Bahar Colorato Serisi 5 Renkli Lambader

Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bahar Colorato Serisi 5 Renkli Lambader

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Depodanbybahar Satıcı Ünvanı: BAHAR AYDINLATMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0131149652400001 Vergi Kimlik Numarası: 1311496524
    Bu ürün Depodanbybahar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Colorato Serisi 5 Renkli Lambader Colorato Renkli lambader şapkaları, farklı, özgün ve eğlenceli tasarımları sevenler için idealdir. Ayarlanabilir spot başlık kolları sayesinde istediğiniz şekli alabilir. Salonunuza ya da odanıza canlılık, hareket, enerji getirir. Metal ayaklı lambader modelleri içerisinde farklı beş renkteki başlığı ile ön plana çıkan Colorato 5 renkli lambader, hem sade hem de hareketli dekore edilmiş ortamlara uyum sağlar. Gri renkli demir ayaklar üzerinde yer alan şapkalar farklı yönlere doğru ayarlanabilir. Böylece evinizi dilediğiniz gibi aydınlatmanıza yardımcı olur. Plastik lambader şapkaları, spor ve modern bir tarzı yansıtır. Ek Bilgiler Gövde Rengi : Gri Şapka Rengi: Beş renk Materyal : Metal Gövde Şapka Malzemesi : Plastik Kontrol : Lambader Üzerinde Aç-Kapa Düğmesi Ampul Cinsi : 5x E27 Ampul : Hariç Ayak Sayısı : Tek - yuvarlak Kablo Uzunluğu : 1.80m Genişlik (cm) : Ayak 23 cm - Başlık genişiliği en fazla 80 cm Yükseklik (cm) : 171,50 cm Colorato 5 Renkli Lambader Kurulumu Nasıl Yapılır? Colorato lambader, demonte (montajı yapılmamış) halde, kutulu pakette adresinize gönderilir. Montaj bilgileri paketin içerisindeki kılavuzda yer almaktadır. Böylece eğlenceli ve kolay bir şekilde kurulabilir. **Ürün Bahar Aydınlatma tarafından 24 ay garantilidir. ***Ampuller kutu içeriğine dahil değildir.

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Model Tek Ayaklı
  • Renk Gri
  • Ampül Başlık Sayısı 5
Geri Bildirim Ver