Bahco Laplander Katlanır Testere Ve Bıçak Seti Lap-knıfe

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.399 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.826,48 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.699 TL

Ürün Bilgileri

Bahco Laplander Katlanır Testere Ve Bıçak Seti Lap-knıfe

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: nacila Satıcı Ünvanı: ÖYKÜ DEPOLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0661040420500019 Vergi Kimlik Numarası: 6610404205
    Bu ürün nacila tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 396-LAP testere ve 2444-LAP bıçaktan oluşan set,
  • Özellikle avcılık ve kampçılık ile ilgilenenler için tasarlanmıştır,
  • Testere de XT dişler hem canlı hem de kuru odun için aynı zamanda plastik ve kemik gibi materyallerin kesimine uygundur,
  • Bıçak ise hem paslanmaya karşı hem de az sürtünme için özel kaplama uygulanmıştır,
  • Mükemmel kavrama için çift malzemeli plastik sapı mevcuttur,
  • Deri ince halat ile taşıma kolaylığı sunar,
  • Güvenlik kilidi hem açık hem de kapalı iken aktiftir.
  • Bıçak
  • Çok amaçlı kullanım için sert paslanmaz çelikten imal edilmiştir, uzunluğu 220mm, bıçak uzunluğu 102 mm, bıçak belde kolaylıkla taşımak için özel kılıfında tedarik edilir.
Geri Bildirim Ver

Bahco Lap-Knife Katlanır Testere ve Bıçak Seti

Kamp, trekking gibi çeşitli doğa sporlarına katılacağınız zaman uygun malzemeleri edinmeniz gerekir. Gideceğiniz yer, çadırı kuracağınız alan veya suya yakınlık gibi unsurların yanı sıra; doğada işlerinizi kolaylaştıracak gereçlere sahip olmanız da oldukça önemlidir. Bu gereçler birden fazla işleve sahip olursa ya da set halinde yanınızda bulunursa hem ihtiyaçlarınızı kolaylıkla karşılarsınız hem de etkinliklerden maksimum keyif alırsınız. Çünkü doğa sporları, günlük bahçe işleri veya kamplar bu alandaki ritüellerinizi gerçekleştirmenize imkan sağlayacak olan gereçler ile bir bütündür. Bahco Lap-Knife katlanır testere ve bıçak seti size bu bütünlüğü sunabilecek ve etkinliklerinizden tatmin olmanızı sağlayabilecek pratik bir gereçtir. Bu set ile basit günlük veya bahçe işlerinizi halledebilirsiniz. Ayrıca doğa sporlarında bunları kullanabilirsiniz. Bahco Laplander testere ile zorlanmadan kesim yapabilirsiniz.

  • A kalite malzeme
  • Emniyetli kilit mekanizması
  • Ergonomik tasarım

Bahco Laplander Testere ve Bıçak Seti Özellikleri

Bahco Laplander Testere ve Bıçak Seti Özellikleri

Bahco Laplander testere ve bıçak seti, sahip olduğu özellikler ile sizlere profesyonel bir teknik deneyim sunar. Bu set ile kesim işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilir, sonrasında parçaları güvenle kaldırabilirsiniz. Ürün, katlanabilen testeresi ile yer kaplamaz ve ortalama boyutları ile her çantaya sığar. Bıçakların sahip olduğu plastik kılıf sayesinde onları sorunsuzca muhafaza edebilir ve problem yaşamadan yanınızda taşıyabilirsiniz. Bunun yanında kilitlenebilir bıçak mekanizması ile bıçağınızı katlayarak kilitleyebilir ya da bıçağınız açıkken onu kilitli tutabilirsiniz. Bu özelliği sayesinde Bahco Laplander ile yaralanmaları önemli ölçüde önlersiniz ve onları taşıdığınız çantanın yırtılma riskini de ortadan kaldırırsınız. Söz konusu bıçaklar olunca kullanım kolaylığı ile düşük yaralanma riski akla gelen ilk özellikler arasındadır. Bu önemli özelliklere Bahco Laplander katlanır testere ile ulaşabilir ve ürünleri gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Aranan Keskinliğe Sahip Kullanışlı Bir Bıçak Seti

Aranan Keskinliğe Sahip Kullanışlı Bir Bıçak Seti

Bahco Laplander katlanır testere ve bıçak seti kampçıların ve doğa sporlarıyla ilgilenenlerin favori gereci haline gelebilecek nitelikte bir üründür. Bu ürün, sahip olduğu keskin dişleriyle kolayca kesim yapmanızı sağlar. Bu testereyle ortalama incelikte bir ağacı rahatlıkla kesebilirsiniz. Onunla kuru odunu kesebildiğiniz gibi, yaş odunu da zorlanmadan parçalara ayırabilirsiniz. Odunların yanında, plastik ya da plastik benzeri malzemeleri de bu testereyle zahmetsizce kesebilirsiniz. Kullandıkça farkını anlayacağınız Bahco Laplander bıçak ise günlük bahçe işlerinde veya kampta en büyük yardımcınız olmaya adaydır. Kolayca taşınabilen ve birden fazla işleve sahip olan bu set ile küçük kesim işlerinizi fazla vakit harcamadan gerçekleştirebilirsiniz. Bu bıçak seti sayesinde zamandan tasarruf edebilir, yaptığınız doğa sporlarına ve bahçe işlerine daha fazla vakit ayırabilirsiniz. Ürünü zahmetsizce kullanabilir ve dilediğiniz çantada kolayca taşıyabilirsiniz.

İndirimli Bahco Laplander Testere Fiyatları

İndirimli Bahco Laplander Testere Fiyatları

Bahco Laplander set günlük hayatınızı ve etkinliklerinizi kolaylaştıran kalitesiyle basit kesim işlemleriniz için idealdir. Testerenin yanında 2 adet bıçak ile birlikte sunulan bu set, A kalite malzemeden üretilir. Kampçılar ya da dağ sporlarıyla ilgilenenler için sınıfında birinci olabilecek özelliklere sahiptir. Bu ürünü edinerek kendi günlük işlerinizde kullanabileceğiniz gibi, onu doğa sporlarıyla ilgilenen arkadaşlarınıza da hediye edebilirsiniz. Uzun bir kullanım sonrasında ise Bahco Lap-knife biraz bileylenerek kolayca kullanıma hazır hale getirilebilir. Bahco Laplander testere fiyatları ürünün tüm bu özellikleri dikkate alınarak belirlenir. Bu sebeple ürünü iyice incelemeniz, işleve uygun bir seçim yapmanız gerekir. Çünkü küçük kesim işlemleri için küçük ebatlarda ürünler seçmek size zamandan ve iş gücünden kazandırır. Ürüne ulaşmak ve indirimli fiyat seçeneklerini görmek için Trendyol’a göz atabilir, siparişinizi kolaylıkla verebilirsiniz.