Balen Enginar Plus Kapsül 820 Mg 100 Yumuşak Kapsül

510 TL
(5,10 TL / kapsül)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (32)
350 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Balen Enginar Plus Kapsül 820 Mg 100 Yumuşak Kapsül

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: RENAY DOĞAL ÜRÜNLER Satıcı Ünvanı: SÜLEYMAN TURGUT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3104206958800001 Vergi Kimlik Numarası: 8700032389
    Bu ürün RENAY DOĞAL ÜRÜNLER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • İçindekiler 1 kapsül 820 mgdır ve 100 kapsül içerir.
  • Etken Madde Nitelik 1 Kapsüldeki Miktar Enginar Ekstraktı Ekstrakt 300 mg Deve Dikeni Ekstraktı - silimarin (%80) Ekstrakt 200 mg -160 mg Karahindiba Ekstraktı Ekstrakt 100 mg Zerdeçal Ekstraktı -kurkumin (%20) Ekstrakt 100 mg -20 mg Kullanım Bilgisi Yetişkinler (16 yaş ve üzeri bireyler) için günde 2 kapsül tüketilmesi tavsiye edilir.
  • Dahili kullanım içindir.
  • Saklama Koşulları Kuru ve serin ortamlarda muhafaza etmeye özen gösteriniz.
  • Uyarılar Hamileyseniz, emziriyorsanız veya herhangi bir ilaç kullanıyorsanız, kullanmadan önce doktorunuza danışın.
  • Herhangi bir olumsuz reaksiyon meydana gelirse kullanmayı bırakın ve doktorunuza danışın.
  • Çocukların erişemeyeceği yerlerde saklayın.
  • İlaç niteliği taşımamaktadır ve günlük beslenmeyi desteklemek adına tüketilmelidir.
  • Takviye Edici Gıda Onay No: 002027-13.01.2017
  • İşletme Kayıt No: TR-06-K-000188
  • Hayvanlarda test edilmemiştir.
  • Bu ilan Entegrapi ile listelenmiştir!

Ürün Özellikleri

  • Çeşit Multivitamin
  • Aroma Aromasız
  • Form Kapsül
  • Paket İçeriği 100'lü
  • Set İçerik Adeti Tekli
Geri Bildirim Ver

Balen 8690957001407 820 mg 100 Adet Enginar Plus Kapsül

Balen enginar 820 mg 100 adet plus kapsül, doğanın insana sunduğu kıymetli hazinelerden birisi olan enginarın, cam şişe içerisinde aktarılmış halidir. Güçlü bir antioksidan olmasıyla vücudu zararlı toksinlerden arındırabilir. Başta karaciğer sağlığı olmak üzere vücuda pek çok yararı olan enginarı, bir de kapsüllenmiş şekilde deneyin. Magnezyum, fosfor, C ve K vitamini içeren enginarın ekstraktı, vücuda fayda sağlamanın farklı ve pratik bir yoludur. Dengeli beslenmeye ek olarak kullanabileceğiniz Balen enginar 820 mg 100 adet plus kapsül multivitamin olduğu için sadece takviye edici bir gıdadır. İlaç değildir. Doktor kontrolü ve onayı olmadan tüketmemeniz önemle tavsiye edilir.

  • Tatlandırıcı içermez.
  • Doğal ve temiz içeriğe sahiptir.
  • Aromasızdır.

Balen Enginar 820 mg 100 Adet Plus Kapsül Formül İçeriği Nasıldır?

Balen Enginar 820 mg 100 Adet Plus Kapsül Formül İçeriği Nasıldır?

Balen enginar 820 mg 100 adet plus kapsül, tümüyle doğanın saflığından gelen temiz bir içeriğe sahiptir. Sağlık açısından tehlike oluşturabilecek herhangi bir bileşeni yoktur. Bir kapsül için; 300 mg enginar ekstraktı; 200 mg deve dikeni ekstraktı; 100 mg zerdeçal ekstraktı ve 100 mg karahindiba ekstraktı olmak üzere dört farklı bitkinin bir araya getirilmesiyle oluşturulmuştur. Bünyesinde, hiçbir kimyasal katkı maddesi bulundurmaz. İlaç olmadığı için çeşitli sağlık sorunlarının tamamen ortadan kalkmasında etkili bir rolü yoktur. İlave şeker içermez. Balen enginar 820 mg 100 adet plus kapsül aromasız formülü sayesinde koku ve tat hassasiyeti yaşayanlar için de son derece rahat bir kullanım sunar. Katı formda üretildiği için saklamak oldukça kolaydır. Koruyucu atmosferde, hijyenik bir şekilde ambalajlanmıştır.

Balen Enginar 820 mg 100 Adet Plus Kapsül Ne Sıklıkla Kullanılır?

Balen enginar 100 plus kapsül ekstraktı, içeriğinin doğal zenginliği sayesinde kullanılan başarılı bir multivitamin olmuştur. Herhangi bir sağlık probleminiz; gıda alerjiniz varsa mutlaka doktor gözetimi altında kullanmalısınız. Bu konuda hassas davranmanız sağlığınız açısından çok kıymetlidir. Balen enginar 820 mg 100 adet plus kapsül, sıvı formdaki besinler içerisinde çözündüğü için en iyi tüketim şekli su ile birlikte olacaktır. Ürünü asitli ve şekerli sıvılar ile beraber kullanmak, sağlayacak olduğu faydayı minimuma indirebilir. 16 yaşından büyük bireyler için günde 2 adet kullanılması tavsiye edilir. Çocuklar için uygun değildir. Yemeklerden sonra, tok karnına alınması uygundur. Dengeli beslenmenin yanında, bilinçli ve düzenli olarak kullanılırsa olumlu etkileri görülmeye başlanabilir.

Balen Enginar 820 mg 100 Adet Plus Kapsül Faydaları Nelerdir?

Balen enginar 820 mg 100 adet plus kapsül, doğru kullanım sağlanırsa vücuda pek çok fayda sağlar. Zengin mineral ve vitamin kaynağı olduğu için iyi bir seçenektir. Yağ oranı düşük, lif oranı yüksek olan enginar ekstraktı sayesinde, kolesterolü dengeli bir şekilde ayarlayabilir. Kalp ve damar sağlığının desteklenmesine yardımcı olabilir. Kan basıncını düzenleyerek stresi önleyebilir. Düzenli tüketimi, karaciğeri hasardan korumaya ve karaciğer yağlanması semptomlarını hafifletmeye yardımcı olabilir. Yararlı bağırsak bakterilerini artırarak sindirim sistemi için rahatlama sağlayabilir. Katı formda ve hafif bir cam şişede sunulması sayesinde istediğiniz yere zahmetsizce götürebilirsiniz. Balen enginar 820 mg 100 adet plus kapsül yorumları, kullanıcıların farklı bünyeye sahip olmasından dolayı, üründen çeşitli faydalar aldıklarını gösterir. Her bireyin vücudunun farklı gereksinimleri olduğu unutulmamalıdır. İhtiyaç duyduğunuz takviye edici gıdanın bu ürün olduğunu düşünüyorsanız Balen enginar 820 mg 100 adet plus kapsül fiyatına, Trendyol üzerinden ulaşabilir, ürünü hızlı ve güvenli bir şekilde satın alabilirsiniz.