Bade Natural Aktif Kömürlü Arındırıcı Doğal Yüz Ve Vücut Sabunu 100 gr

299,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Bade Natural Aktif Kömürlü Arındırıcı Doğal Yüz Ve Vücut Sabunu 100 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bade Natural Satıcı Ünvanı: DEM GROUP BİLİŞİM SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0274066833900001 Vergi Kimlik Numarası: 2740668339
    Bu ürün Bade Natural tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aktif Kömürlü Arındırıcı Doğal Yüz ve Vücut Sabunu Faydaları Nelerdir? İçeriğindeki aktif kömür sayesinde cildinizi yağdan, kirden ve toksinlerden arındırır. Porların küçülmesine, kırışıklıkların önlenmesine ve cildin sıkılaşmasına yardımcı olur. Her cilt tipi için uygundur, özellikle yağlı ciltler için tavsiye edilir. İçeriğinde bulunan zeytinyağı cildi nemlendirir ve yumuşatır. Cildi beslemeye de yardımcı olan zeytinyağlı doğal sabun, içinde yer alan aktif kömür ile cilt üzerinde biriken kirin atılmasına yardımcıdır. Aktif kömür içeriği ile cildin sıkılaşmasına ve gözeneklerin küçülmesine de yardımcı olur. Tüm cilt tiplerinin kullanımına uygundur özellikle yağlı, akneye eğilimli cilt tiplerinde cilt temizliğinin sağlanmasına yardımcıdır. Bade Natural ürünleri %100 doğal hammaddelerle ve %100 saf uçucu yağlar ile formüle edilir. Ürünlerimizin tamamı dermatolojik olarak test edilmiştir. Paraben, sülfat, SLES, SLS, sentetik koku, sentetik boya ve koruyucu içermez. Doğa dostudur, vegan kullanımına uygundur ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Temel İçerikler: Zeytinyağı, aktif kömür. Doğal Sabun Nasıl Kullanılır? Sabunu su ile köpürtüp cildinizi temizleyiniz. Ardından bol su ile durulayınız. Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler: Haricen kullanım içindir. Çocukların ulaşamayacağı yerlerde muhafaza ediniz. Göz ile temasından kaçınınız, temas halinde bol su ile yıkayınız. Oda sıcaklığında, direkt güneş ışığından uzakta saklayınız.
Geri Bildirim Ver