Bade Natural Paçuli Uçucu Yağı %100 Saf 10 ml

279,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bade Natural Paçuli Uçucu Yağı %100 Saf 10 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bade Natural Satıcı Ünvanı: DEM GROUP BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0274066833900001 Vergi Kimlik Numarası: 2740668339
    Bu ürün Bade Natural tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • PAÇULİ UÇUCU YAĞI %100 SAF
  • Botanik Adı: Pogostemon cablin Leaf Oil
  • Üretim Metodu: Buhar Distilasyonu
  • Bitki Kısmı: Yaprak
  • Koku Notası: Topraksı
  • Faydaları Nelerdir? Antioksidan değeri son derece yüksek olan Paçuli Uçucu Yağı, cildin yenilenme sürecini destekler. Sebumu dengeler ve akne karşıtı bakım sağlar. Kök çakra yağlarından olan Paçuli Uçucu Yağı, kokusu ile meditasyonlarda topraklanmayı destekler.
  • İçeriği Nedir? %100 Saf Paçuli Uçucu Yağı (Pogostemon cablin Leaf Oil).
  • Nasıl Kullanılır? 30 ml soğuk sıkım taşıyıcı (baz) yağ içerisine 5-6 damla damlatıp karıştırın. Cilt bakımınız için vücudunuza masaj yaparak uygulayın. Ortamdaki havayı tazelemek ve yenilemek için, 1-7 damla yağı buhurdanlığınıza, difüzörünüze veya koku taşlarınıza ekleyebilirsiniz.
  • Kullanırken Nelere Dikkat Edilmelidir? Haricen kullanım içindir. Topikal uygulamalarda seyreltilerek kullanılmalıdır. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Göz ile temasından kaçınınız, temas halinde bol su ile yıkayınız.
  • Nasıl Üretiliyor? Paçuli yaprağından buhar distilasyonu ile elde edilen %100 Saf Paçuli Uçucu Yağı’dır. Sertifikalı üreticilerden tedarik edilen hammaddeler ile Bade Natural AR-GE merkezinde kalite kontrol testleri sonrasında dolum işlemleri tamamlanarak üretiliyor. Bade Natural ürünleri %100 doğal hammaddelerle ve %100 safuçucu yağlar ile formüle edilir. Ürünlerimizin tamamı dermatolojik olarak testedilmiştir. Paraben, sülfat, SLES, SLS, sentetik koku, sentetik boya içermez. Doğa dostudur ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir.
  • Nasıl Saklanmalıdır? Oda sıcaklığında, direkt güneş ışığından uzakta, ağzı sıkıca kapalı olarak saklayınız.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1 - 15 ml
Geri Bildirim Ver

Bade Natural Paçuli Uçucu Yağı 10 ml

Paçuli bitkisinden elde edilen saf uçucu yağ ile kendinize cilt bakım karışımları hazırlayabilir ve kolaylıkla uygulayabilirsiniz. Akne ve leke karşıtı bakımda da faydası bulunan ürün, direkt olarak cilde uygulanmaz. Uçucu yağların sabit bir yağla karıştırılıp uygulanması gerekir. Kaliteli bir kullanım için jojoba yağıyla karıştırılıp kullanabilirsiniz. Akneye eğilimli ciltler için kullanımı oldukça uygundur. Kuru ve lekelere karşı bir kullanım tercih edilecekse susam yağıyla karıştırılıp uygulanabilir. Bade Natural paçuli uçucu yağı 10 ml yüz, saç ve vücut bakımında da kullanılır. 50 ml sabit yağ içerisine paçuli yağını ekleyerek kendinize nemlendirici etkili bir karışım oluşturabilirsiniz. Bade Natural paçuli uçucu yağı doğal ham maddeler ve saf uçucu yağlar ile özel olarak harmanlanarak üretilir.

