Bağdat Baharat Himalaya Kristal Çakıl Tuz Pembe 1kg

79,99 TL
(79,99 TL / kg)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
4. Ürüne %5 İndirim
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %10 İndirim
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
74,99 TL
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bağdat Baharat Himalaya Kristal Çakıl Tuz Pembe 1kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DİSCOUNT STORE Satıcı Ünvanı: ERGÜN ÇELİK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2360671708
    Bu ürün DİSCOUNT STORE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Ek Özellik Promosyon Paketi
Geri Bildirim Ver

Bağdat Baharat Himalaya Tuzu Pembe 1kg

Özenle hasat edilen Himalaya tuzu, Himalayalar'dan sofralarınıza kadar Bağdat markasının güvencesiyle ulaşır. Vazgeçilmez bir tada sahip olan Himalaya tuzu pembe renkte olmasının yanı sıra lezzetli ve sağlıklıdır. Sağlık sunan içeriği sayesinde müşterilerin beğenisini kazanır. Bağdat baharat Himalaya tuzu pembe 1 kg hem sağlıklı içeriğiyle hem de 1 kilogramlık ambalajıyla müşterilerine ekonomik bir çözüm sunar. Bağışıklık sisteminizi ve vücut direncinizi artırmaya yardımcı olur. Tüm tuzlu yemeklerde bu ürünü öğütücü yardımıyla kullanabilirsiniz. Bu ürün sayesinde daha doğal ve mineral içeren bir tuz kullanırsınız. Sulu et, pilav ve sebze yemeklerini pişirirken içerisine koyabilirsiniz. Yemek servis ederken et ve barbekü yemeklerini pişirirken veya yanında sunabilirsiniz. Bu sağlıklı ürünün sahip olduğu özellikler ise şu şekilde sıralanabilir:

  • Faydalı içerik
  • Kaliteli paketleme
  • Sağlıklı mineral deposu

Bağdat Baharat Himalaya Tuzu ve Faydaları

Bağdat Baharat Himalaya Tuzu ve Faydaları

Daha az sodyum içeren bu tuz, bağışıklık sistemini güçlendirmeye ve sağlıklı büyümeyi teşvik etmeye yardımcı olan önemli gıdalardan biridir. Mineraller ve vitaminler açısından zengin, yüksek kalite özelliklerine sahip, müşteriler tarafından beğenilen bir üründür. Hem lezzetli hem de birbirinden farklı faydası olan bu ürün ile sofralarınıza sağlık katabilirsiniz. Himalaya tuzu vücut direncini olumlu birçok yönde etkilemeye yardımcı olur. Bağdat Himalaya tuzu çok çeşitli vitaminleri ve mineralleri içerir ve Bağdat markasıyla bu sağlıklı gıdayı evinize kadar ulaşır. Bağdat baharat Himalaya kristal çakıl tuz 1 kg pembe ürünü sayesinde vücudun ihtiyaç duyduğu vitamin eksikliğini gidermeye yardımcı olabilirsiniz. Vücudunuzdaki önemli sistemlerin işleyişini iyileştirmenize destek olur. Vücudunuzun ihtiyaç duyduğunuz mineralleri tamamlamanıza yardımcı olur. Bu ürün güvenli, sağlıklı ve uygun fiyatlı olduğundan kolayca satın alabilirsiniz.

Bağdat Baharat Himalaya Tuzu Pembe Fiyatı

Bağdat Baharat Himalaya Tuzu Pembe Fiyatı

Bağdat markalı Himalaya tuzu müşterilerin ihtiyaç duyduğu tuz ihtiyacını tatmin edebilir. Sağlıklı sodyum içeriği sayesinde enerji verir ve hazmı kolaylaştırır. Ürünün içeriğinde yer alan mineraller her zaman sağlığınıza büyük oranda katkıda bulunur. Kas gelişimi için büyük oranda katkı sağlar. Vücuttaki organların çalışma sistemini düzenlemeye yardımcı olur. Lezzetli olması sayesinde her yemeğin şefin elinden çıkmış gibi lezzetli olmasını sağlar. Bu doğal tuz gelişim çağındaki çocuklar ve yaşlıların kullanımına da uygundur. Herkes için benzersiz bir sağlık sunan bu ürünü online alışverişin sunduğu avantajlarla kolaylıkla satın alabilirsiniz. Tüm müşteriler bu ürünü uygun fiyata kolayca satın alabilir. Kampanya ve indirimleriyle Bağdat baharat Himalaya tuzu pembe 1 kg fiyatı bütçenizi zorlamaz. Bu ürünü indirim döneminde uygun fiyata satın alabilir, ekonomik bir alışveriş yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz

Bağdat Baharat Himalaya Tuzu Pembe Yorumları

Bağdat Baharat Himalaya Tuzu Pembe Yorumları

Bağdat baharat güvencesiyle masalarınıza kadar ulaşan Himalaya tuzu, her yemeğin lezzetli olmasını sağlar. Bağdat baharat Himalaya tuzu ile saçtan tırnağa kadar bakım sağlayabilirsiniz. Sağlıklı ve doğal tuz içermesinden ötürü diyetisyenlerin tercihleri arasında yer alır. Her yaştan müşterinin günlük tuz ihtiyacını karşılayabileceği bu ürünün sodyum oranı düşüktür. İçerdiği kalsiyum sayesinde kemik gelişimini de destekler. İçerdiği mineraller sayesinde vücuttaki eksik minerallerin tamamlanmasına yardımcı olur. Ürün sağlık sunarken aynı zamanda pembe rengi ile dikkat çeker. Bağdat baharat tuzu kaliteli üretim ve hava almadan yapılan özel paketlenmesi ile müşterilerin evlerine kadar ulaşır. Bağdat markalı olan bu tuzu satın alan müşterilerin yorumlarına bakarak ürün hakkında merak ettiklerinizi öğrenebilirsiniz. Bağdat baharat Himalaya tuzu pembe yorumları ile detaylı bilgiye ulaşarak kolayca satın alabilir, lezzetin keyfini çıkarabilirsiniz.