Baliva %100 Doğal El Yapımı Bal Mumu 3'lü Set - Vivaldi

399 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Baliva %100 Doğal El Yapımı Bal Mumu 3'lü Set - Vivaldi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bahar Arıcılık Satıcı Ünvanı: NEJDAT AÇIK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0050121621
    Bu ürün Bahar Arıcılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BALİVA BİR BAHAR ARICILIK MARKASIDIR! BALİVA %100 DOĞAL EL YAPIMI BAL MUMU 3'LÜ SET - VİVALDi BALMUMU PAKET İÇERİĞİ: 1 ADET 10 CM YÜKSEKLİK x 6.5 CM ÇAP DOĞAL BAL MUMU 1 ADET 8 CM YÜKSEKLİK x 6.5 CM ÇAP DOĞAL BAL MUMU 1 ADET 6 CM YÜKSEKLİK x 6.5 CM ÇAP DOĞAL BAL MUMU Bal mumu, arıların peteklerini yapmak için karın halkalarında (segmentlerde) bulunan bal mumu bezlerinden salgıladıkları bir maddedir. - Yandığında toksik yan ürünler ve ağır kurum üretmezler. - Bal mumu mumlar yandığında negatif iyon üretir ve bu iyonlar havadaki kirleticileri nötralize eder. Bu da atmosferdeki toz, koku ve küflerin yok edilmesine yardımcı olur. - Tamamen doğal içeriğe sahiptir. İçinde parafin, renklendirici, koku verici ya da sentetik malzemeler barındırmamaktadır. - Yanma sırasında da salınan propolis içerir. - %100 saf bal mumu kullanılarak yapılmıştır. - %100 pamuklu mum fitili kullanılmıştır. - Bal mumunun ateşi normal mumlara göre daha güçlüdür. - Daha sağlıklı ve uzun ömürlü bir kullanım için mumunuzu tekrar kullanmadan önce, fitilin ucundaki bir önceki kullanımdan kalan parçayı elinizle koparınız. - Yapışkan yapısından dolayı altına koruyucu bir kap ya da mum altlığı ile birlikte kullanmanız önerilir. - Oda sıcaklığında ve direkt güneş ışığına maruz kalmayacak şekilde kullanmanız tavsiye edilir. - Zamanla renklerinde açılma yaşanması normaldir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Mavi
  • Parça Sayısı 3 Parça
Geri Bildirim Ver