Bagmori Siyah Kadın Şişe Dipli Büzgülü Fermuarlı Çanta M000002892

429,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bagmori Siyah Kadın Şişe Dipli Büzgülü Fermuarlı Çanta M000002892

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bagmori & Jrmori Satıcı Ünvanı: SMARTER REKLAM BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0772103412700001 Vergi Kimlik Numarası: 7721034127
    Bu ürün Bagmori & Jrmori tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Boyut:Midi
  • En:35 Cm
  • Boy:28 Cm
  • Genişlik:12 Cm
  • Materyal:Suni Deri
  • Kullanım Şekli:Elde, omuzda ve çapraz kullanılabilen
  • İç Detay:İçerisinde astarsız tek gözü bulunan
  • Kapak Detayı:Ağzı kapaklı ve kilit kapamalı
  • Malzeme:Suni deri soft malzemeden üretilmiştir.
  • Stil:Günlük kullanıma uygun

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah

Materyal Bileşeni

  • Materyal Bileşeni100% Suni Deri
Geri Bildirim Ver

Bagmori Siyah Kadın Şişe Dipli Büzgülü Fermuarlı Çanta

Şıklığına önem veren kadınlar için aksesuar seçimleri son derece önemlidir. Kaliteli malzemelerden elde edilen aksesuarlar, sevilerek tercih edilir. Bagmori siyah kadın şişe dipli büzgülü fermuarlı çanta estetik görünümü sayesinde dikkatleri üzerine çeker. Özel teknolojiler ile tasarlanan bu model benzersiz tasarımıyla öne çıkar. Birçok farklı tarz ile kombinlenebilen model, oldukça kullanışlıdır. Ürünün tasarımında kaliteli materyaller kullanılır. Bu sayede uzun süre dayanıklılığını ve ilk günkü görünümünü korumayı başarır. Midi boy olarak tasarlanan Bagmori kadın çanta ideal ebata sahip bir kapasite sunar. Günlük eşyaların sığması için uygun alana sahip olan bu model, pratik ve işlevsel bir kullanım sürecini beraberinde getirir. Kaliteli aksesuar tasarımı, görenler tarafından beğeni toplar. Siyah renkte olması sayesinde her kıyafet ile rahatlıkla uyum sağlayan bu modeli tercih edebilirsiniz.

  • Kaliteli materyal
  • Şık tasarım
  • Kullanışlı özellikler

Bagmori Siyah Kadın Şişe Dipli Çanta Yorumları

Bagmori Siyah Kadın Şişe Dipli Çanta Yorumları

Bagmori markası tarafından hazırlanan bu çanta, müşteriler tarafından beğeni toplar. Estetik bir tasarıma sahip olan ürün, pek çok kişi tarafından sıklıkla tercih edilir. Gündelik kullanım için uyumlu olan model, çeşitli kıyafet ve ayakkabılar ile benzersiz bir uyum yakalar. Müşteriler için özel olarak geliştirilen tasarım oldukça şıktır. Tercih edilen materyal özellikleri üstün kalitelidir. Ayrıca püskül ve sap tasarımı son derece ilgi çekicidir. Ergonomik olarak tasarlanan askı müşteriler için konfor sağlar. Bagmori siyah kadın şişe dipli büzgülü fermuarlı çanta yorumları sayesinde ürün kalitesi hakkında bilgi edinmeniz mümkündür. Bu doğrultuda müşterilerin yorumları karar verme aşamasında yardımcı olabilir. Bagmori siyah kadın şişe dipli büzgülü fermuarlı çanta kullananlar deneyimleri hakkında görüşlerini belirtir. Modele ait farklı kullanım şekillerini bu görüşler aracılığıyla inceleyebilir ve ürünle ilgili daha fazla bilgi sahibi olabilirsiniz.

Bagmori Siyah Kadın Şişe Dipli Çanta Özellikleri

Bagmori Siyah Kadın Şişe Dipli Çanta Özellikleri

Konforlu bir kullanım süreci sağlayan şişe dipli çanta modeli, müşterilerin beğenisini kazanır. Güvenli ağız ve askı tasarımı sayesinde içerisine yerleştirilen eşyaların rahatlıkla taşınmasına olanak tanır. Bagmori siyah kadın omuz çantası büzgülü bir görünüme sahiptir. Bu görünümü ile bütünleşen ağız kısmının dizaynı da müşteri güvenliği düşünülerek yapılır. Kilitleme özelliği bulunan kapak tasarımı ile çantadaki eşyalarınızı konforlu bir şekilde taşıyabilirsiniz. Kilit için tercih edilen aksesuarlar kaliteli materyaller kullanılarak üretildiği için üstün koruma sunar. Modelin iç kısmında astarsız bir tek göz bulunur. İdeal boyutu ile ön plana çıkan ürün günlük kullanıma uygundur. Kaliteli askı tasarımı sayesinde kişisel kullanım yapılabilir. Askı boyutu sayesinde elde ya da omuza asarak taşımak mümkündür. Kullanışlı özelliklere sahip bu estetik tasarım sıklıkla tercih edilir. Kaliteli özelliklerden yararlanmak için bu modeli gönül rahatlığıyla deneyimleyebilirsiniz.

Avantajlı Bagmori Siyah Kadın Şişe Dipli Çanta Fiyatı

Avantajlı Bagmori Siyah Kadın Şişe Dipli Çanta Fiyatı

Bagmori siyah kadın şişe dipli büzgülü fermuarlı çanta fiyatı belirlenirken ürüne ait olan tüm nitelikler göz önünde bulundurulur. Özellikle materyal yapısı fiyatların oluşmasında büyük etki gösterir. Suni deriden elde edilen bu model, son derece kalitelidir. Yumuşak dokuya sahip olan materyal müşteri memnuniyeti sağlar. Dayanıklı suni deri kullanılarak tasarlanan ürün, şık görünümü ile dikkatleri üzerine çeker. Şişe dibi şeklinde olan iç tasarımı, eşyaların güvenle saklanmasına olanak tanır. İç astar özellikleri ve askı kısmında yer alan aksesuar detayları da ürünün fiyatı üzerinde etkili rol oynar. Fermuar için seçilen materyaller, son derece kalitelidir. Uzun süreli kullanımı destekleyen fermuar yapısı müşteriler için kolaylık sağlar. Avantajlı tasarıma sahip olan modele Trendyol aracılığıyla tüm özellikleriyle birlikte ulaşabilirsiniz. Pek çok kişinin favorileri arasında bulunan bu ürünü kolaylıkla satın alabilirsiniz.