Babysi Mommy Bag Exclusive Tasarım Altın Çizgili Kırmızı Baby Anne Bebek Bakım ve Kadın Çantası

999,95 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Babysi Mommy Bag Exclusive Tasarım Altın Çizgili Kırmızı Baby Anne Bebek Bakım ve Kadın Çantası

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: e-bebesepeti Satıcı Ünvanı: AYBİL AKOVA TEKSTİL SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0123005339300010 Vergi Kimlik Numarası: 1230053393
    Bu ürün e-bebesepeti tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜNLERİMİZDE KULLANILAN KUMAŞ VE AKSESUARLARDA KANSEROJEN MADDE İÇERMEMEKTEDİR ,GÖRSELDE BİRBİRİNE ÇOK BENZEYEN AMA ARALARINDA FİYAT FARKI OLAN ÇEŞİTLİ SATICILARDA ÜRÜN TERCİHİ YAPARKEN DİKKAT ETMENİZ GEREKEN ÜRÜN YORUMLARI VE SATIN ALIP ÜRÜNÜ TESLİM ALDIĞINIZDA ÇANTANIN PLASTİK VE TÜREVLERİ KOKUSU OLUP OLMADIĞIDIR BU KOKUYU ALDIĞINIZDA BİLİNKİ KULLANILAN KUMAŞ VE MALZEMELER KANSEROJEN MADDE İÇERMEKTEDİR,,BEBEĞİMİZ İÇİN ÖNEMİ BÜYÜK OLAN BU BİLGİLENDİRMEYİ GÖREV BİLİYOR VE ARAŞTIRARAK SEÇİM YAPMANIZI DİLİYORUZ... Babysi Baby Bag modern tasarımlarıyla kombin ve fonksiyonel işlevselliğiyle anne bebek çantası olarak tasarlanmış olup bir çok farklı kombininiz ile rahatça kullanabileceğiniz farklı , deneyimler yaşayabileceğiniz bir üründür. Çantamız paraşut soft kumaştan üretilip Üst kısım iç bölümde ışıl işlem görmüş kaplamalı çelik çerçeve ile desteklenmiş olup uzun yıllar şeklini koruyacak malzemeyle işlenmiş olup çift fermuar ilen bütünleştirilmiştir,,çantamızın alt taban kısmında özeliklle kullanıcılarımızın tarafından dile getirilip talep edilen sıvı nem rutubet gibi durumlarda ufalanıp deforma olan mukavva kâğıt ve türevleri değil poliüretan malzemeyle bütünleştirimiş olup yıllarca deforma olmadan güvenle kullanabilirsizin, İç kısmında astarlı, malzeme kullanıma elverişli ve ısı yalıtımlı biberon termos gözleri bulunan çantamız elde ve omuzda rahat kullanabilen ve ilave olarak aparatları sayesinde çıkarıp takılabilen çanta omuz askı taşıma kemeri de çantanızda estetik görüntü ve kullanım kolaylığı sağlamakta olup ve çantamızın arka bölümünde bulunan fermuarlı cep sayesinde çift özellikli olarak kullanım sağlamayıp bavul veya valizinizle bütünleşerek seyahatlerinizde de kolay bir kullanım deneyimi sağlamaktadır.... İlave olarak Babysi baby bag Anne bebek bakım çantası ile birlikte ihtiyaçlarınız için bir adet omuz askı kemeri takım olarak sunulmaktadır… Ebatlar: En: 55 Cm Boy: 35 Cm Genişlik: 25 Cm

Ürün Özellikleri

  • Materyal Tekstil
  • Model Omuz Çantası
  • Renk Kırmızı
Geri Bildirim Ver