Babyliss Babyliss Curl Secret Bukle Makinesi İonic Otomatik C1600E Optimum LCD

4.245,11 TL
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Babyliss Babyliss Curl Secret Bukle Makinesi İonic Otomatik C1600E Optimum LCD

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BilerekAL Satıcı Ünvanı: ÇUHADAROĞLU DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI İTHALAT İHRACAT PAZARLAMA VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0264001851900017 Vergi Kimlik Numarası: 2640018519
    Bu ürün BilerekAL tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 230 dereceye kadar ısınan, otomatik bukle teknolojisi ile öne çıkan kalın maşa, saçları kolayca bukle haline getirerek profesyonel bir görünüm elde etmenizi sağlar.
  • Seramik malzeme, saçın üzerinde homojen bir ısı dağılımı sağlar ve seramik saç maşası saçın zarar görmesini önler.
  • 28 mm saç maşası, geniş çaplı tasarımıyla saç tellerine büyük ve doğal dalgalar katmak için ideal bir yardımcı olur.
  • Elektrikli saç maşası, güçlü performansı ve çeşitli özellikleriyle saç şekillendirme deneyimini profesyonel bir seviyeye taşıyabilir.
  • İyonik seramik teknolojisi ile Babyliss C1600E Curl Secret, saç tellerini koruyarak saçın sağlıklı ve parlak kalmasını destekler. Bu özellik, kullanıcıların saç şekillendirme sürecini basitleştirir.
  • Otomatik kapanma özelliği ile Babyliss C1600E Curl Secret Optimum Otomatik Saç Maşası, belirli bir süre kullanılmadığında otomatik olarak kapanarak enerji tasarrufu sağlar.
  • C1600E Babyliss, saç şekillendirme işlemine daha fazla kontrol sağlayan bir LCD ekranla donatılır. LCD ekran üzerinden sıcaklık, zaman ve diğer ayarları kolayca görebilirsiniz.
  • Farklı saç tipleri için uygun olan 6 kademeli Babyliss Curly Secret Otomatik Saç Maşası, çeşitli sıcaklık ve zaman ayarları sunar.
  • Babyliss Curly Secret Otomatik Bukle Makinesi, çift yönlü döner varili, saçı içe veya dışa doğru bukle yapma imkanı oluşturur. Bu özellik, farklı saç stilleri ve görünümler oluşturma konusunda esneklik kazandırır.

Ürün Özellikleri

  • Maksimum Sıcaklık 230 Derece
  • Plaka Materyali Seramik Plaka
  • Maşa Çapı 28 mm
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Tip Kalın Bukle
  • Renk Gümüş
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Dijital Ekran Var
Geri Bildirim Ver

Babyliss C1600E Curl Secret İyonik Seramik Otomatik Saç Maşası

Estetik ve zarif görünüm elde etmenin önemli yollarından biri olan saçların bakımına ve şekillendirmesine dikkat etmek gerekir. Bu noktada doğru saç şekillendirme ürünlerinin kullanımı her zaman avantaj sağlar. Daha az zaman ve emek harcayarak güzel ve şekilli saçlara sahip olabilirsiniz. Babyliss C1600E Curl Secret Optimum LCD ekran iyonik seramik otomatik saç maşası, eşsiz tasarımıyla beklentinizi karşılayacak bir ürün olarak karşınıza çıkar. Saç şekillendirmede uzmanlaşan marka, kalitesi ve tecrübesi ile sizleri yanıltmaz. İstediğiniz kıvırcık saçlara ve buklelere bu üründen yararlanarak kolayca sahip olabilirsiniz. Pratik kullanımı ile sizi yarı yolda bırakmayan Babyliss C1600E ile maşa yapmak oldukça keyifli hale gelir. Ayrıca kısa sürede dilediğiniz tarzda modele sahip olmanız mümkün olur.

