BAG TO YOU Mücevher Çantası, Takı Çantası, Takı Kutusu, Mücevher Kutusu, Kutu, Kese,takı Taşıma Çantası

400 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

BAG TO YOU Mücevher Çantası, Takı Çantası, Takı Kutusu, Mücevher Kutusu, Kutu, Kese,takı Taşıma Çantası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAG TO YOU Satıcı Ünvanı: BERNA YEŞİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Vergi Kimlik Numarası: 9500411698
    Bu ürün BAG TO YOU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ''3 in 1 Concept Çanta-Kese-Kutu'' -Mücevher çanta, sipariş özel olarak tasarlanan kese ve kutu içerisinde sunulmaktadır. -Keseyi işlevsel olarak ayrıca daha iri takılarınız için de kullanabilirsiniz. -Kutu yüksek basınca karşı dayanıklıdır. Teslimat ve seyahatlerde büyük kolaylık sağlamaktadır. - Yaşam alanında bulunan takıları saklamak için kutu şık ve kullanılabilir. 15 gün içinde ücretsiz iade,detaylı bilgi için tıklayın. Mücevherlerin düzenli bir şekilde saklanabilmesi için diyazn edilmiştir Kolyeler,bilezikler,yüzükler,küpeler,saatler vb. aksesuar eşyaları güvenli bir şekilde yanınızda taşınması için hazırlanmıştır. Kolye ürünleri için 5 adet çıkarılıp takılabilir alan bulunmaktadır. Yüzük ürünleri için 6 adet çıkarılıp takılabilir silindir bölme bulunmaktadır. Küpe ürünleri için 12 adet çıkarılıp takılabilir delikli bölme alanı bulunmaktadır. Çanta ölçüsü 13cm *13cm yükseliği 5cm ‘dir. Bu ürün sadece bir satıcıda bulunmaktadır. Görsel ve detay bilgilerini görüntülemiş olduğunuz ürünün fiyatı satıcı tarafından belirlenmektedir.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver