmeservisleri arasında derin pigmentli viyole ile zenginleştirilmiş ürünlergereklidir. Balmain Illuminating Shampoo White Pearl, istenmeyen sarı veturuncu tonları ortadan kaldırır ve saçı temizlenmiş ve nemlendirilmiş haldebırakır. Viyole pigmentiyle zenginleştirilmiş şampuan, istenmeyen sıcak (sarı)tonları ortadan kaldırır. Silver şampuan, saça optimum nem sağlarken nazikçetemizler. Renk bozukluklarının görünümünü azaltır ve parlaklık katar. Özelliklesoğuk sarı veya gri saçlar için geliştirilmiştir. Saçı içeriden onarmak içinArgan İksiri ve İpek Proteininin özel karışımı ile hazırlanmıştır. Kullanım şekli: Islak saça uygulayın, hafifçe masaj yapın ve en az 3 dakikabekletin, iyice durulayın. İstenilen sonuca ulaşana kadar işlemi tekrarlayın.Yıkanarak çıkmayan kalıcı renk etkisinden dolayı aşırı kullanım önerilmez. Ciltteveya giysilerde kullanmayın Kullanım ipucu: Renklendirme servisleri arasında doğru saç rengini korumakiçin Illuminated Şampuanı Ash Toner ile birlikte kullanılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Özellik Sülfatsız
  • Etki Parlaklık Verici
  • İçerik Argan
  • Hacim 301 - 399 ml
  • Saç Tipi Boyalı / Röfleli
Geri Bildirim Ver