8
Aktivite Eğitici Kitap kategorisinde
en çok değerlendirilen 8. ürün

Adeda Yayınları Dikkati Güçlendirme Seti 5 Yaş + Görsel Dikkat Testi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
2 Adet ve Üzeri 80 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Adeda Yayınları Dikkati Güçlendirme Seti 5 Yaş + Görsel Dikkat Testi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Dahiyizbiz Satıcı Ünvanı: NEUROVİA SAĞLIK HİZMETLERİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631104215900001 Vergi Kimlik Numarası: 6311042159
    Bu ürün Dahiyizbiz tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dikkati Güçlendirme Seti 5 Yaş + Görsel Dikkat Testi

Ürün Özellikleri

  • Yaş 3 - 6 Yaş
  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Osman Abalı
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Sayfa Sayısı 151-200
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Adeda Yayınları HBV00000FCLVY 5 Yaş Dikkati Güçlendirme Seti + Görsel Dikkat Testi

Adeda Yayınları, yazılı ve görsel eğitimin gücünü bir araya getirerek çocukların dikkatini güçlendirecek çalışma setleri hazırlar. Adeda Yayınları 5 yaş görsel dikkat testi, küçüklerin kendilerinden beklenen gelişimi göstermelerine yardımcı olur. Sıklıkla okul öncesi eğitimde tercih edilen ürün, görsel ve sayısal zekâyı geliştirmeye katkı sağlar. Dikkat güçlendirme setleri, farklı zorluk kademelerine sahip alıştırmalardan oluşur. Karışık düzende ilerleyen alıştırmalar, çocukların algı ve mantık düzeyine uyumlu seçilir. Adeda Yayınları Dikkati Güçlendirme Seti 5 yaş görsel dikkat testi, çocukların 27 farklı algı merkezini çalıştırır. Dikkat setleri, küçükleri okul hayatına ve sosyal yaşama hazırlar. Minikler, tek başına veya ebeveynleriyle birlikte testleri yapabilirler.

  • Sağlıklı organik boyalarla renklendirilir.
  • 3 farklı dikkat kitabı ve görsel algı testinden oluşur.
  • Doç. Dr. Osman Abalı tarafından hazırlanır.

Adeda Yayınları Dikkati Güçlendirme Setinin İçeriği Nasıl?

Adeda Yayınları Dikkati Güçlendirme Setinin İçeriği Nasıl?

Adeda Yayınları Dikkati Güçlendirme Seti 5 yaş görsel dikkat testi, eğlenceli ve eğitici alıştırmalardan oluşur. Çocukların 27 algı mekanizmasına hitap eden alıştırmalar, gelişim düzeyine göre uzmanlıkla hazırlanır. Dikkati Güçlendirme Seti, her biri 156 sayfalık 3 kitapçıktan oluşur. Her kitapçık, çocukların kademe kademe öğrenerek ilerlemesini sağlar. Bunlar, karışık zorluk derecelerine sahip alıştırmaları içerir. DGS kitapçıklarında; örüntü, boşluk doldurma, parça birleştirme, eşleştirme, boyama, obje ve fark bulma gibi alıştırmalar yer alır. Dikkat Güçlendirme alıştırmaları; keyif, dinamizm ve motivasyonu bir araya getirir. Adeda Yayıncılık 5 yaş Dikkati Güçlendirme Seti, küçüklerin gördüklerini analiz ve ayırt edebilmesini sağlar. Alıştırmalar, miniklerin mantık yeteneğini geliştirirken sebep-sonuç ilişkilerini öğrenmesine de yardımcı olur. Görsel dikkat testi ise tüm alıştırmalar bittikten sonra gelişim düzeyini sınamak için oldukça faydalıdır.

Adeda Yayınları Dikkati Güçlendirme Seti Kaç Yaşa Uygundur?

Adeda Yayınları Dikkati Güçlendirme Seti Kaç Yaşa Uygundur?

Adeda Yayınları Dikkati Güçlendirme Seti 5 yaş görsel dikkat testi, gelişim düzeylerine göre özenle hazırlanır. Çocuk, genç ve ile psikiyatristi Osman Abalı, kitapçıkları 5 yaş yeterlilik düzeyine uygun alıştırmalarla donatır. Dikkat Güçlendirme Seti, okul öncesi eğitimde miniklerin algı düzeyini yükseltmeye yardımcı olur. Her kitapçığın hitap ettiği yaş grubu tarafından kullanılması gerekir. Örneğin çocuğunuzun zekâ düzeyinin yüksek olduğunu düşünerek 5 yaş setini satın almanız önerilmez. Ancak seti hatasız tamamlayan 5 yaşındaki biri, sonraki DGS kademesine geçebilir. Dikkat alıştırmalarını yaşa göre tamamlayarak ilerlemek gerekir. Adeda 5 yaş Dikkati Güçlendirme Seti, her gün belli süreler boyunca kullanılabilir. Çocukların sıkılmaması için alıştırma süresi 10 ile 60 dakika arasında kararlaştırılabilir. Birlikte çalışırken alıştırmalarda zorlanan küçüklere ilk etapta cevabı değil ipuçlarını vermek gerekir.

Adeda Yayınları Dikkati Güçlendirme Seti Eğitici mi?

Adeda Yayınları Dikkati Güçlendirme Seti Eğitici mi?

Adeda Yayınları Dikkati Güçlendirme Seti 5 yaş görsel dikkat testi, eğlenceli ve eğitici bir aktivitedir. Set, çocukların rengârenk sayfalar arasında görsel ve sayısal zekâsını geliştirmesini sağlar. Sürükleyici alıştırmalarla dolu 5 yaş seti, küçüklerin başarının hazzını yaşarken öz güven depolamasına da yardımcı olur. Adeda tarafından hazırlanan set, miniklerin okul hayatına hevesle hazırlanmasını sağlar. Alıştırmalar, küçüklerin duygularını ve öfkelerini kontrol ederek kaliteli vakit geçirmesine izin verir. DGS, ders başarısını ve problemlerle başa çıkma yetisini artırır. Bu set, el göz koordinasyonunu güçlendirerek ince motor becerilerini geliştirir. DGS alıştırmaları, çocukların etkin dinlemeyi öğrenmesini sağlayarak işitsel zekâsını güçlendirir. Dikkat Güçlendirme Seti, aritmetik ve soyutlama becerisini artırır. Sözel becerileri artıran set, çocukların esnek ve çok yönlü düşünebilmesini sağlar. DGS, çocukların hafızasını ve kavrama yetisini güçlendirir. Adeda Yayınları Dikkati Güçlendirme Seti 5 yaş görsel dikkat testi yorumları ürünün aldığı memnuniyeti gösterir. Siz de çocuklarınızla kaliteli vakit geçirebilmek için eğitici setleri Trendyol'un çevrim içi alışveriş kolaylığıyla satın alabilirsiniz.