Bade Natural Kekik Uçucu Yağı %100 Saf 10 ml

189,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bade Natural Kekik Uçucu Yağı %100 Saf 10 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bade Natural Satıcı Ünvanı: DEM GROUP BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0274066833900001 Vergi Kimlik Numarası: 2740668339
    Bu ürün Bade Natural tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kekik Uçucu Yağı 10 ml Su buharı distilasyonu ile edilen saf uçucu yağdır. Faydaları Nelerdir? Kekik yağı, ortam kokulandırma ve cilt bakımında tercih edilen bir uçucu yağdır. Aromaterapide özellikle enerji arttırıcı, rahatlatıcı etkisiyle bilinen kekik yağını, ortam kokulandırmada kullanabilirsiniz. Hava temizleyici özelliği ile de oldukça tercih edilen bir yağdır. Cilt bakımında leke karşıtı etkisiyle bilinne kekik uçucu yağını, cilt tipinize uygun bir sabit yağ ile seyrelterek sabah ve akşam olmak üzere günde 2 defa cildinize uygulayabilirsiniz. Antioksidan etkisi yüksek bir yağdır, cilt temizleyici arındırıcı etkisi bulunur. Sabit bir yağ ile karıştırdığınız kekik yağını aynı zamanda masaj yağı olarak da kullanmanız halinde, cildinizi daha canlı görünmesini sağlayacaktır. Kekik Yağı Nasıl Kullanılır? 50 ml soğuk sıkım taşıyıcı (baz) yağ içerisine 5-10 damla damlatıp karıştırın. Cilt bakımınız için vücudunuza masaj yaparak uygulayın. Ortam kokulandırma için difüzör ya da buhurdanlık ile kullanabilirsiniz. Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler: Haricen kullanım içindir. Topikal uygulamalarda seyreltilerek kullanılmalıdır. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Göz ile temasından kaçınınız, temas halinde bol su ile yıkayınız. Oda sıcaklığında, direkt güneş ışığından uzakta, ağzı sıkıca kapalı olarak saklayınız.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1 - 15 ml
Geri Bildirim Ver