5
Hindistan Cevizi kategorisinde
en çok değerlendirilen 5. ürün

Bağdat Baharat Kuru Hindistan Cevizi 1kg Endüstriyel Boy Kiloluk

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
4. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
400 TL'ye 40 TL İndirim
3 Adet ve Üzeri 20 TL İndirim
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bağdat Baharat Kuru Hindistan Cevizi 1kg Endüstriyel Boy Kiloluk

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nil Baharat Satıcı Ünvanı: NİL BAHARAT GIDA DOĞAL ÜRÜNLER İTHALAT İHRACAT SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631018214300010 Vergi Kimlik Numarası: 6310182143
    Bu ürün Nil Baharat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
Geri Bildirim Ver

Bağdat Baharat Hindistan Cevizi Yağsız Kuru 1 kg Paket

Son yıllarda öne çıkan besinler vardır. Hindistan cevizi de bunların başında gelir. İçerdiği yüksek değerde lif ve vitamin açısından son derece zengin bir besindir. Yaşlanmayı engelleyen, enerji sağlayan ve sağlığa katkıda bulunan bir besindir. İsterseniz sade biçimde isterseniz de tatlılarda kullanabileceğiniz bu ürün; yağsız içeriğe sahiptir. Birçok açıdan sağlığa dost olduğu bilinen Hindistan cevizi, Bağdat Baharat ile mutfağınıza gelir. Paket içerisinde 1 kg ürün mevcuttur. Farklı şekillerde kullanılmaya müsaittir. Bağdat Baharat Hindistan cevizi yağsız kuru 1 kg paket, kilo vermeye de yardımcıdır. Sağlığa dosttur. Fiyat ve performans ürünüdür. Uygun koşullarda uzun süre kuru bir şekilde muhafaza edilebilir. Bağışıklığı güçlendirip kilo vermeye de yardımcı olur. İsterseniz tatlı isterseniz tuzlu isterseniz de sade şekilde Bağdat Hindistan cevizini tüketebilirsiniz.

  • 1 kiloluk paket
  • Yağsız içerik
  • Endüstriyel kullanıma uygun

Bağdat Baharat Hindistan Cevizi Yağsız Kuru Özellikleri

Bağdat Baharat Hindistan Cevizi Yağsız Kuru Özellikleri

Vücutta biriken toksinleri atmaya, kilo vermenize ve kolesterol dengesizliğine karşı korunmanıza yardımcı olur. Ürün, yemeklerde ya da tatlılarda kullanılır. Taze şekilde kurutulur. Yağsız olduğu için diyetlerde de kullanılabilir. İçerisinde bulunan vitamin ve mineraller, vücudunuzla bütünleşir. Bağdat Baharat sayesinde bu sağlıklı besin, güvenilir hale gelir. Böylece sizin ve sevdiklerinizin sağlığını güvence altına alır. Tamamen bitkisel ve doğal yapıdan oluşur. Herhangi bir kimyasal barındırmaz. Araştırmalar sonucunda cilde canlılık ve güzellik verirken stres seviyesini de azalttığı bilinir. Geleneksel tıpta da kullanılır. Bu yüzden her kesimden insanın rahatlıkla kullanabileceği kuru bir gıdadır. Hiçbir katkı maddesi bulunmaz. Ürün, tamamen doğaldır. Aile bütçenizi zorlamaz. Endüstriyel boy olduğu için uzun süre kullanabilirsiniz. Eğer siz de yağsız Hindistan cevizi kurusu isterseniz Bağdat Hindistan cevizi 1 kg seçeneğini tercih edebilirsiniz.

Bağdat Baharat Hindistan Cevizi Yağsız Kuru Avantajları

Bağdat Baharat Hindistan Cevizi Yağsız Kuru Avantajları

Çeşitli bölgelerde özenle yetiştirilen Hindistan cevizi, Bağdat Baharat ile birleşerek mutfağınıza konuk olur. Ürün, oldukça zengin bir içeriğe sahiptir. Vücuttaki zararlı organizmaları yok etmeye yardımcı bir besindir. Alerjik reaksiyon göstermez. Tamamen doğal içeriklidir. Hem genç hem de yaşlı kişilerin tercih edebileceği bir besin türüdür. Her öğün yemekte kullanılabilir. Tamamen organik Hindistan cevizinden elde edilir. Bu da kişilerin sıklıkla Bağdat Baharat Hindistan cevizini tercih etme sebepleri arasında yer alır. Kullanım alanının çok olması ile ekstra avantajlıdır. Ürünün yorumlarına ve geri dönüşlerine baktığınız zaman müşterilere sağlanan memnuniyeti görebilirsiniz. Bir kuru Hindistan cevizinden beklenen maksimum performansı göstererek yemeklerinize uyum sağlar. Cazip fiyat avantajıyla farklı bütçelere uyum sağlar. Siz de cazip fiyat ve kaliteyi bir arada görmek isterseniz Hindistan cevizi 1 kg seçeneğine şans vererek mutfağınızda yer almasını sağlayabilirsiniz.

Bağdat Baharat Hindistan Cevizi Yağsız Kuru 1 kg Fiyatı

Bağdat Baharat Hindistan Cevizi Yağsız Kuru 1 Kg Fiyatı

Beğeni kazanan bu ürünün içeriğinde bulunan doğal cevizin vitamin ve bileşenleri vücut yapısını düzeltirken çeşitli sağlık sorunlarının da önlenmesine yardımcı olur. Hindistan cevizi, kurutularak yağsız bir şekilde mutfağınıza misafir olur. Bağdat Baharat ile buluşan Hindistan cevizi, fiyat ve performans ürünüdür. Uzun süre tüketim için uygundur. İçeriğinin fazla olmasının yanında fiyatı da oldukça caziptir. Fiyat uygunluğu sayesinde satış rakamları, farklı bütçelere hitap eder. Kolay kullanılabilir oluşu zaman tasarrufu bakımından oldukça önemlidir. Sağlıklı bir vücuda kavuşmak istiyorsanız başvuracağınız ürünlerden biridir. Bağdat Baharat Hindistan cevizi yağsız kuru 1 kg paket fiyatına bakıldığında performans ürünüdür. Sağlığınızı riske atmayan güvenilir bir ortamda üretilir. Müşterilerin memnun kaldığı yüksek performansa sahiptir. Daha fazla bilgi için ürün özelliklerini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Dilerseniz ürüne Trendyol aracılığı ile sahip olabilirsiniz.