Bahche Spor Ve Bahçe Çim Tohumu 1 kg

250 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bahche Spor Ve Bahçe Çim Tohumu 1 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Atılkan Peyzaj Sanayi Satıcı Ünvanı: ATILKAN PEYZAJ SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Mersis Numarası: 0102073893500001 Vergi Kimlik Numarası: 1020738935
    Bu ürün Atılkan Peyzaj Sanayi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • BAHCHE SPORT & GARDEN ( SPOR VE BAHÇE ) ÇİM TOHUMU Karışım İçeriği 25% Festuca arundinacea spp. 25% Festuca arundinacea spp. 20% Festuca arundinacea spp. 10% Lolium perenne spp. 10% Poa pratensis spp. 10% Poa pratensis spp. Kuraklığa ve tuzluluğa karşı son derece dayanıklıdır.
  • Derin ve sağlam bir kök yapısı oluşturur.
  • Bakım isteği diğer karışımlara nazaran daha azdır.
  • Agresif ve sık bir çim örtüsü oluşturmasından dolayı içinde yabani ot barındırmaz.
  • Hastalıklara ve basılmaya karşı son derece dirençlidir.
  • Çok yoğun kullanılan ve basılan spor alanları gibi yerlerde öncelikli tercih edilen bir karışımdır.
  • Tüm yıl boyunca uygun bakım şartlarında yeşilliğini muhafaza eder.
  • Homojen ve uniform bir çim örtüsü oluşturur.
  • Koyu yeşil renkli altı çeşit çim tohumu varyetesinden oluşur.

Ürün Özellikleri

  • Tip Çim Tohumu
  • Miktar 1
Geri Bildirim Ver

Bahche Spor ve Bahçe Çim Tohumu 1 kg

Tohum bitkinin en küçük formuna sahip halidir denebilir ve bitkinin bütün özelliklerini bünyesinde saklar. Tohumlar uygun zaman ve şartlarda ekildiğinde filizlenir. Bahche spor ve bahçe çim tohumu 1 kg kullanarak bahçenizi yemyeşil bir hale getirebilirsiniz. Gerekli bakımı yapıldığında bütün bir yıl çiminiz yeşil kalabilir. Bitki, kökleriyle toprağa sağlam ve derin bir şekilde tutunur. Sık bir yapıya sahip olduğundan içinde yabani ot barındırmaz. Ürün, basılmaya ve hastalıklara karşı dirençli çim olur. Onun için spor sahalarında da kullanımı tavsiye edilir. Tohum ekildikten sonra hızlı bir şekilde çim oluşmaya başlar. Bahçenizi veya bir alanı çimle kaplamak istiyorsanız verimli alternatiflerden biridir. Tohum kuraklığa ve tuzluluğa karşı dirençli yapısıyla da ön plana çıkar.

  • Hızlı çimlenme süresi
  • Basılmaya karşı dirençli
  • Sık yapıya sahip

Bahche Spor ve Bahçe Çim Tohumu 1 kg İçerik Özellikleri

Bahche Spor ve Bahçe Çim Tohumu 1 kg İçerik Özellikleri

Topraklarınızı hobi amaçlı çimlendirmek için Bahche çim tohumu sizin için doğru bir karar olabilir. Böylece yemyeşil çimlerde aileniz ve dostlarınızda keyifli vakitler geçirebilirsiz. Açık havada davetler ve kutlama partileri yapabilirsiniz. Çim tohumunu ekmeden önce toprağı havalandırmanız gerekir. Sonrasında toprağı düzeltip, tohumu elinizle toprağa serpebilirsiniz. Bitkinin sık olmasını istiyorsanız fazla serpmeniz tavsiye edilir. Ürünü çimlenme aşamasındayken her gün sulamanız önerilir. Toprağın nemli olması çimlendirmeyi hızlandıran bir etkendir. Çim tohumunun ilkbahar ya da sonbahar aylarında ekmeniz gerekir. Aksi takdire tohum yanma yapabilir ve beklediğiniz sonucu alamayabilirsiniz. Ekonomik bir bakımı vardır. Şartlara uygun ekim ve sulama gibi bakımları yapıldığı takdirde verimli bir performans elde edebilirsiniz. Uygun bir bakımla yılın her dönemi yeşil kalabilir. Tüm bu özelliklere sahip ürün müşteriler tarafından yoğun talep görür.

Bahche Spor ve Bahçe Çim Tohumu 1 kg Yorumları

Bahche Spor ve Bahçe Çim Tohumu 1 kg Yorumları

Bu ürünün içeriği 25/25/20 azot ve nitrat değerlerine sahiptir. 10% Lolium perenne spp. 10% Poa pratensis spp. 10% Poa pratensis spp. karışımından oluşur. Ürün kutusunda koyu yeşil renk olmak üzere 6 çeşit farklı tohum vardır. Ürün, homojen bir yapıya sahiptir. Çok basılan yerler, parklar ve spor alanları gibi yerlerde kullanıma uygun şekilde üretilir. Bahçe çim tohumunu hem kendi mülkünüzde hem de yoğun ayak basılan yerlerde gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Çocukların oyun oynadığı alanlarda da güvenle ekebilirsiniz. Sık ve agresif biyolojik yapısıyla yabani ot oluşmasını önler. Ürünü kullanan müşteriler memnuniyetlerini dile getirirler. Ürün, hastalıklara ve kuraklığa karşı da oldukça dayanıklıdır. Bahche spor ve bahçe çim tohumu 1 kg yorumları kısmını okuyarak müşteri deneyimlerini öğrenebilir ve karar verme sürecini hızlandırabilirsiniz.

Bahche Spor ve Bahçe Çim Tohumu 1 kg Fiyatı Trendyol’da

Bahche Spor ve Bahçe Çim Tohumu 1 kg Fiyatı Trendyol’da

Çim tohumu fiyatları ürünün kalitesine, içeriğine ve ağırlığa göre değişiklik gösterir. Farklı içerik ve ağırlığa sahip ürünlerin fiyatı farklı olabilir. Bahche spor ve bahçe çim tohumu 1 kg fiyatı her bütçeye uygun olmasıyla müşterilerin memnuniyetini kazanır. Bazı dönemlerde uygulanan kampanyalar sayesinde indirimli fırsatlardan da faydalanabilirsiniz. Ürün, toprağa ekilmeden önce toprak havalandırılır ve taş gibi yabancı maddeler temizlenir. Ürün, toprağa ekildikten sonra fazla olmayan bir miktar toprakla tohumların üzeri kapatılmalıdır. Bu toprağı hafif şekilde bastırmanız gerekir. Toprağı bastırma işleminden sonra sulamayı yapabilirsiniz. Yağmurlama sistemiyle sulama işlemini yapmanız doğru bir tercih olur. Çimlenme zamanında toprağı her gün sulamanız tavsiye edilir. Tohum ektiğiniz toprağa çimlenme aşamasındayken basmamanız iyi bir sonuç almanız için önemlidir. Koyu yeşil rengiyle bahçenizi renklendirmek için bu ürünü satın alabilirsiniz.