Genel Markalar Çok Amaçlı Yapıştırıcı 50 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
94,95 TL
200 TL'ye 10 TL İndirim
Kurumsal Fatura
99,90 TL

Ürün Bilgileri

Genel Markalar Çok Amaçlı Yapıştırıcı 50 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hırdavatcınızburada Satıcı Ünvanı: BERAT TEKNİK HIRDAVAT VE MAKİNE EKİPMANLARI SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0164083344500001 Vergi Kimlik Numarası: 1640833445
    Bu ürün hırdavatcınızburada tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Balco Bally çok amaçlı Yapıştırıcı 50 gr.

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver

Bally ST06285 Çok Amaçlı 50 gr Yapıştırıcı

Bally 50 g çok amaçlı yapıştırıcı, pek çok yüzeyde üstün performans sağlayan kaliteli bir üründür. Eskime ve ısıya karşı dayanıklı olan ürün, su ile temas ettiğinde yapışan alanların birbirinden ayrılmasına neden olmaz. Köseleden deriye, madeni levhadan cama kadar pek çok ürünün yapışmasını sağlayan bu üstün performanslı yapıştırıcıyı yeterli miktarda sürüp yaklaşık 15-20 dakika beklettikten sonra kurumaya bırakabilirsiniz. Bally 50 g yapıştırıcı, yanıcı ve uçucu bir materyal olduğu için havalandırma olan mekânlarda kullanılmalıdır. 50 gram miktara sahip ürün, uzun süreli kullanıma uygundur. Sürüldükten sonra yapıştırıcının ağzı hemen kapatılmalıdır. Yüksek performansı sayesinde hem ev hem de atölye ortamında rahatlıkla kullanılabilen ürün, çocukların ulaşamayacağı yerlerde saklanmalıdır.

  • Miktar: 50 g
  • Kullanım Amacı: Yapıştırıcı
  • Özellik: Yanıcı ve uçucu

Bally 50 gr Çok Amaçlı Yapıştırıcının Özellikleri Neler?

Bally 50 gr Çok Amaçlı Yapıştırıcının Özellikleri Neler?

Balco Bally 50 g yapıştırıcı, günlük yaşam ya da endüstriyel ortamda kırılıp parçalanan nesnelerin yapıştırılması için kullanılır. Tüp içerisinde akışkan bir şekilde bulunan yapıştırıcı, istenilen zemine sürüldükten bir müddet sonra kurumaya başlar. Ürün; sentetik kauçuk, reçine ve sulandırıcı gibi materyaller kullanılarak üretilmiştir. Bu dayanıklı maddeler, yapıştırılan alanların su veya ısıya temas etmesi durumunda sağlamlığını korur. Ayrıca yapıştırılan bölümler de kullanıma bağlı olarak ayrılmaz. Yani Bally 50 g çok amaçlı yapıştırıcının eskimeye karşı dirençli olduğunu söylemek mümkündür. Ürün, zorlu materyallerin yapıştırılma işlemlerini bile rahatlıkla gerçekleştirebilir. Yapıştırıcı sürüldükten sonra bir süre beklemek, maksimum performans elde etmeyi sağlar. Dünyaca ünlü Balco kalitesiyle tüketiciye sunulan ürün, korunaklı tüpü sayesinde kullanıldıktan sonra güvenle saklanabilir. Ürünün tüplü ağırlığı 58 g, içindeki yapıştırıcı miktarı ise 50 g'dir.

Bally 50 gr Çok Amaçlı Yapıştırıcı Nerelerde Kullanılır?

Bally 50 gr Çok Amaçlı Yapıştırıcı Nerelerde Kullanılır?

Bally 50 g çok amaçlı yapıştırıcı, plastik malzemelerin yapıştırılması için tercih edilebilir. Bu yönüyle ürün, aksesuar üreticileri tarafından da rahatlıkla kullanır. Bally 50 g çok amaçlı yapıştırıcı, ayakkabı tamircileri için de ideal bir üründür. Bu yapıştırıcı, özellikle kösele ve materyalleri yapıştırırken yüksek performans sağlar. Evlerde kırılan malzemeleri yapıştırmak için de Balco Bally 50 g yapıştırıcı kullanılabilir. Seramikten cam vazolara, porselenden tabaklara kadar birçok farklı yapıdaki ürünün kırılan parçaları bu yapıştırıcı ile kolayca birleştirebilir. Yapıştırıcı, suni tahta ve formika gibi ürünlerde de üstün bir performans sunar. Ürün ayrıca otomotiv sektöründe kullanılan conta ve fitiller için de sıkça tercih edilir.

Bally 50 gr Çok Amaçlı Yapıştırıcı Kaliteli ve Etkili mi?

Bally 50 gr Çok Amaçlı Yapıştırıcı Kaliteli ve Etkili mi?

Bally 50 g çok amaçlı yapıştırıcı, son derece kaliteli bir üründür. Bally 50 g yapıştırıcı sayesinde kullanıcılar, bir tek ürünle sayısız işlemi kolaylıkla halleder. Yapıştırıcının elastiki yapısı, kullanım ömrünü uzatan özelliklerden biridir. Bu üründen hobi amaçlı yapılan uygulamalarda da faydalanmak mümkünüdür. Örneğin, bu yapıştırıcı pek çok sanayi kuruluşunun atölyesinde rahatlıkla tercih edilebilir. Kırılan noktaların fark edilmesini engelleyen Bally 50 g çok amaçlı yapıştırıcı, yaklaşık 15-20 dakika içerisinde kolayca donabilir. Bu çok amaçlı yapıştırıcı, kâğıt ve karton gibi materyallerde de üstün bir performans sağlar. Farklı alanlarda kullanım imkânı sunan bu ürün, kaliteli yapısı sayesinde dikkatleri üzerine çeker. Dilerseniz Bally 50 g çok amaçlı yapıştırıcı yorumlarına göz atabilir, kullanıcı deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Siz de eşyalarınızı ilk günkü sağlamlığına ulaştırmak için Bally 50 g yapıştırıcıyı Trendyol aracılığıyla son derece hızlı ve kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.