Bally C8 Yapıştırıcı 1000 Gr

399,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
5.000 TL'ye 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Bally C8 Yapıştırıcı 1000 Gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ads Hırdavat ve İş Güv.San.Tic.Ltd.Şti. Satıcı Ünvanı: ADS HIRDAVAT VE İŞ GÜVENLİK MALZEMELERİ SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0008163171100001 Vergi Kimlik Numarası: 0081631711
    Bu ürün Ads Hırdavat ve İş Güv.San.Tic.Ltd.Şti. tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bally Balco C8 Erken Kuruyan Solvent Yapıştırıcı Kösele,deri,lastik,formika,suni tahta,cam, Porselen,bakalit ile madeni levha ve otomotiv, Sanayiinde kullanılan her çeşit conta ile, Fitilleri fevkalade yapıştırır. Kafi miktarda sürülerek 15-20 dk.süreyle, Kurumaya bırakılır ve sonra yapıştırılır. Suya,ısıya ve eskimeye dayanıklı elastiki bir yapıştırıcıdır. Sentetik kauçuk,reçine ve sulandırıcılar dan imal edilmiştir..

Ürün Özellikleri

  • Yapıştırıcı Tipi Süper Güçlü Yapıştırıcı
Geri Bildirim Ver

Bally C8 03.98.BLY.C8.1000GR - Net 850 gr 1000 gr Kırmızı Yapıştırıcı

Bally 1000 g C8 kırmızı yapıştırıcı tamir işlerinde kullanılan malzemelerdendir. Ürünün uygulanışı oldukça pratiktir. Bu sayede herhangi bir tamir bilgisi ve eğitimi olamayan kişilerin yanı sıra profesyoneller tarafından da tercih edilir. Yapıştırıcı sağlam, hava ve nem ile temas etmeyen metal bir ambalaja sahiptir. Bally yapıştırıcı kullanılmadığı zamanlarda ambalajı içerisinde güvenle saklanabilir. Yapıştırıcı miktarı ise net olarak 850 gramdır. Ürünün üzerinde içeriği ve son kullanma tarihi gibi bilgiler yer alır. Bu bilgiler doğrultusunda yapıştırıcıdan ne süreyle yararlanabileceğinizi öğrenebilirsiniz. Bu yapıştırıcıyla deforme olmuş birçok eski eşyayı yeniden hayata döndürebilirsiniz.

  • Farklı yüzeylerde kullanılabilir.
  • Miktar: 1000 g
  • Pratik bir uygulamaya sahiptir.

Bally 1000 g C8 Kırmızı Yapıştırıcı Özellikleri Neler?

Bally 1000 g C8 Kırmızı Yapıştırıcı Özellikleri Neler?

Bally 1000 g C8 kırmızı yapıştırıcı çeşitli onarım işlerinde kullanılmak üzere geliştirilmiştir. Ürün çok yönlü bir uygulama alanına sahiptir. Ürün sağlam yapısı ile çeşitli araçların ve eşyaların üretiminde de kullanılabilir. Bally yapıştırıcının güçlü formülü yüzeylere iyi şekilde tutunmasını sağlar. Elastik yapılı ürün uzun süre sorunsuz biçimde korunabilir. C8 1000 g kırmızı yapıştırıcı pek çok olumsuz dış koşula karşı dayanıklıdır. Ürün ısı değişikliklerine karşı dirençlidir. Bu sayede yaz ve kış koşullarından minimum seviyede etkilenir. Bally 1000 g C8 kırmızı yapıştırıcı sıvı temasına karşı da dirençlidir. Böylelikle yağmur ve kar gibi hava olaylarından etkilenmez. Zaman geçtikçe esneyerek tutunduğu yüzeyleri yapıştırmayı sürdürür. Yapıştırıcının içeriği sentetik kauçuk, reçine ve sulandırıcıdan oluşur.

Bally C8 Kırmızı Yapıştırıcı Hangi Yüzeylerde Kullanılır?

Bally C8 Kırmızı Yapıştırıcı Hangi Yüzeylerde Kullanılır?

Bally 1000 g kırmızı teneke yapıştırıcı oldukça geniş bir kullanım alanına sahiptir. Ürün güçlü yapısı sayesinde pek çok farklı materyali yapıştırabilir. Bally yapıştırıcı ile kösele, lastik ve deri gibi malzemeleri yapıştırabilirsiniz. Üründen, araç koltuğu ve ev mobilyaları gibi pek çok eşyanın tamirinde yararlanılabilir. Hem iç hem de dış mekânlarda Bally yapıştırıcı tercih edilebilir. Bally 1000 g C8 kırmızı yapıştırıcı formika, sunta ve tahta gibi materyalleri yapıştırmak için de uygundur. Bu sayede her ahşap işi eşyanın yapımında ve onarımında Bally yapıştırıcıdan faydalanmak mümkündür. Ürünün etkili olduğu bir diğer gereç grubu da cam ve porselendir. Evinizde fayans ve cam yüzeylerde meydana gelen küçük hasarlarda Bally tercih edebilirsiniz.

Bally C8 Kırmızı Yapıştırıcıyı Ne Kadar Sürede Kurur?

Balco C8 1000 g kırmızı yapıştırıcı oldukça hızlı ve pratik bir üründür. Başarılı bir sonuç için öncelikle uygulama yapılacak alan temizlenmelidir. Yüzeyde pürüzler veya kırık parçalar varsa uzaklaştırılmalıdır. Ardından yeterli miktarda yapıştırıcıyı yüzeye eşit şekilde uygulayabilirsiniz. Sonrasında 15-20 dakika kadar kuruması için beklemelisiniz. Daha kesin bir sonuç için normal süreye 10 dakika daha eklemek mümkündür. Süre konusunda yapılan bu ekstrayı ürün miktarı konusunda yapılmamalıdır. Gerekenden fazla yapıştırıcı uygulamak, bekleme süresini kısa tutmak ve yapıştırılan yüzeylerin arasında boşluk oluşması gibi durumlar olumsuz sonuçlara neden olabilir. Bu sebeple kullanım açısından bu unsurlara dikkat etmeniz tavsiye edilir. Ürünün iyi şekilde sabitlenebilmesi için bir süre üzerine baskı uygulamak faydalı olacaktır. Uygulama ve muhafaza etme konusundaki ipuçlarına dikkat ettiğiniz takdirde üründen uzun süre boyunca yararlanmanız da mümkündür. Dilerseniz Trendyol'da yer alan Bally 1000 g C8 kırmızı yapıştırıcı yorumlarını inceleyerek ürün hakkındaki değerlendirmelere ulaşabilirsiniz. Bally C8 yapıştırıcıyı Trendyol'un avantajlı fırsatlarından yararlanarak kolaylıkla satın alabilirsiniz.