Baby Me Kız Şampuan 750 ml

198 TL
Son 3 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
229,90 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Baby Me Kız Şampuan 750 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Runbox Satıcı Ünvanı: ŞAHTEKİN ALP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Batman Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0550146020
    Bu ürün Runbox tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Özellikleri: baby&me bir ebebek markasıdır. baby&me Kız Bebekler İçin Göz Yakmayan Şampuan 750 ml bebeğinizin hassas cildi için özel olarak geliştirilmiştir. Bebeğinizin hassas saç derisi için özel olarak geliştirilmiş besleyici ve koruyucu özellikteki pH5.5 baby&me Göz Yakmayan Şampuan, saç ve saç derisinin yumuşak ve etkili bir şekilde temizlenmesini sağlar. Koruyucu, Paraben, Fenoksietanol,Alkol, Sülfat(SLS,SLES),Tuz, Parfüm Alerjeni ve Boyar madde içermez. Baby&me 750 ML kız bebekler için şampuan Göz yakmayan şampuan özel formül Kolayca durulanır ve kalıntı bırakmaz. pH5.5 Papatya özlü İpeksi yumuşaklık Göz yakmayan formül Vitamin B5 ve Allantoin içerir. Dermatolojik olacak test edilmiştir. Üretim Yeri: Türkiye Kullanımı: Ilık su ile ısıtılmış saçlı deriye az miktarda baby&me Göz Yakmayan Şampuan’ı sürün, nazikçe dairesel hareketlerle uygulayın ve durulayın. Her gün kullanım için uygundur. Banyo suyu sıcaklığının 35-37 derece arasında olması gerektiğini biliyor muydunuz? Bebekoloji felsefemiz gereği bu bilginin altını çizmek isteriz. Bu ürünle beraber
  • Bebek yağı, Bebek losyonu kullanabilirsiniz. İçindekiler: Aqua, Alkyl Amido Propyl Betaine, Coco Glucoside, Coco Amphodiacetate, Glycerin, PEG-120 Methyl Glucose Dioleate, Phenethyl Alcohol, Caprylyl Glycol, Fragrance, D-Panthenol (Vitamin B5), Citric Acid, Allantoin. Soru-Cevap Yenidoğan köpük şampuanından farkı nedir? - pH değerleri farklıdır. Neden pH 7 değil? - Yenidoğan bebeklerin ciltlerinin pH değeri farklıdır. Bebekler büyüdükçe değişen pH değeri bebeğinizin cildinin asit mantosunun gelişimine yardımcı olur. Bebekologlar Diyor Ki: Banyo suyunun sıcaklığının 35-37 C olması gerektiğini biliyor muydunuz? Bebeğinizin saçını yıkarken saçlı deriye masaj yapmanız hem bebeğinizi rahatlatır hem de saçların daha sağlıklı uzamasına yardımcı olur.

Ürün Özellikleri

  • Boy 750 ML
Geri Bildirim Ver

Baby Me 750 ml Bebek Şampuanı

Baby me bebek şampuanı, ebeveynlerin görüşleri dikkate alınarak tasarlanan bir üründür. Bebekler için özel bir formül ile geliştirilen Baby me şampuan, papatya özlü kokusuyla rahatlatıcı ve yatıştırıcı bir etki sunar. Kalitesi ile tanınan ebebek markası tarafından üretilen şampuanı, kız çocuklarınız için tercih edebilirsiniz. Bebeklerin hassas saçlarına ve ciltlerine uygun olarak geliştirilmiştir. 5.5 pH değeri ile bebeğinizin saçlarına zarar vermeden etkili bir temizlik sağlar. Duş sonrasında küçük kızların saçlarının çok daha kolay bir şekilde taranmasına olanak sağlar. Saçları yumuşatan formülü banyo sonrasında bebeğiniz tarama işleminden rahatsızlık duymaz.

  • Formülündeki papatya özü sayesinde hoş bir kokuya sahiptir.
  • Paraben, SLS, SLES ve tuz gibi bebekler için zararlı olan bileşenleri içermez.
  • Günlük kullanıma uygundur.