  • İyonik koruma
  • Yapışmaz seramik kaplama
  • Kolay ekran kullanımı

Dikkat Çekici Babyliss Seramik Saç Maşası Özellikleri

Dikkat Çekici Babyliss Seramik Saç Maşası Özellikleri

Babyliss C1600E Curl Secret Optimum LCD ekran saç maşası kullanım yönünden pratik olacak şekilde tasarlanmış bir üründür. Üç farklı ısı ayarı olan ürünü 180, 200 ya da 230 derecede kullanabilirsiniz. Saçınıza vermek istediğiniz modelin türüne ve saç tipinize göre uygun dereceyi seçerek şekillendirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz. Dönüş yönü olarak dilediğinizi tercih edebilirsiniz çünkü cihaz otomatik tasarımıyla hem sağ hem de sol yönden kullanım imkanı sunar. Yalıtımlı mat yapısı sayesinde güvenli deneyim sağlar. LCD ekranı ayarı ile kolay bir kullanıma sahip olmanıza yardımcı olan ürünün göstergesi, kullanımınızı ve tercihlerinizi rahatlıkla yönetmenize imkan tanır. Seramik kaplaması ile saçlarınızı yakmaz ve yumuşak bir duruş sergilemesine imkan tanır. Ayrıca yüzeyinde yapışma olmaz. C1600E ile saç şekillendirmek oldukça eğlenceli ve pratik bir süreç haline gelir.

Babyliss C1600E Babyliss Seramik Saç Maşası Kullanımı

Babyliss C1600E Babyliss Seramik Saç Maşası Kullanımı

Babyliss C1600E Curl Secret Optimum ürünü ile kıvırcık saçlar herkes için hayal olmaktan çıkarak gerçeğe dönüşür. Farklı saç modellerinden biri olan kıvırcık ve dalgalı saçlar, zahmetli bir hazırlığı gerektirir gibi görünse de bu cihaz sayesinde şekillendirme işlemi oldukça kolay bir hale gelir. Saçınızın doğal yapısının kıvırcık ya da dalgalı olduğu durumlarda bu ürünü kullanabileceğiniz gibi, diğer saç tiplerinde de güvenle işlem yapabilirsiniz. Babyliss C1600E Curl Secret ürününü kullanırken cihazı saçınızda tuttuğunuz süre oldukça önemlidir çünkü bu zaman aralığı buklenizin şeklinin belirlenmesinde büyük rol oynar. Normal buklelere sahip olmak için cihazı yaklaşık 8 saniye kadar saçınızda bekletmeniz yeterli olurken daha geniş bukleler için ortalama 10 saniye gerekir. Tok ve sıkı bukle için ise 12 saniye saçınızı maşayla sarmanız tavsiye edilir.

Bütçe Dostu Babyliss Curl Secret Saç Maşası Fiyatı

Bütçe Dostu Babyliss Curl Secret Saç Maşası Fiyatı

C1600E Babyliss markasının sevilen modelleri arasında olduğundan sıklıkla kullanılır. Ürünün kullanışlı ve dayanıklı yapısı cihazınızı uzun süre kullanabilmenize olanak tanır. Babyliss C1600E Curl Secret Optimum LCD ekran iyonik seramik otomatik saç maşası yorumlar bakımından da olumlu dönüşlere sahiptir. Kolay kullanımı ve otomatik kapanma özelliği gibi güvenli ve pratik yapıya sahip olan ürün, fazlasıyla tercih edilen seçeneklerdendir. Etkili ve dayanıklı bukleler için kusursuz bir deneyim sunan ürün, kullananların beğenisini kazanır. Babyliss C1600E Curl Secret Optimum LCD ekran iyonik seramik otomatik saç maşası fiyatları ise bütçe dostudur. Kalitesi ile doğru orantılı olarak fiyatlandırılan cihaz, uzun ömürlü ve etkili bir kullanım sağlar. Markanın saç maşasını güvenle seçebilir ve yıllar boyunca keyifle kullanabilirsiniz. Siz de dilediğiniz zaman Trendyol üzerinden ürüne ulaşarak sahip olabilirsiniz.