BabyNEO - Organik Pamuk Alıştırma Külodu(kurbağa) - 2 Beden (15-20kg)

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

BabyNEO - Organik Pamuk Alıştırma Külodu(kurbağa) - 2 Beden (15-20kg)

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • 2 beden 15-20kg Ekstra emici katman ile daha fazla emici... Gots sertifikalı organik pamuk kumaştan üretilmiştir. iç katman hızla sıvıyı emer. Dış yüzey ve bebeğinizin tenine değen iç kısmı özel organik pamuk havlu kumaştan üretilmiş olup, sızdırmaz pu katman iki kumaş arasına gizlenmiştir. Bacak kısımları ise çok yumuşak %100 organik pamuk rib kumaştan üretilmiş olup, çocuğunuzun bacağına tam oturacak ama rahatsız etmeyecek şekilde tasarlanmıştır. Içteki ekstra ped ile daha fazla emicilik özelliği vardır. Ancak alıştırma külotlarının çocuklara tuvaletlerini söylemeye alıştırma prensibi gereği, bebek bezleri kadar yüksek emiciliği ve sızdırmazlığı yoktur. Çocuğunuza tuvalet eğitimi verirken sık sık kontrol etmeniz gerekebilir. Kullanılan malzemelerin baskı ve boyanması esnasında organik üretim standartlarına uygun, ağır metaller içermeyen boyalar kullanılmıştır. Ürünlerimizde pvc veya benzeri kanserojen hiçbir malzeme kullanılmamaktadır. Pu, öko-Tex 100 standardı class 1 sertifikalı bir ürün olup, nefes alabilen ama sıvıyı geçirmeyen özelleğe sahiptir. Kullanılan tüm malzemelerin öko-Tex 100 standardı'nın özellikle bebek ürünlerine verilen class 1 belgesi bulunmaktadır. Bedenler: 1 (10-15kg)
  • 2 (15-20kg)
  • 3 (20-25kg)

Ürün Özellikleri

  • Bez Bedeni 2
  • Paket İçi Bez Adedi 1
  • Tip Külot Bebek Bezi
Geri Bildirim Ver