Babyjem Sandalye Yükseltici Minder Gri Kare

384,99 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
389,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
399,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Babyjem Sandalye Yükseltici Minder Gri Kare

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VELAR E-TİCARET Satıcı Ünvanı: ANIL DEMİRALP İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 3385954371800001 Vergi Kimlik Numarası: 2790336615
    Bu ürün VELAR E-TİCARET tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Mama sandalyeleri için büyük ama normal boyuttaki sandalyeler için henüz hazır olmayan minikler için tasarlanmıştır. Kılıflar çıkarılıp yıkanabilir tüm sandalyelere uygundur.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Babyjem Sandalye Yükseltici Minder Gri Kare FMT521

Bebekler doğdukları andan itibaren ebeveynlerin yaşam düzeni tamamen farklı hâle gelmektedir. Kendilerinden bir parça olarak yavrularını en iyi şekilde büyütmek için ellerinden geleni yapmaktadır. Yeni doğan bebekler ve çocuklar için beslenme oldukça önemlidir. Doğumdan sonra belirli bir dönem anne sütü ile beslenip büyüme süreci başlamaktadır. Bu dönemde anneler kendilerine ne kadar iyi bakıp sağlığına dikkat eder ve zararlı şeylerden uzak durursa bebek de o kadar sağlıklı olur. Anne sütünden kesilen bebeğin mama dönemleri başlamaktadır. Bu dönemde mama sandalyeleri imdadınıza koşar. İki yaşına kadar bebekler mama sandalyelerinde besinleri aldıktan sonra hem büyümüş olurlar hem de "Artık ben de sizinle masada yemek istiyorum" demeye başlarlar. Bebekler büyürken rol model olarak öncelikle anne ve babalarını gördükleri için onlar gibi masada yemek yemek isterler. Sandalye yükseltici minderler tam da bu noktada imdadınıza yetişmektedir. Babyjem sandalye yükseltici minder de kaliteli güvenlik özellikleriyle ilk tercihler arasında yer alır.

  • Çocuklarınız sizinle masada mutlu
  • Rahatlık ve güvenlik bir arada
  • Portatif minder gittiğiniz her yerde yanınızda

Babyjem Sandalye Yükseltici Minder Gri Özellikleri

Çocuklar çok iyi izleyicilerdir. Zihinleri de boş olduğu için kısa sürede algılayıp kendilerine uygulamaya çalışırlar. Mama sandalyelerinde çocuğunuzu beslemek sizin yardımınızla gerçekleşmekteydi. Sandalye yükseltici minder sayesinde rahatça masada sizinle kendi tabağından yemeye başlayacak. Bu durum sayesinde kendine olan öz güveni artacak ve tek başına yemek yeme alışkanlığını geliştirecektir. Çocuğunuz sizin gibi yemek yemek, yürümek, gülmek, oturup ve uzanmak için düzenli olarak sizin hâl ve hareketlerinizi takip ederler. Boyları sandalyede oturup yemek yiyecek kadar uzun olmadığı için de sizinle yemek yiyemezler. Bu durum da onları huzursuz eder. Babyjem sandalye yükseltici minder bu sorununuza kökten çözüm getirecek. Minderden önce sandalyeye otururken kolları yetişmeyen ve alt kısımda küçücük kalan çocuğunuz minder sayesinde masada rahatça oturabilecek yüksekliğe ulaşmaktadır. Babyjem sandalye yükseltici minder gri kare içeriğiyle de çocuklarınıza sağlıklı bir seçenek sunar.

Babyjem Sandalye Yükseltici Minder Gri Kullanımı

Kumaşı silinebilir özellikte olan Babyjem sandalye yükseltici minderin iç kısmı sünger dolgu olarak yapılmıştır. Sünger malzemesi ve sıklığı oldukça yüksektir. Çocuğunuz normal süngere oturunca bebeğiniz ağırlığından dolayı süngerin yumuşaklığı artar ve yine çöker. Bebeğiniz yine yeteri yüksekliğe ulaşamamış olur. Fakat Babyjem sandalye yükseltici minder gri kare kullanımı minderde olan, özel ve sert süngeri sayesinde rahatlıktan ödün vermeden yeterli yüksekliği size sağlar. Bu sayede çocuğunuz artık masada yemeklerini rahatlıkla yiyebilir. Çocuklar yemek yerken sıkça üzerine bir şeyler döktükleri için minder kumaşının silinip temizlenmesi işinizi oldukça kolaylaştırmaktadır. Her sandalyeye uyumlu olduğu için farklı modellerde kullanabilirsiniz. Emniyet kemerleri sayesinde sandalyeye alttan ve arkadan sabitleyerek çocuğunuz minder üzerindeyken sağa sola düşmeden sabit biçimde durarak yemeğini yiyebilir.

Babyjem Sandalye Yükseltici Minder Gri Fiyatı

27 x 54 cm küçük boyutu ile her yere çocuğunuzla birlikte taşıyabilirsiniz. Otomobillerde yoğun kullanılan çocuk oto koltuklarının önemli özelliklerinden olan yükseltici özelliği ile panoramik açıdan çocuğunuz dışarı izlemekte ve canı sıkılmamaktadır. Babyjem sandalye yükseltici minderden arabanızı da koyduğunuz zaman cam seviyesine yükselir ve dışarıyı izleyerek seyahat yapmanın keyfine varabilir. İki yaş ve sonrasında minderin kumaşı ve süngerin kaliteli olması sayesinde uzun süre güvenle ve sağlıkla kullanabileceğiniz bir üründür. Babyjem sandalye yükseltici minder gri kare yorumları ve değerlendirmeleri Trendyol’da yer almaktadır. Dilerseniz diğer Babyjem sandalye yükseltici minder gri kare kullananlar tarafından yapılan yorum ve değerlendirmelerinden faydalanabilirsiniz. Çocuğunuz için ideal olan Babyjem yükseltici minderi alıp güvenle kullanabilir ve tüm sevdiklerinize gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirsiniz.