7
Susam kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Bağdat Baharat Simitlik Susam 1000 gr

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
298,90 TL
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
338,90 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
407,93 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bağdat Baharat Simitlik Susam 1000 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEMİHA ERK-SELANİKLİ TİCARET Satıcı Ünvanı: SEMİHA ERK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3594175734800017 Vergi Kimlik Numarası: 3600057419
    Bu ürün SEMİHA ERK-SELANİKLİ TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bağdat baharat simitlik susam Bağdat baharat simitlik susam 1kg (±%5) Bağdat baharat simitlik susam miktar - Birim - Ebat - Ağırlık - Ölçü: Bağdat baharat simitlik susam 1kg Bağdat baharat simitlik susam 1kg izin belge: Türk gıda kodeksine uygun olarak üretilmiştir. Işletme kayıt no: Tr-06-K-012834. Bağdat baharat simitlik susam 1kg içindekiler: Simitlik susam ürünü içerisinde
  • 1 kg simitlik susam bulunmaktadır. Bağdat baharat simitlik susam 1kg kullanımı: Simitlik susam kullanılışı
  • tercihen unlu mamullerde, yemeklerde, macunlarda vb. Kullanılır. Bağdat baharat simitlik susam 1kg yan etkileri: Simitlik susam ürününün bilinen yan etkisi bulunmamaktadır. Bağdat baharat simitlik susam 1kg ürünü bitkisel üründür, kesinlikle ilaç değildir. Bağdat baharat simitlik susam 1kg muhafaza ve uyarı: Bağdat baharat simitlik susam ürünü üzerindeki saklama şartlarına uyarak serin kuru rutubetsiz ortamda direkt güneş ışığından ve çocukların ulaşamayacağı yerde saklayınız. Bağdat baharat simitlik susam ürününü tavsiye edilen kullanım şekline uygun olarak kullanınız. Beklenmeyen etki görüldüğünde bir hekime başvurunuz. Üretim ve son kullanma tarihi teslim edilen bağdat baharat simitlik susam ürünü ambalajı üzerindedir. Son kullanma tarihi geçmiş ürünleri kullanmayınız!
Geri Bildirim Ver

Simitlerin Vazgeçilmezi Bağdat Baharat Simitlik Susam

Susam, sağlığa faydasını herkesin bildiği bir lezzettir. Yemeklerde, tatlılarda ve daha birçok tarifte sıklıkla kullanılır. Bağdat simitlik susam nedir sorusunun cevabı herkes tarafından merak edilmektedir. Susam bitkisinden alınan yağlı tohumlara susam adı verilmektedir. Anavatanı Afrika’dır. Sıcak iklimlerde yetişen bitki, Türkiye’nin de sıcak bölgelerinde yetişmektedir. Özellikle poğaça ve simit gibi hamur işlerinde kullanılan bu lezzet, sağlığa birçok açıdan faydalıdır. Susamın birçok çeşidi bulunmaktadır. En fazla Asya’da yetişen ve tüm dünyada sıklıkla kullanılan siyah susam, yüksek demir oranına sahiptir. Vitamin ve mineral açısından zengin bir içeriği vardır. Lezzetiyle yemekleri ve hamur işlerini mükemmel kılmaktadır. Tahinin de ana maddesi susamdır. Tahin, pekmez ile ayrılmaz bir ikilidir. Susam sayesinde besleyici ve lezzetli olan tahin, farklı gramajları ile tüketiciye sunulmaktadır. Bağdat baharat simitlik susam 1000 gr içeriği sayesinde tarifleri tatlandırırken sağlığı da korumak mümkündür.

