Baby Plus Bebek Güvenlik Yatak Bariyeri

965,50 TL
Son 3 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.449 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.650 TL

Ürün Bilgileri

Baby Plus Bebek Güvenlik Yatak Bariyeri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: M.EKİNCİ06 Satıcı Ünvanı: MUHAMMET EKİNCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3290373717
    Bu ürün M.EKİNCİ06 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikleri: baby&plus Ekstra Geniş Yatak Bariyeri , kullanım kolaylığı ve rahatlığı sağlar! Yatak bariyeri çocuğunuzun yataktan düşme tehlikesini ortadan kaldırır. Yataktan inmeyi kolaylaştırmak ve kolay nevresim değiştirebilmeyi sağlamak için kolaylıkla katlanabilir. Ürün hem bazalı, hem de mobilyalı yataklarda kullanılabilir. Tek harekette 180 derece katlanır ve ihtiyaç halinde yeniden kullanılır. Dayanıklı metal aksam Leke tutmayan renkli kumaş Esnek koruma sağlayan soft file Tek harekette katlanma sağlayan buton Mobilyalı yataklarda kullanıma uygun tasarım Kolay montaj Teknik Özellikler: Genişlik: 150 cm Yükseklik: 50 cm Ağırlık: 1,7 kg baby&plus bir ebebek markasıdır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Altın
Geri Bildirim Ver

Baby Plus Bebek Güvenlik Yatak Bariyeri BYP-2054

Baby Plus bebek güvenlik yatak bariyeri BYP-2054 bebeklerin yataktan düşmesini önlemek için kullanılan bir üründür. Bebeklerin özellikle gece uykularında yatakların güvenilir bir şekilde uyumaları için her türlü önlemin alınması gerekmektedir. Anne babalar gün içerisinde bebeklerinin uykusunu takip edebilseler bile geceleri devamlı olarak takipte kalmak mümkün değildir. Bu nedenle de yatağına kenarına monte edilen yatak bariyeri sayesinde önemli seviyede güvenlik önlemi de alınmış olacaktır. Bebek güvenlik yatak bariyeri kolay takılıp çıkarılabildiği için gidilen farklı yerlere de götürülebilmektedir. Öyle ki, ailecek gidilen tatiller ya da farklı ziyaretlerde insanlar yanlarında yatak bariyerine götürerek o ortamda da bebeklerine güvenilir bir uyku imkânı sunmaktadırlar. Baby Plus ekstra geniş bebek güvenlik yatak bariyeri 150 cm ile bebeklerin uyku düzenlerinin oluşturulması da sağlanmaktadır.

  • Güvenli Uyku Deneyimi
  • İşlevsel
  • Uzun Süreli Kullanım

Baby Plus Bebek Güvenlik Yatak Bariyeri ile Bebekler İçin Güvenilir Bir Uyku

Anne babalarından önce uyunan çocuklar veya bebeklerin yataklarının içerisinde zaman geçirmelerini sağlayan ürünler bulunmaktadır. Özellikle bebeklerin yatak içerisinde geçirdikleri her anda güvenlik önlemlerinin en üst seviyede olması gerekmektedir. Yatak bariyerinin üretiminde kullanılan malzemelere de son derece önem verilmektedir. Bebekleri rahatsız etmeyecek olan ürünlerin kullanılması bu süreçte çok daha faydalı olacaktır. Oluşabilecek kazalara engel olması için sağlam bir şekilde üretilen Baby Plus bebek güvenlik yatak bariyeri birçok ailenin de ilk tercihi olmaktadır. Bebeklerinin sağlığını ve güvenliğini düşünen aileler için yatak bariyeri kullanımı son derece önemli olmaktadır. Bariyerler ile kullanılan bazı farklı ürünler de bulunmaktadır. Bebeklerin kafalarını çarpmasını önleyen koruyucu yastık gibi ürünler ile yatak bariyeri çok daha etkili bir hale gelmektedir.

Baby Plus Bebek Güvenlik Yatak Bariyeri Kullanmanın Avantajı

Parmaklıkları bulunan beşik ve bebek yatakları modellerinde, bebeklerin parmaklıklara çarpmasını önlemek için bebek yatak bariyeri kullanılmaktadır. Bebek güvenlik ürünleri arasında oldukça dikkat çeken ürün sayesinde güvenilir bir uyku ortamı oluşturulur. Baby Plus bebek güvenlik yatak bariyeri tasarımı ile de ön plana çıkan bir ürün olmaktadır. Bebek uyku odalarının şık bir şekilde tasarlanması için her detaya önem veren aileler için şık tasarımlı bu ürün son derece ideal olmaktadır. Baby Plus bebek güvenlik yatak bariyeri içeriği de özel malzemelerden üretildiğinden dolayı, uzun süreli kullanım için de uygun olmaktadır. Aynı zamanda, bebek yatak bariyerlerinin monte işlemleri de son derece basittir. Aileler herhangi bir zorluk yaşamadan bebeklerinin yataklarına bu koruyucu ürünü monte edebilirler. Baby Plus bebek güvenlik yatak bariyeri kullanımı basit olduğundan ailelerin de kolayına gelmektedir.

Baby Plus Bebek Güvenlik Yatak Bariyeri BYP-2054 Modelleri Özellikleri ve Fiyatları

Bebekleri için yatak bariyeri satın alarak güvenlik önlemlerini artırmak isteyenler birçok farklı konuya da dikkat edebiliyorlar. Yatak ölçülerine göre ürünün ölçüleri de farklı olabileceğinden dolayı ürünü satın almadan önce bu konuya da dikkat etmek gerekebilir. Baby Plus bebek güvenlik yatak bariyeri yorumları incelenerek daha önce ürünü kullanmış olan kişilerin olumlu yorumları da incelenebilmektedir. Yatak bariyeri bebeklerin güvenliği için son derece önemli olduğundan dolayı kesinlikle doğru araştırmalar yapıldıktan sonra ürün seçimi yapılması önerilmektedir. Baby Plus bebek güvenlik yatak bariyeri kullananlar ise üründen son derece memnun kaldıklarını ifade etmektedirler. Kullananların tavsiyelerine üzerine ürünü alanlar da son derece memnun kalmaktadırlar. Bebeklerinin güvenilir bir ortamda uyumasını isteyenler Trendyol’dan ürünü inceleyebilir ve kampanya dönemlerindeki uygun fiyat seçenekleri ile ürüne sahip olabilirler.