Babyjem Kiraz Çekirdekli Kemer Ekru

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
239,99 TL
2. Ürüne 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Babyjem Kiraz Çekirdekli Kemer Ekru

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: WORLD OF BABİES Satıcı Ünvanı: NEV TURKUAZ ANNE VE ÇOCUK ÜRÜNLERİ MERKEZİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Nevşehir Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631070020200012 Vergi Kimlik Numarası: 6310700202
    Bu ürün WORLD OF BABİES tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 100 adet sipariş verilebilir. 100 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Bebekler İçin Gaz Sancısı Hem Aile Hem Bebek Açısından Büyük Bir Problemdir. Babyjem Kiraz Çekirdekli Gaz Giderici Kemer Gaz Sancısını Azaltmak İçin %100 Doğal Malzemeden Üretilmiş İdeal Bir Üründür. Kiraz Çekirdekli Kese 1 Dk Isıtılmalı Ve Kemerin Cebine Konularak Bebeğin Karnına Gelecek Şekilde Bağlanmalıdır. En İyi Sonuç İçin Bebeğinizin Isınmış Karnına Dairesel Hareketlerle Masaj Yapınız.

Ürün Özellikleri

  • Renk Ekru
Geri Bildirim Ver

Babyjem Kiraz Çekirdekli Ekru Kemer

Uyku, bebeklerin gelişimi açısından en önemli faktörlerin başında gelmektedir. Kaliteli bir uyku, bebeğin hem zihinsel hem de bedensel sağlığı için son derece gereklidir. Özellikle yeni doğan bebeklerin günde 16 saat uyumasının gerektiği konunun uzmanları tarafından ifade edilmektedir. Bebeğin kaliteli şekilde uyumasının engelleyen etmenlerin başında ise gaz sancıları gelir. Bebek uyku esnasında olduğu gibi, uyumadığı anlarda da gaz sancılarından rahatsız olabilir. Bu nedenle hem gaz sancılarının giderilmesi hem bebek hem de bebeğin anne ve babası için göz ardı edilemeyecek boyutta, önemli bir problemdir. Bu problemin aşılması için birçok farklı yöntem ve ürün denenmektedir. Babyjem kiraz çekirdekli kemer, bu sorunu aşmak için tasarlanmış oldukça kullanışlı bir üründür.

  • Ekru renktedir
  • Kullanımı oldukça kolaydır
  • Bebeğin sağlığı için herhangi bir zararı yoktur

Babyjem Kiraz Çekirdekli Ekru Kemerin Genel Özellikleri Nelerdir?

Kiraz Çekirdekli Kemer Ekru

Kiraz çekirdeği, bebeklerin gaz sancısını gidermek için oldukça işlevsel ve doğal bir malzemedir. Babyjem kiraz çekirdekli gaz giderici kemer, bu malzemenin özelliklerini daha kolay kullanılabilir hâle getirebilmek için tasarlanmıştır. Bebeğin karın bölgesine bağlanabilecek bir kemer şekildedir. Bu kemerin iki tarafında geniş cırt cırt bantlar bulunur. Bu bantlar sayesinde bebeğin bel genişliğine göre rahatça ayarlanabilir. Kemerin ön kısmında, içerisinde kiraz çekirdeklerinin bulunduğu bir kese yer alır. Babyjem kiraz çekirdekli gaz giderici ekru kemer ürünü, bu kesenin bebeğin karın bölgesine denk getirilmesi mantığına göre çalışır. Kesenin içindeki kiraz çekirdekleri ısıyı uzun süre muhafaza edebilme özelliğine sahiptir. Bu sayede bebeğin karın bölgesindeki gaz kaynaklı rahatsızlıkları uzun saatler boyunca rahatlatır. Babyjem kiraz çekirdekli gaz giderici kemer ekru renktedir ve oldukça sevimli bir tasarıma sahiptir.

Babyjem Kiraz Çekirdekli Ekru Kemer Nasıl Kullanılır?

Kiraz Çekirdekli Kemer Ekru

Kiraz çekirdekli gaz giderici kemer kullanımı son derece kolay bir üründür. Kemerin takılmasından önce, ön kısmındaki kese çıkarılır. İçinde kiraz çekirdeklerinin bulunduğu bu kese, 1 dakika boyunca ısıtılmasının ardından yeniden, kemerin önündeki cebe yerleştirilir. Kemer bu hâldeyken bebeğin karın bölgesine takılır. Babyjem kiraz çekirdekli gaz giderici kemer kullananlar bu işlemin oldukça kolay olduğunu ifade etmektedir. Babyjem kiraz çekirdekli kemer, içindeki malzemelerin doğal ısı tutma özelliği sayesinde uzun bir süre boyunca sıcak kalır. Bu sıcaklık da gaz sancısı çekmekte olan bebeğin, rahatlamasına yardımcı olur. Kiraz çekirdekli kemer ürününden yüksek performans almak için, bebeğin karın bölgesine masaj yapmak faydalı olacaktır. Bebeğin kemer vasıtasıyla ısınmış olan karnına, dairesel hareketlerle yapılacak masaj, gaz sancılarının azalması için yardımcıdır.

Babyjem Kiraz Çekirdekli Ekru Kemer Bebek İçin Sağlıklı mıdır?

Kiraz Çekirdekli Kemer Ekru

Doğrudan bebeklerin kullanımı için imal edilmiş ürünlerin, sağlıklı olması son derece önemlidir. Babyjem kiraz çekirdekli kemer, yüzde yüz doğal ürünlerden üretilmiştir. Yapay bir malzeme içermemesi sebebiyle bebeğinizin sağlığı için herhangi bir tehlike oluşturmaz. Benzer şekilde ürünün kumaş kısımları da sağlık açısından bir şüphe doğurmaz. Zira bu kısımlarda da tamamen pamuklu kumaş kullanılmıştır. Tüm bu özellikleri sayesinde ürün gönül rahatlığı ile tercih edilebilir. Bunun yanında ürünün asıl işlevi de bebeğin sağlıklı bir büyüme evresi geçirmesini sağlamaktır. Babyjem kiraz çekirdekli gaz giderici kemer yorumları da bu durumu doğrular. Ürünü kullanan kişiler, kiraz çekirdekli kemer sayesinde bebeklerin gaz sancılarının azaldığını net şekilde ifade etmektedirler. Bu sayede bebekler sağlıklı ve kaliteli uykulara kavuşur. Böylece hem bedensel hem zihinsel gelişimleri olumlu anlamda etkilenir. Trendyol bu ürünü en uygun fiyatla satın almak adına tercih edebileceğiniz en doğru adreslerden biridir. Siz de Trendyol kampanyaları sayesinde kiraz çekirdekli kemer ürününe uygun fiyatlardan ulaşabilirsiniz.