  • Lifli Gıda
  • Yüksek Besin Değeri
  • Kan Basıncını Düzenleyici

Titizlikle Hazırlanan Bağdat Baharat Simitlik Susam

Titizlikle Hazırlanan Bağdat Baharat Simitlik Susam

Susam çeşitleri sınıflandırırken farklılıklara dikkat edilmektedir. Ürünün rengi, işlenme biçimi, kavrulmuş olup olmaması bu farklılıklar arasında yer almaktadır. En çok bilinen susam çeşitleri arasında beyaz ve siyah susam gelmektedir. Bu nedenle anemi problemi olan kişiler için destekleyici bir tedavidir. Beyaz susam ile en fazla kullanılan susam çeşitlerinden bir tanesidir. Ülkemizde sıkça kullanılan beyaz susam ile siyah susam arasında lezzet farkı bulunmamaktadır. Beyaz susam da siyah susam gibi sağlığa faydalıdır. Kahverengi susam, ismini kabuğunun renginden almıştır. Kabuklu susam çeşitleri de yemeklerde gönül rahatlığı ile kullanılmaktadır. Kabuklu susamın kabuğunda da faydalı mineraller bulunmaktadır. Bağdat baharat susam, özenle paketlenip sofralara simitler ile gelmektedir. Çiğ olarak yenilen bu susam, birçok pasta ve çörek türünde kullanılabilir. Çeşitli işlemlerden geçerek kabuğundan ayrılan kabuksuz susam türleri, hamur işlerinde vazgeçilmez bir lezzettir.

Bağdat Baharat Susam Geniş Kullanım Alanı

Bağdat Baharat Susam Geniş Kullanım Alanı

Bağdat susam 1 kg, özellikle simit çeşitlerinde kullanılmaktadır. Simit çeşitlerinde kullanılmak istenen susamların kavrulması gerekmektedir. Susamı evde gerektiği kadar kavurmak zor ve zahmetlidir. Kavrulmuş susamlar, evde kavurma işlemine vakti olmayan kişiler için ideal bir seçenektir. Bağdat baharat simitlik susam 1000 gr, gönül rahatlığı ile simit ve hamur işlerine kullanmak mümkündür. Kavurma işlemine gerek yoktur. Simitlik kullanım için ve tahin için beyaz susam tercih edilmelidir. Evde yapılan hamur işi tariflerine susam ekleyerek lezzetini arttırmak mümkündür. Çiğ susam çeşitleri ise özellikle simit çeşitlerinde kullanılmaktadır. Susamın kullanım alanlarına et, balık veya tavuk yemekleri de dahildir. Izgara ve kızartmaların üstüne eklenmesi durumunda farklı bir lezzet ortaya çıkacaktır. Akdeniz yeşillikleri ile hazırlanan salataların içine susam çeşitleri ayrı bir lezzet katar. Salatanın içinde yer alan yeşilliklere ek olarak susam da ekstra sağlık katmaktadır.

Bağdat Baharat Simitlik Susam Faydaları

Bağdat Baharat Simitlik Susam Faydaları

Susam, vitamin ve mineral açısından oldukça zengindir. Lifli bir gıda ürünü olması nedeniyle sindirim ve boşaltım sistemini düzenlemektedir. Bu yapısı sayesinde uzun süre tok tutabilir. Kilo kontrolüne önem veren kişiler tarafından tercih edilmektedir. Kalsiyum açısından zengin olması nedeniyle kemik sağlığının korunmasına yardımcı olabilir. Bu nedenle dişleri de güçlendirebilir. Kandaki yağ seviyesini dengelemesi nedeniyle kan basıncını düzenlemeye destek olabilir. Kalbi korumaya yardımcı olur. Bağdat baharat simitlik susam 1000 gr kullananlar, susamın stresle baş etmede de etkili olduğunu belirtmektedir. Bu durumun nedeni susamda yüksek miktarda magnezyum bulunmasıdır. Bağdat baharat simitlik susam 1000 gr yorumları incelendiğinde bağışıklık sistemini güçlendirip hastalıklara karşı koruduğu sonuçlarına ulaşılmaktadır. Damak zevkine önem veren kişiler, lezzetli hamur işleri yapmak isteyen kişiler 8690560011916 kodu ile satılan simitlik susamı satın alabilir. Trendyol'da yer alan simitlik susam ürünleri her bütçeye uygun fiyatlardan sizlere sunulur.