Bağdat Baharat Hibiskus Bamya Çiçeği 1kg

389,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
400 TL'ye 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Bağdat Baharat Hibiskus Bamya Çiçeği 1kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: gurmepasaj Satıcı Ünvanı: BAŞAK GIDA DAĞITIM PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0144022846100013 Vergi Kimlik Numarası: 1440228461
    Bu ürün gurmepasaj tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bağdat Baharat Hibiskus Bamya Çiçeği 1KG
Geri Bildirim Ver

Bağdat Baharat Hibiskus Bamya Çiçeği 1 kg

Çeşitli iklim koşullarında yetişebilen hibiskus, faydalı bitkiler arasında yer alır. Hem hastalıklara hem de fazla kilolara karşı oldukça etkili olan hibiskus bamya çiçeği birbirinden farklı şekillerde kullanılabilen bir özellik gösterir. Dilerseniz günlük olarak tükettiğiniz yiyeceklerin içerisinde kullanabilir dilerseniz de ılık bir suyun içerisine koyarak demleyebilirsiniz. Bu sayede kendinize sağlıklı bir çay hazırlayabilirsiniz. Bu bitkinin birbirinden farklı özelliği bulunur. İnsanların sağlığına kattığı faydalar sayesinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Kırmızı renge sahip olan bu bitki, kanı kolay bir şekilde temizler. Aynı zamanda dolaşımında hızlanmasına yardımcı olur. Yüksek tansiyonun önüne geçmeyi sağlayan bu ürün sayesinde sağlıklı bir kullanım imkanı elde edebilirsiniz. Siz de sağlıklı yapıya sahip olan bir bitki satın almak istiyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Sağlıklı içerik
  • Zayıflamaya yardımcı
  • Güvenilir ambalaj

Sağlıklı Yapıya Sahip Bağdat Baharat Hibiskus Bamya Çiçeği

Sağlıklı Yapıya Sahip Bağdat Baharat Hibiskus Bamya Çiçeği

Sağlıklı yapıya sahip olan baharatlar güvenli bir kullanım imkanı sunar. Kalp ve damar hastalıklarının önüne geçen hibiskus baharatı kanın temizlenmesine yardımcı olur. Aynı zamanda yüksek kolesterolün dengede tutulmasını sağlar. Kalp temizliğinde önemli bir rol oynayan bamya çiçeği, uzun vadeli bir şekilde kan basıncını dengede tutar. İçerisinde bol miktarda C vitamini bulunduğundan antioksidan görevi görür. Vücudun belirli bölgelerinde çıkan ur ve çıban gibi iltihaplarında temizlenmesinde önemli bir rol oynar. Şekerin dengelenmesinde de etkili olan bu baharat, diyabet hastalığının da önüne geçmeye yardımcı olur. Siz de sağlıklı baharat tüketerek vücudunuzdaki değerleri dengede tutmak istiyorsanız Bağdat Baharat tarafından üretilen bamya çiçeğini satın alabilirsiniz. Bu sayede vitamin ve mineral yönünden oldukça zengin olan bir baharata sahip olabilir, bağışıklık sisteminizi güçlendirebilirsiniz.

Zayıflatıcı Etki Sunan Bağdat Baharat Hibiskus Bamya Çiçeği

Zayıflatıcı Etki Sunan Bağdat Baharat Hibiskus Bamya Çiçeği

Doğal yöntemlerle zayıflayabilmek oldukça önemlidir. Organik malzemeleri diyet listesine eklemek sağlığınızı koruyabilmenize yardımcı olur. Kilo kaybı yaşarken vücut halsiz ve bitkin düşebilir. Bu süreç içerisinde vücudun yağ yakarken gerekli vitamin ve mineralleri depolaması gerekir. Bağdat Baharat hibiskus bamya çiçeği 1 kg şeklinde satışa sunulur. Oldukça ekonomik bir alışveriş süreci imkanı sunar. Zayıflamaya yardımcı olan bu ürünün günde bir kere kullanılması yeterli olur. Dilerseniz salata ya da yemeklerinize ekleyebilir dilerseniz de ılık su içerisinde kaynatarak çay şeklinde tüketebilirsiniz. Birçok sebze yemeğinin de içerisine katılabilen bu bitki damak zevkinize de uyum sağlar. Salatalara fresh bir tat katmak ile birlikte kilo kaybına yardım eder. Bir gün boyunca su içerisinde bekleterek ürünü tüketebilir ve kolay bir şekilde ödem atabilirsiniz.

Avantajlı Bağdat Baharat Hibiskus Bamya Çiçeği Fiyat ve Yorumları

Avantajlı Bağdat Baharat Hibiskus Bamya Çiçeği Fiyat ve Yorumları

Doğal bir zayıflama yöntemi olan bamya çiçeği ödem atabilmenin kolay yollarından biri olarak bilinir. Tadı oldukça güzel olan bu çiçek, aynı zamanda yemek ve salataların içerisinde de tercih edilebilir. Renkli görünümü ile birlikte sunumlarınızın kalitesini ve lezzetini artırır. Bu bitkiyi dozunda kullanabilmek de oldukça önemlidir. Günde bir kere kullanmak hedeflerinize ulaşabilmenize yardımcı olur. Bu ürün sayesinde ödem atabilir, kalp ve damar yapınızı koruyabilirsiniz. Aynı zamanda bağırsaklarınızın çalışma hızını da artırabilirsiniz. Bu sayede sindirim sisteminizi kontrol altında tutabilirsiniz. Trendyol’dan ürün hakkında aklınıza takılan sorulara alt kısmında bulunan yorumlar ile yanıt bulabilirsiniz. Bağdat Baharat hibiskus bamya çiçeği 1 kg yorumları sayesinde daha önce ürünü satın alan müşterilerin deneyimlerinden faydalanabilirsiniz. Avantajlı Bağdat Baharat hibiskus bamya çiçeği 1 kg fiyatı sayesinde kolaylıkla ürünü satın alabilirsiniz.