Baby Me Bebek Şampuanın İçeriği Nasıldır?

Baby Me 750 ml Bebek Şampuanı Fiyatları

Baby me kız bebek şampuanı, temiz içeriği ile öne çıkar. Papatya özlü formülü, bebeklerin hassas saçları ve ciltleri düşünülerek özel olarak geliştirilmiştir. Yenidoğanların cilt pH değeri, yetişkinlerden farklıdır. Baby me şampuan da buna uygun olarak pH 5.5 değerine sahiptir.  Şampuanın içeriğinde; paraben, fenoksietanol, sülfat (SLS, SLES), tuz, alerjen ve boyar madde yer almaz. Gözleri yakmayan formül, dermatolojik olarak test edilmiş ve onaylanmıştır. Kolay durulanan formülü sayesinde bu şampuan, bebeklerin saçlarının kısa sürede temizlenmesine olanak sağlar. Baby me şampuanın içeriği şu şekildedir: aqua, alkyl amido propyl betaine, coco glucoside, cocoamphodiacetate, glycerin. PEG-120 methyl glucose dioleate, phenethyl alcohol, caprylyl glycol, fragrance, D-panthenol (vitamin B5), citric acid, allantoin.

Baby Me Bebek Şampuanı Cilde Zarar Verir mi?

Baby Me 750 ml Bebek Şampuanı Fiyatları

Baby me papatya özlü şampuan, bebeklerin cildine uygun olarak tasarlanması sayesinde sağlık açısından herhangi bir olumsuzluğa neden olmaz. Cilde veya saçlara zarar vermez; aksine etkili bir temizlik ve bakım sunar. Bebeklerin cilt yapısına uygun geliştirilen içeriği sayesinde tahriş ve hassasiyet yaratmaz. Baby&me şampuan yorumları da ürünün bebekler için güvenle kullanılabileceğini kanıtlar niteliktedir. Kolayca köpüren formülü ile bu şampuan, pek çok ebeveynin ilk tercihleri arasında yer alır. Bebek ürünleri konusunda yıllardır hizmet veren ebebek markasına ait şampuan, papatya özlü içeriği ile banyo zamanını çok daha keyifli bir hâle getirir. Kullanım sonrasında saçların kolayca taranmasına katkı sağlaması da bu ürünü minik kızlar için ideal kılar.

Baby Me Bebek Şampuanı Güvenilir ve Kaliteli midir?

Baby Me papatya özlü şampuanı tasarlayan ebebek; 2001 yılından beri ebeveynlerin ve bebeklerinin doğum öncesinden 4 yaşına kadar olan tüm ihtiyaçlarını karşılamak üzere hizmet verir. Alanında uzmanlaşan markanın tüm ürünleri gibi Baby me şampuan da son derece kaliteli ve güvenilirdir. Ürünün içeriğinde yer alan bileşenlerin tamamı yüksek kalitelidir. Titiz üretim ve test süreçlerinin ardından satışa sunulan Baby me şampuan, gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Baby me 750 ml şampuan yorumları da ürünün kalitesini ve güvenilirliğini kanıtlamaktadır. Trendyol üzerinden Baby&me şampuan yorumlarına ulaşmanız mümkündür. Gerçek kullanıcılar tarafından yapılan Baby&me şampuan yorumları ile ürüne dair merak ettiğiniz sorulara yanıt bulabilirsiniz. Ardından sadece birkaç tıklama ile sipariş oluşturabilirsiniz. Trendyol, sunduğu kampanyalar ve indirim fırsatları ile hesaplı bir alışveriş deneyimi sunar. Siz de bu fırsatlardan yararlanarak ihtiyaçlarınızı ekonomik bir şekilde satın alabilirsiniz. Sipariş ettiğiniz ürünler çok kısa bir süre içinde adresinize teslim edilir. Tüm kargo süreci Trendyol üzerinden takip edilebilir.