7
Diğer Oyuncaklar kategorisinde
en çok değerlendirilen 7. ürün

Baby Toys Bin Git Ilk Arabam

494 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Baby Toys Bin Git Ilk Arabam

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AKCAETİCARET Satıcı Ünvanı: GÜLBAHAR AK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0110147471
    Bu ürün AKCAETİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 50 adet sipariş verilebilir. 50 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Baby&Toys Bin Git İlk Arabam Dört tekerlekli bu ilk aracın modeli, çocuğunuzun beden gelişimini ve vücut koordinasyonunu kolayca tamamlamasına destek sağlayacaktır. Ayrıca, direksiyon hakimiyeti kurmasına yardımcı olacak yuvarlak bir direksiyona, açık alanda oynarken çocuğunuzun kendisini fark ettirmesini sağlayan şirin bir kornaya sahiptir. Ürünün köşe bölgeleri çocuğunuzun bedenine zarar vermemesi için özel düşünülmüş ve oval tasarlanmıştır. Kullanılan hammadde, boya ve tüm malzemeleri birinci sınıf malzemeden üretilen bu yerli ürün, çocuğunuzun yürümeye başlangıç aşamasında ona destek sağlayacak, arka sırt dayama tutamağından tutarak ayakta denge kurmasına katkı sağlayacaktır. Çocuğunuz bu oyuncak ile yürümeye ilk adımı atacak. Çocuğun fiziksel gelişimini destekler ve denge kontrolünü öğretir. Bacak ve diğer kaslarını geliştirici, çocuğun kendisini iterek hareket ettiği çok eğlenceli bir oyuncak. İlk arabam 1 yaşına gelmiş bebekleri ayağa kalkmaya teşvik edici bir yürüteçtir. Benim İlk Arabam çocukların ona dayanarak ayağa kalkmalarını teşvik eder. Bebekler yürümeye İlk Arabam ile başlayacaklar. İlk Arabam ile minikler eğlenceli vakit geçirecekler. İlk arabam bebek yürüteci ile bebekleriniz bacak kaslarını geliştiriyor. Bebekler bacakları ile kendilerini ittirerek ilk arabamı hareket ettiriyor ve ev içinde ilk arabamla geziyor. Çocukların beden gelişimine katkı sağlar. Kornalı ve bagajlıdır . Kutu içerisindedir. Ölçüleri: 21x47x37 cm Yaş Aralığı: 12 ay ila 36 ay arası kullanıma uygundur. Cinsiyet : Erkek Çocuk, Kız Çocuk Yaş Aralığı : 1 - 3 Yaş

Ürün Özellikleri

  • Yaş 1 - 2 Yaş
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Baby Toys Bin Git Ilk Arabam Çeşitleri Trendyol'da!

Baby Toys bin git 1-2 yaş oyuncak araba, çocuğunuzun keyifli vakit geçirmesi için dizayn edilir. Canlı tonlarda üretilen oyuncak araba ideal boyutlarıyla 1 veya 2 yaş çocukların kullanımına uygundur. Ürün çocukların motor kaslarının gelişmesine destek olur. Üzerinde bulunan direksiyon, çocuğun ellerini aktif bir şekilde kullanmasını sağlar. Baby Toys bin git ilk arabam hem açık hem de kapalı alanlarda kullanılabilir. Yuvarlak hatlara sahip olan bu oyuncak araba çocukların beden sağlığına zarar vermez. Yuvarlak hatlar, çocukların rahatı ve güvenliği düşünülerek tasarlanır. Söz konusu oyuncağı, çocuklar kendilerini iterek hareket ettirir. Bu da miniklerin bacak kaslarının gelişmesine katkı sağlar.

  • Ürün Boyutları : 21 x 47 x 37 cm
  • Ürünün Uygun Olduğu Yaş Aralığı: 1-2 Yaş
  • Materyal: 1. sınıf plastik

Baby Toys Bin Git İlk Arabam Oyuncağının Özellikleri Nelerdir?

Baby Toys Bin Git İlk Arabam Oyuncağının Özellikleri Nelerdir?

Baby Toys bin git arabam 1-2 yaş beyaz araba, çocuklarınızın fiziksel gelişimini destekleyen oldukça işlevsel bir oyuncaktır. Ürünün ön kısmında sağ ya da sola çevrilebilecek bir direksiyon bulunur. Arabanın arka bölümünde ise çocukların konforlu bir sürüş deneyimi yaşaması için sırt desteği vardır. Bu sırt desteği çocukların ayağa kalkmasına yardımcı olur. Baby Toys bin git 1-2 yaş oyuncak araba, her yönüyle dayanıklı materyallerden üretilir. Ürün dört tekeri ile devrilme, düşme ve çarpmalara karşı dirençlidir. Bu sayede küçük çocuklar istedikleri gibi araba ile oyun oynayabilir. Tamamen yerli materyaller kullanılarak dizayn edilen bu oyuncak araba, büyüme aşamasında çocuklara destek sağlar. Ürün çocukların yürümeye geçişini kolaylaştırır.

Baby Toys Bin Git İlk Arabam Oyuncağının Ölçüleri Nasıldır?

Baby Toys bin git arabam 1-2 yaş beyaz araba, ideal boyutlarda tasarlanır. Arabanın 21 x 47 x 37 cm ölçüleri, doğru yaş aralığındaki çocukların fiziki anatomisine uygundur. Bu özellikleri ile çocukların rahatlıkla binebileceği özellikler taşır. Araç üzerinde yer alan korna eğlenceli bir kullanım sergiler. Korna sistemi çocukların açık alanlarda bu aracı kullanırken fark edilmelerini sağlar. Arka kısımda yer alan çekme bölümü ise arabanın tasarımını daha eğlenceli bir hâle getirir. Baby Toys bin git 1-2 yaş oyuncak araba, korunaklı ambalajı ile tüketicilere gönderilir. Bebekler bacakları yardımıyla kendilerini iterek bu işlevsel arabayı kolayca hareket ettirebilir. Ürünün oturak kısmı da çocukların kalçalarını rahat ettirecek şekilde dizayn edilir. Araç batma, kesme ya da yaralama gibi problemler yaratmaz.

Baby Toys Bin Git İlk Arabam Oyuncağı Hangi Yaş Aralığına Uygundur?

Baby Toys bin git ilk arabam, temelde 1 ile 2 yaş arasındaki çocuklar için uygundur. Fakat özellikle kız bebeklerde bu yaş aralığı 3'e kadar çıkabilir. Ürünün boyutları ve tasarımı söz konusu yaş grubunun gelişimine olumlu katkı yapar. Ayrıca ürün, çocukların beden sağlığına zarar vermez. Bu işlevsel araba, çocuklara denge kontrolünü de öğretir. Sağlam materyal ile üretildiği için 12 ile 36 ay arası hemen hemen her kiloda çocuğun kullanımına uygundur. Turuncu, sarı mavi yeşil gibi canlı renklerle dizayn edilen ürün çocuklardan büyük ilgi görür. Siz de çocuklarınızın fiziksel gelişimini desteklemek için bu aracı tercih edebilirsiniz. Dilerseniz satın almadan önce Baby Toys bin git arabam 1-2 yaş beyaz araba yorumlarına da göz atabilirsiniz. Ülkemizin lider e-ticaret platformları arasında yer alan Trendyol, bu işlevsel arabayı da kapınıza kadar ulaştırır.