Bağdat Baharat Bağdat Baharat Köfte Harcı Baharat Karışımı 1000 gr Paket

214,59 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
269,93 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bağdat Baharat Bağdat Baharat Köfte Harcı Baharat Karışımı 1000 gr Paket

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: SEMİHA ERK-SELANİKLİ TİCARET Satıcı Ünvanı: SEMİHA ERK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Aydın Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3594175734800017 Vergi Kimlik Numarası: 3600057419
    Bu ürün SEMİHA ERK-SELANİKLİ TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bağdat Baharat Köfte Harcı 1 kg
Geri Bildirim Ver

Bağdat Baharat Köfte Harcı 1 kg Paket

Baharatlar yemeklere farklı tatlar katmak için kullanılan aroma verici otlardır. Baharat elde etmek için genellikle bitkilerin kök, yaprak ve tohumları kullanılır. Ardından baharata bağlı olarak genellikle kurutma ve öğütme işlemlerine tabii tutulur. Lezzetli bir köfte yaparken etin lezzetini arttırmak, kıvamını korumak ve kokusunu güzelleştirmek için farklı gıda maddeleri eklenir. Bunların başında baharatlar olmak üzere, galeta unu, karbonat ve sebzeler gibi diğer gıda maddeleri de kullanılır. Bu gıda maddelerinin tamamı köfte baharatı karışımıdır. Bağdat Baharat köfte harcı 1 kg paket, köfte yapmak için et dışında ihtiyacınız olan bütün malzemeleri size bir arada sunar. Malzemelerinizi ayrı ayrı temin etmeniz gerekmez. Ayrıca 1 kg paketi ile uzun süre kullanabilirsiniz. Kullanımı oldukça pratik olan ürünün özellikleri şunlardır:

  • %100 doğal
  • Uzun süren tazelik
  • Kaliteli ham madde

Tamamen Doğal İçerikli Bağdat Baharat Köfte Harcı

Tamamen Doğal İçerikli Bağdat Baharat Köfte Harcı

Bağdat Baharat köfte harcı, hiçbir katkı maddesi kullanılmadan üretilir. Mevsiminde hasat edilen bitkiler doğal olarak işlenir. Bağdat Baharat sağlıklı ve kaliteli üretim ilkelerine sadık kalarak gelişmiş teknoloji ile hijyenik üretim yapar. Paket içeriğinde; kişniş, karabiber, acı toz biber, köri ve kimyon gibi lezzet ve koku verici aromatik baharatların yanı sıra galeta unu, yulaf ezmesi, soğan, sarımsak, maydonoz, tuz ve toz şeker gibi yardımcı gıdalar da bulunur. Köftelerin hem kıvam hem lezzet hem de koku gibi önemli lezzet profillerini geliştirir. Yalnızca baharatlar değil, köfte yapımında ihtiyaç duyulabilecek sebzeler de toz köftelik harç paketinde bulunur. Ürün, hiçbir katkı maddesi içermez, tamamen doğal ham maddelerden üretilir. Bununla birlikte ham maddeden özenle imal edilerek raflara gelene kadar kalite kontrolleri devam eden ürünü güvenle tüketebilirsiniz.

Bağdat Baharat Köfte Harcı 1 kg Paket Üretimi

Bağdat Baharat Köfte Harcı 1 kg Paket Üretimi

Baharatın kalitesi, tat ve kokusundan belli olur. Baharatlarda kaliteyi, bitkinin yetiştiği ortam belirler. Bağdat Baharat, bitkilerini iklim ve toprak açısından uygun yetiştirildiği bölgelerden toplar. Bitkilerin aroması uygun seviyeye geldiğinde hasat edilir. Ham maddeler gerekli analizler yapıldıktan sonra üretim sürecine dahil olur. Üretim tesislerinde, ham maddenin aroması, tazeliği ve doğallığını koruyan özel işleme sistemlerinden geçer. Bununla birlikte, baharat ambalajı ürünün tazeliğini uzun süre koruyacak şekilde geliştirilir. Ambalaj ileri teknoloji cihazlarda, el değmeden üretilir. 1 kilogramlık paketi ile uzun süre kullanılabilir. Ambalajını açtıktan sonra güneş ışığı almayan ve nemsiz ortamlarda muhafaza etmeniz tavsiye edilir. Doğru saklandığı takdirde tazeliğini korur, lezzet ve kokusunu uzun süre muhafaza eder. Bağdat Baharat köfte harcı 1 kg paket yorumlarını inceleyip, müşteri deneyimleri hakkında bilgi edinebilirsiniz.

Bağdat Baharat Köfte Harcı 1 kg Paket Fiyatı

Bağdat Baharat Köfte Harcı 1 kg Paket Fiyatı

Bağdat Baharat köftelik harç üretiminde kullanılan baharatlar doğal olarak işlenir. Böylece baharatlar tazeliğini korur ve yoğun bir lezzet elde edilir. Paketin içerisinde çeşitli et yemeklerinde kullanabileceğiniz, uygun oranlarda bir araya getirilmiş farklı baharatların karışımı bulunur. İster hamburger köftede, ister ızgara köftede isterseniz de farklı çeşit et yemeklerinde kullanabilirsiniz. İçine ekstra un ekleyerek kızartma için de kullanabilirsiniz. Kullanımı oldukça kolay olan ürün, önceden hazırlanmış kıyma karışımına eklenir. Her 500 gr et için 40 ila 50 gr baharat harcı eklemeniz tavsiye edilir. Malzemeler karıştırılır, homojen bir yapı elde edilir. Son aşama olarak pişirilir ve servis edilir. Kokusu ve lezzeti ile enfes köftelerinizin keyfini çıkarabilirsiniz. Bağdat Baharat köfte harcı 1 kg paket fiyatını Trendyol’dan inceleyebilir, indirim fırsatlarını takip edebilirsiniz.