  • Tüm vücuda uygulama imkanı
  • Boya ve koruyucu içermeyen formül
  • Doğal ham maddelerin kullanımı

Etkili Bade Natural Paçuli Yağı 10 ml Özellikleri

Etkili Bade Natural Paçuli Yağı 10 ml Özellikleri

Doğa dostu ve vegan kullanıma oldukça uygun olan model %100 doğal ham maddelerden ve %100 saf uçucu yağlar ile harmanlanarak üretilir. Bade Natural uçucu yağ içerisinde tefarik yani paçuli yapraklarından elde edilen yağ bulunur. 50 ml soğuk yağ içerisine 5-10 damla damlatıp karıştırarak cildinize uygulayabilirsiniz. Yüz, saç ve vücut bakımı için rahat bir şekilde kullanılır. Sentetik koku, boya ve koruyucu içermez. Cilt bakımı için masaj yaparak nazikçe vücuda uygulanır. Haricen kullanılan model, oda sıcaklığında saklanır. Dermatolojik olarak testlerden geçen model, sağlıklı bir kullanım fırsatı sunar. Bade Natural paçuli uçucu yağı 10 ml kullananlar ürünün tüm özelliklerinden ve etkili performansından oldukça memnun kalır. Alınan etkili sonuçlar müşteriler tarafından büyük bir memnuniyet oluşturur. Sağlıklı kullanım özelliği ile ön plana çıkan model, cilt sağlığınızı yüksek seviyede korur.

Bade Natural Paçuli Yağı 10 ml Kullanım Şekli ve Yorumları

Bade Natural Paçuli Yağı 10 ml Kullanım Şekli ve Yorumları

Ürün, akne ve sivilce gibi sorunlara eğilimli ciltler ve normal cilt tipleri için jojoba yağı ile karıştırılarak kullanılır. Kuru ve lekelenme gibi sorunlara karşı ise üzüm çekirdeği veya susam yağı ile karıştırılarak uygulanır. 50 ml sabit yağ içerisine 5-10 damla paçuli ekleyerek kullanıma hazır hale getirebilirsiniz. Tüm vücut kısımlarına rahat bir şekilde uygulayabilirsiniz. Elde ettiğiniz bakım ürününü cildinize masaj şeklinde uygulayarak kaliteli bir kullanım avantajı yakalayabilirsiniz. Bade Natural paçuli uçucu yağı 10 ml yorumları müşteriler tarafından yapılır. Ürünü deneyimleyen müşteriler ürün hakkındaki tüm düşüncelerini bu yorumlar aracılığı ile paylaşır. Genelde olumlu özellikleri ile ön plana çıkan tüm yorumlar diğer müşteriler için büyük bir avantaj sunar. Ürün kullanımı hakkında deneyime sahip olan kişilerin yaptıkları yorumlar sayesinde diğer müşteriler aradıkları bilgilere ulaşır.

Bütçe Dostu Bade Natural Paçuli Yağı 10 ml Fiyatı

Bütçe Dostu Bade Natural Paçuli Yağı 10 ml Fiyatı

Yüz, saç ve vücut bakımı için kullanılan ve etkili sonuçlar ortaya koyan model, müşteriler tarafından büyük bir beğeniyle karşılanır. Doğal ham madde ve yağlardan elde edilen ürün, sağlıklı ve doğal bir kullanım avantajı sunar. Tüm bu özelliklere avantajlı fiyat seçeneği de eklenir. Modelin sahip olduğu tüm özellikler ve sunduğu bütün avantajlar fiyatın belirlenmesinde dikkat edilen faktörlerdir. Marka tarafından yapılan fiyatlandırma işlemi, müşterileri memnun edecek avantaja sahiptir. Bade Natural paçuli uçucu yağı 10 ml fiyatı avantajlı aralıklarda yer alıp bütçenizi zorlamaz. Bütçe dostu özelliği ile büyük fark yaratan ürün fiyatı müşterilerin modeli rahat bir şekilde tercih etmesini sağlar. Rahat bir şekilde seçimini yapan kişiler ürünü deneyimlemeye hazır hale gelir. Trendyol üzerinden rahatlıkla ulaşabileceğiniz bu kaliteli ürünü avantajlı fiyat seçeneği ile satın alarak deneyimleyebilirsiniz.