Baby Me Temizleme Pamuğu 6'lı Paket 360 Adet Bae-20030

374,90 TL
(1,04 TL / adet)
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (11)
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
389,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Baby Me Temizleme Pamuğu 6'lı Paket 360 Adet Bae-20030

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: M.EKİNCİ06 Satıcı Ünvanı: MUHAMMET EKİNCİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3290373717
    Bu ürün M.EKİNCİ06 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikleri: Doğaldır.
  • %100 saf pamuktan üretilmiştir.
  • Dermatolojik olarak test edilmiştir.
  • Parfüm ve boya içermez.
  • Ideal boyutuyla (90 x 100 mm) bebek cilt temizliğinde annelere büyük kolaylık sağlar.
  • Üzerinde kabartma şirin hayvan motiflerine sahiptir.

Ürün Özellikleri

  • Paket İçi Mendil Adedi 60
  • Paket İçeriği 6'lı
Geri Bildirim Ver

Baby Me Temizleme Pamuğu 6'lı Paket 360 Adet

Yenidoğan bebeklerin cildi, oldukça hassas ve kuru olduğu için özenli bir bakım gerektirir. Anne karnında olan bebek, verniks adında bir zar sayesinde korunur. Amino asit, protein, vitamin ve mineraller açısından zengin olan bu zar, bebeği dış etkenlerden korurken vücut ısısının da dengelenmesini sağlar. Böyle korunaklı bir yerden ayrılan bebeğin cildi, kuru havaya kolaylıkla alışamaz. Bu süreç biraz zaman aldığı için bebeğe özenli yaklaşmak önemlidir. Bu yüzden bebeğinizi ilk aylarda saf su ve pamuk yardımıyla temizlemeniz tavsiye edilir. Kaliteli ve kullanışlı ürünleriyle sektörde adından sıklıkla bahsettiren Baby Me, bu ihtiyacı karşılamak amacıyla uzmanlar eşliğinde temizleme pamuğu üreterek beğeninize sunar. Baby Me temizleme pamuğu 6'lı paket 360 adet halinde satışa sunulur. Yenidoğanlar için ideal olan ürün, doğal yapısıyla oldukça sağlıklıdır.

  • Dermatolojik test
  • %100 pamuk
  • Antialerjik yapı

Bebeklerde Cilt Temizliği İçin Baby Me Ürünü

Bebeklerde Cilt Temizliği İçin Baby Me Ürünü

Anne karnında her açıdan korunaklı ve güvende olan bebeğinizin cildine doğumdan sonra da doğal içerikli ürünler kullanmanız önemlidir. Yenidoğan cildi, kimyasal içerikli ürünleri çok hızlı emer ve birçok cilt rahatsızlığına neden olur. Özellikle yaygın olarak gözlemlenen pişik sorunu ortaya çıkar. Pişik bebeğinizin sürekli huysuzlanmasına ve uyuma konusunda sıkıntı yaşamasına sebep olur. Baby Me temizleme pamuğu antialerjik olduğundan dolayı pişik ve kızarıklık gibi sorunlar yaratmaz. Baby&Me temizleme pamuğu 6 lı paket, ideal boyutu ile bebeğin cilt temizliğinde annelere oldukça yardımcı olur. Baby Me bünyesinde yer alan temizleme pamuğu, parfüm içermez ve herhangi bir zararlı madde bulundurmaz. Siz de bebek cildine dost olan, alerji ve pişik oluşmasına neden olmayan bu ürünü kullanarak bebeğinizin huzurlu olmasını sağlayabilirsiniz.

Baby Me Temizleme Pamuğu Avantajları

Baby Me Temizleme Pamuğu Avantajları

Yumuşaklık denilince akıllara gelen ilk şey pamuktur. Pamuk birçok üründe kendine yer bulur. Özellikle temizleme mendillerinde kullanımı çok önemlidir. Baby&Me temizleme pamuğu 6'lı paket 360 adet, tamamen pamuktan oluşmuş içeriği ile bebeğinizin cildi için uygundur. Dermatolojik olarak test edilen temizleme pamuğu, ciltte oluşabilecek sorunlara karşıdır. Bebeğinizin mutlu ve keyifli olması sağlığı ile ilişkilidir. Pişiği olan bir bebeğin kendini iyi hissetmesi mümkün değildir. Bebeğinizin cildinde kullandığınız ürünlerin içeriğine dikkat etmeniz gerekir. İçinde bulunan 360 adet temizleme mendili ile uzun süreli kullanım sağlayan Baby Me ürünü, doğal ve yumuşak yapıdadır. Bu sayede ürün, bebeklerinizin bez değişme zamanlarını keyifli hale getirir. Ebeveyn olarak bebeğiniz için kullanacağınız ürünü derinlemesine araştırmak ve değerlendirmek isteyebilirsiniz. Bu noktada Baby Me temizleme pamuğu yorumları size yardımcı olur.

Bütçe Dostu Baby Me Temizleme Pamuğu Fiyatları

Bütçe Dostu Baby Me Temizleme Pamuğu Fiyatları

Bebek cildinin temizlenmesi özen gerektiren bir konudur. Kullanacağınız ürünlerin doğru olması için içeriğini iyi bilmeniz gerekir. Pişik ve deri tahrişi gibi sorunlar bebeğiniz açısından oldukça rahatsız edicidir. Çeşitli kimyasal maddelerle üretilen ürünler, cildin pH dengesini bozduğu için bu tür sorunlar ortaya çıkar. Deride oluşan rahatsızlıklar bebeğinizin rahat hareket edememesine, sürekli mızmızlanmasına ve huzurlu uyuyamamasına neden olur. Bebeğinizin yaşam kalitesini oldukça etkileyen böyle bir konuda temkinli olmakta fayda vardır. Kulaktan dolma bilgiler yerine, uzmanlar tarafından yapılan tavsiyeler eşliğinde hareket etmek gerekir. Bebeğiniz için doğru ürünü ararken diğer ebeveynlerin deneyimlerinden yararlanmak da çok önemlidir. Baby Me temizleme pamuğu kullananlar tarafından yapılan ürün değerlendirmeleri bu noktada size yardımcı olur. Dilediğiniz zaman Baby Me temizleme pamuğu 6'lı paket 360 adet fiyatlarına Trendyol’dan ulaşabilir ve sipariş verebilirsiniz.