8
Çocuk Bisikleti kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Baby Toys Ilk Bisikletim

825 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (9)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
749,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
759,99 TL
2. Ürüne 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Baby Toys Ilk Bisikletim

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Runbox Satıcı Ünvanı: ŞAHTEKİN ALP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Batman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0550146020
    Bu ürün Runbox tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikleri: baby&toys İlk Bisikletim ile oyun vakti! baby&toys Üç tekerlekli ilk bisiklet modeli çocuğunuzun beden gelişimini ve koordinasyonunu kolayca tamamlamasına, pedalları sayesinde bacak kaslarını etkin kullanmasına, direksiyon hakimiyeti kurmasına destek sağlayacaktır. Ürünün köşe bölgeleri çocuğunuzun bedenine zarar vermemesi, parmaklarının sıkışmaması için özel düşünülmüş ve oval tasarlanmıştır. Direksiyon tutamakları kolay kavranabilecek dizayna sahiptir. Ön ve arka sepeti mevcuttur. baby&toys bir ebebek markasıdır. Yaş Aralığı: 3 yaş ve üzeri

Ürün Özellikleri

  • Tekerlek Sayısı 3
  • Renk Kırmızı
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Yaş 3+ Yaş
  • Piller Kutuya Dahil Mi? Hayır
  • Pil ile mi çalışır? Hayır
Geri Bildirim Ver

Baby Toys İlk Bisikletim

Çocukların beden gelişimlerini sağlıklı bir şekilde gerçekleştirmeleri için bedensel aktivitelerde bulunmaları önemli bir faktördür. Eğlenceyi ve hareketi bir arada sunan bisiklet binmek, çocuklar için keyifli bir aktivitedir. Onların bedenine uygun, ilk bisiklet sürme deneyimlerine başarılı bir şekilde eşlik eden Baby Toys İlk Bisikletim sağlıklı bir şekilde gelişim göstermelerine yardımcı olur. Renkli tasarımıyla onların eğlenceli dünyasına hitap eden ürün, kolay kullanıma sahiptir. Kas koordinasyonu kazanmaları ve bisiklet sürmeyi öğrenmeleri için ideal özellikleriyle öne çıkar. Çocukların güvenli bir şekilde kullanabileceği tasarımıyla ebeveynler tarafından beğeni toplar. Hafif yapısıyla kolay bir şekilde taşınır. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürünle çocuğunuzun keyifli bir şekilde zaman geçirmesini sağlayabilir, bedensel gelişimine destek olabilirsiniz.

  • Hafif yapıya sahip tasarım
  • Kolay sürme özelliği
  • Kolay kavrama sunan tutamaçlar

Çocukların Favorisi Olmayı Başaran Baby Toys Bisiklet

Çocukların Favorisi Olmayı Başaran Baby Toys Bisiklet

Çocukların bisiklet sürme macerasına başlamak için tercih edebileceğiniz seçenekler arasında yer alan ürün, eBebek markasının çatısı altında tasarlanır. Güvenli kullanım özellikleriyle öne çıkan ürün, bisiklet kullanmayı öğrenme sürecini etkili bir şekilde destekler. Ergonomik tasarımıyla çocukların sürüş esnasında rahat hissetmelerini sağlar. Kolay kullanım sunan pedallar çocukların zorlanmadan, keyifli bir şekilde sürüşlerine devam etmelerine yardımcı olur. Güvenli kullanım sunan tasarımıyla ebeveynler tarafından rahat bir şekilde tercih edilir. Çocukların enerjilerini eğlenceli bir şekilde harcamalarını sağlar. Büyüme ve gelişme süreçlerine etkili bir şekilde destek sağlayarak bedenlerinin sağlıklı bir gelişim göstermesine yardımcı olur. Renkli tasarımıyla öne çıkan İlk Bisikletim ürünü çocukların dünyasına hitap eder. Uygun fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürünle çocuğunuzun keyifli bir şekilde zaman geçirmesini sağlayabilir, hareket etmelerine katkıda bulunarak sağlıklı bir şekilde büyümelerine yardımcı olabilirsiniz.

Tasarımıyla Dikkat Çeken Baby Toys Bisiklet Özellikleri

Tasarımıyla Dikkat Çeken Baby Toys Bisiklet Özellikleri

Beden gelişiminin ve koordinasyonunun sağlanması için etkili bir yol olan bisiklet kullanımı, eğlenceli bir şekilde zaman geçirmek için sıklıkla tercih edilir. Çocukların denge kurmaya yavaş yavaş başlamalarını sağlamak amacıyla 3 tekerlekli olarak tasarlanır. Pedallar aracılığıyla bacak kaslarını etkin bir şekilde kullanan çocuklar kaslarını güçlü bir şekilde geliştirir. Güvenli sürüş deneyimi sunan ürün, oval bir tasarıma sahiptir. Direksiyon hakimiyeti kurmak noktasında çocuklara destek sağlayan parçalar koordinasyonun gelişmesini sağlar. Renkli tasarımıyla oyun alanlarına eğlenceli bir dokunuş yapan bu ürün, çocukların dünyasına hitap eden bir tasarıma sahiptir. Enerji harcamanın keyifli yollarından bir tanesi olan bisiklet kullanımını çocuklarınızla güvenli bir şekilde tanıştırmanıza fırsat sunar. Ürünün görüntüsü ve kullanımı hakkında bilgi sahibi olmak için Baby Toys İlk Bisikletim yorumlarına göz atabilir, diğer müşterilerin fikirlerini öğrenebilirsiniz.

Bütçe Dostu Fiyatlarıyla Baby Toys Bisiklet Modeli

Bütçe Dostu Fiyatlarıyla Baby Toys Bisiklet Modeli

Köşe bölgelerine hakim olan oval tasarımlar çocukların canını acıtmadan bisiklet sürmeye devam etmelerini sağlar. Ergonomik bir tasarıma sahip olan ürün, rahat yapısıyla dikkat çeker. Oturma bölgesi rahat bir kullanım sunmak amacıyla özel olarak tasarlanır. Tutamaçlar kolay kavranabilecek dizaynıyla yüksek hakimiyet kurmalarına yardımcı olur. 3 yaş ve üzeri çocukların kullanımına uygun olan ürün üzerinde ön ve arka sepetler bulunur. Su şişesi ve minik çantaların bu bölgeye yerleştirilmesiyle eğlenceli bir deneyim sunar. Hafif yapısıyla kolay taşınan ürün, pikniklere ve çeşitli seyahatlere götürebileceğiniz bir yapıya sahiptir. Avantajlı özellikleriyle dikkat çeken ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Uygun aralıklarda yer alan Baby Toys İlk Bisikletim fiyatıyla bütçe dostu bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. Avantajlı fiyatlar üzerinden satın alacağınız ürünle çocuğunuzun bedensel gelişimine katkı sağlayabilirsiniz.